Lewnidas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2006 Οπως κα8ε χρονια ετσι και αυτες τις γιορτες στησαμε ενα ολοφρεσκο συστηματακι! Παρτε μερικες εικονες απο τα πιο γνωστα benchmarks προγραμματα Δεν με ενδιαφερει να υπερσυγχρονησω αλλο στο επιπεδο που ειμαι πανε ολα σφαιρα!! Memory bandwith 250 3-4-4-8 corsair 4000 platinum default settings for ddr500 3D mark 2005 7800gtx@450/1250 Super pi 1mb Benchmark HdTach 3 32mb Test Αυτα τα 4 ετρεξα μεχρι στιγμης ,8α η8ελα να τα δειτε και σεις και να μου πειτε εντυπωσεις!! Να σημειωσω οτι η τελευταια εκδοση bios της μητρικης αυξησε τις δοκιμες μου κατα 5% Στο pi εβγαζα 33 και στο σαντρα 6723 και τελος στο μαρκ 8123. Καλη χρονια σε ολους με οσο γινεται γρηγορα και στα8ερα μηχανηματακια!! :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Ιανουάριος 1, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Παρτε και μερικες εικονες απο το καταπληκτικο thermaltake Tsunami Dream το οποιο αντε να ζυγιζει το πολυ εναμισι κιλο :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Ιανουάριος 1, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 και μια απο πλαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 νομιζω ο τιτλος δεν αντιπροσωπευει το εεσωτερικο του thread. δεν ειναι και ΤΟ μηχανημα, ειναι ενα μηχανημα μετριας κατηγοριας. γιατι δεν προσπαθεις να ανεβασεις το cpu σου>? βρες τα ορια του πρωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 1, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 μεγιές Lewnidas......βρές τα όρια ντε!έλα τώρα που δεν θα τα ψάξεις......είναι θέμα χρόνου.......χιχιχιχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Ιανουάριος 1, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 ωραιος ο Λεωνιδας. ΥΓ λολ οχι ρε MaGiCMaN και μεσαιας ¨κατηγοριας". η vga του κοστιζει οσο ολο το pc μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 1, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 ...μεγιες φιλε μου.....και καλοδουλευτο....και θα συμφωνησω ...οχι και μετριο μηχανημα....αλλα μετριο overclock ..ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Ιανουάριος 1, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Παιδια τι να κανουμε η αναβα8μιση ηταν αναγκαια μιας και το 754 σβηνει στην ελλαδα ( Aλλα ενταξει ειπαμε οχι και μετριο Τωρα το τροφοδοτικο που πηρα δεν ξερω τι παιζει ... Οριστε και οι 8ερμοκρασιες - volts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Ιανουάριος 1, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Smart guardian Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 1, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Lewnidas...το οποιο αντε να ζυγιζει το πολυ εναμισι κιλο :worship: :worship: E, μην τα παραλεμε κιολας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 1, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 axmmm δεν ξέρω μπορεί να λέω και μλκιες......αλλά δεν είναι ζεστο το chipset σου?47 βαθμοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Ιανουάριος 1, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 παιζει απο 46 μεχρι 52 ειναι και η αλμπατρον πολυ γομαρι και πεφτει πανω του ακριβως,ειχα παντως καποια προβληματα ,8α δουμε στη πορεια πως 8α παει η στα8εροτητα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.