unstoppable Ιανουάριος 1, 2006 #21 Ιανουάριος 1, 2006 Οσα λεω τα λεω χωρις ΑΑ/ΑF, το να ειναι στα 35FPS συνεχεια το COD2 δεν το θεωρω μια χαρα(μιλαω για ΜΡ παντα), και στο FEAR οι φορες που επεφτε κατω απο τα 40 δεν ειναι λιγες. Vadergr δεν ειπε κανεις οτι δεν μπορεις να παιξεις με την 6800 στα 1650 απλα ας προσδιοριζεις ποια ειναι τα κριτηρια του ανετου gaming για σενα για να μπορει καποιος να βγαλει ενα σωστο συμπερασμα.
Nos-Dio Ιανουάριος 1, 2006 #22 Ιανουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Mια λογικη παντως που διακατεχει η πλειονοτητα του φορουμ δεν την καταλαβαινω καθολου.Μονο οσοι εχουν 7800 και ανω ειναι gamers?Μονο αν ενεργοποιησεις ολα τα ΑΑ/ΑF παιζεις σωστα?Επισης μονο αν παιζεις σε 1600χ1200 και ανω?Δεν παμε καθολου καλα νομιζω...Bottom line --> Aν παιζεις σε 1280χ1024 (οθονες 17/19 tft) η 6800gs ειναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ.http://www.guru3d.com/article/Videocards/292/9/http://www.guru3d.com/article/Videocards/292/10/http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/games-2005_13.html καταρχας καπου χανεται το νοημα...δηλαδη για να παιξεις ενα game χρειαζεσαι τα παντα φουλ?....παρα πολλα ατομα παιζουν με καρτες του "λαου" και παρολαταυτα απολαμβανουν μια χαρα το παιχνιδι τους,πολυ απλα γιατι κοιτανε το παιχνιδι ενω "εμεις" με το που το κανουμε instal κοιταμε να τα βαλουμε ολα τερμα να δουμε τι εκανε η καρτα των 500 ευρω μας...
def Ιανουάριος 1, 2006 #23 Ιανουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable Οσα λεω τα λεω χωρις ΑΑ/ΑF, το να ειναι στα 35FPS συνεχεια το COD2 δεν το θεωρω μια χαρα(μιλαω για ΜΡ παντα), και στο FEAR οι φορες που επεφτε κατω απο τα 40 δεν ειναι λιγες. Vadergr δεν ειπε κανεις οτι δεν μπορεις να παιξεις με την 6800 στα 1650 απλα ας προσδιοριζεις ποια ειναι τα κριτηρια του ανετου gaming για σενα για να μπορει καποιος να βγαλει ενα σωστο συμπερασμα. να πω οτι δεν εχεις και κανενα καλο pc αντε παει,αλλα το pc σου ειναι τερας,να σου πω και στο δικο μου τοσα ειναι τα fps με την μονη καρτα
unstoppable Ιανουάριος 1, 2006 #24 Ιανουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR @unstopable : το patch για dual core που υπαρχει για cod2 το εχεις βαλει ? στις πιστες pointe de hauc και γενικα σε τρελες σκηνες ποιο ειναι το μικροτερο fps που εχεις δει ? μιλαμε για ΑΑ/ΑΦ off ,τερμα τα υπολοιπα και trilinear εγω παντως τι με normal τι με extra τα ιδια χαλια, μονο σε DX7 mode παιζει ανθρωπινα Δεν παιζω το SP για να ξερω τι λες. Το Patch αν δεν κανω λαθος μονο καποια προβληματα με το regen+DC διορθωσε.
Maximus Ιανουάριος 1, 2006 #25 Ιανουάριος 1, 2006 Vader, σ'αυτό που λες έχεις απόλυτο δίκιο, κι εγώ της ίδιας λογικής είμαι, τι κι αν το Riddick το έπαιξα χωρίς SoftShadows, είναι φοβερό έτσι κι αλλιώς. Απλά να ξεκαθαρίσουμε και το ότι τα νέα παιχνίδια - αναφέρω σαν παράδειγμα το Quake 4 - σε πλήρη γραφικά γονατίζουν ακόμα και τα πιο δυνατά μηχανήματα. Το Doom 3 που έχει την ίδια μηχανή με το Q4 το έπαιζα στα ultra high χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Δε συνέβη αυτό όμως με το Q4, το οποίο μέχρι να πάρω το railgun αν θυμάμαι καλά είχε μικρά, ανεπαίσθητα κολληματάκια, τα οποία όμως μετά το σημείο εκείνο έγιναν ανυπόφορα και αναγκάστηκα να ρίξω στο high τα γραφικά. Όχι ότι με χάλασαν, απλά δεν μπορώ να βγω και να πω ότι έπαιζα το Q4 σε 1280 άνετα, γιατί όταν το λέω αυτό δεν εξηγώ τις ρυθμίσεις με τις οποίες το έπαιζα. Έτσι λοιπόν το Q4 σε high γραφικά το έπαιζα άνετα σε 1280, σε ultra high και 1280 όμως το παιχνίδι κολλούσε. Απλά είναι καλό να ξεκαθαρίζουμε και τις ρυθμίσεις στις οποίες παίζουμε ένα παιχνίδι
unstoppable Ιανουάριος 1, 2006 #26 Ιανουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Nos-Dio καταρχας καπου χανεται το νοημα...δηλαδη για να παιξεις ενα game χρειαζεσαι τα παντα φουλ?....παρα πολλα ατομα παιζουν με καρτες του "λαου" και παρολαταυτα απολαμβανουν μια χαρα το παιχνιδι τους,πολυ απλα γιατι κοιτανε το παιχνιδι ενω "εμεις" με το που το κανουμε instal κοιταμε να τα βαλουμε ολα τερμα να δουμε τι εκανε η καρτα των 500 ευρω μας... Μα δεν λεει κανεις το αντιθετο, και γω CoD 2 σε DX7 mode παιζω και το ευχαριστιεμαι, απλα μην λεμε παιζει ανετα, τι σημαινει το ανετα, ποσα fps και με ποια settings βγαζει, αυτα ειναι μονο αντικειμενικα. Σαν να λες πωπω παει σφαιρα το μηχανημα στο superpi, τι σημαινει αυτο.
def Ιανουάριος 1, 2006 #27 Ιανουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable Μα δεν λεει κανεις το αντιθετο, και γω CoD 2 σε DX7 mode παιζω και το ευχαριστιεμαι, απλα μην λεμε παιζει ανετα, τι σημαινει το ανετα, ποσα fps και με ποια settings βγαζει, αυτα ειναι μονο αντικειμενικα. Σαν να λες πωπω παει σφαιρα το μηχανημα στο superpi, τι σημαινει αυτο. στο μελλον ομως δεν θα εχεις προβλημα με τον Χ2 που εχεις, οταν βγουν παιχνιδια που να υποστηριζουν και το 2 cpu θα εισαι αργηχος
Nos-Dio Ιανουάριος 1, 2006 #28 Ιανουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable Μα δεν λεει κανεις το αντιθετο, και γω CoD 2 σε DX7 mode παιζω και το ευχαριστιεμαι, απλα μην λεμε παιζει ανετα, τι σημαινει το ανετα, ποσα fps και με ποια settings βγαζει, αυτα ειναι μονο αντικειμενικα. Σαν να λες πωπω παει σφαιρα το μηχανημα στο superpi, τι σημαινει αυτο. οκ τοτε ναι συμφωνω και εγω...τα 35 fps δεν ειναι ανετα παρολαταυτα ειναι μια χαρα playable αφου απο τα 30 και κατω αρχιζει και χαλαει
Vadergr Ιανουάριος 1, 2006 #29 Ιανουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable Οσα λεω τα λεω χωρις ΑΑ/ΑF, το να ειναι στα 35FPS συνεχεια το COD2 δεν το θεωρω μια χαρα(μιλαω για ΜΡ παντα), και στο FEAR οι φορες που επεφτε κατω απο τα 40 δεν ειναι λιγες. Vadergr δεν ειπε κανεις οτι δεν μπορεις να παιξεις με την 6800 στα 1650 απλα ας προσδιοριζεις ποια ειναι τα κριτηρια του ανετου gaming για σενα για να μπορει καποιος να βγαλει ενα σωστο συμπερασμα. Απλα να παιζω χωρις προβληματα.ΔΕΝ μετραω frames,ΔΕΝ bench-αρω και σιγουρα ΔΕΝ με απασχολει αν η σκια του ηρωα μου, εχει smooth edges.Τα βασικα εφφε τα θελω ολα ON ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ (σε οτι παιζω,τα textures ειναι ολα στην μεγιστη σταθμη εκτος βεβαια απο το u.high του q4 που θελει 512αρες καρτες).Στα 1680χ1050 που παιζω, ΔΕΝ νοιωθω οτι εχω αναγκη το antialiasing.Επισης, αν καποια στιγμη που ερθουν πολλοι εχθροι κτλ πεσει το framerate στα 20fps δεν θα κατσω να κλαψω ή να πω οτι το μηχανημα μου σερνεται και θελω αναβαθμιση.Απλα θα συνεχισω το παιχνιδι μου.Οταν παιζατε με κονσολες η κινηση δεν εσπαγε ποτε?Οταν πηρατε την 3dfx voodoo 1 το framerate ηταν παντοτε πανω απο το ΤΩΡΙΝΟ ''ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ MY ASS'' οριο των 60frames/sec?Εκτος αν το ανθρωπινο ματι εξελιχθηκε τα τελευταια 10 χρονια και δεν το εχω παρει πρεφα.Αν ναι,my bad...PS.Το pc μου το αναβαθμιζω απο χομπυ, και οχι απο αναγκη.... (οι ''αναγκες'' θα ηταν ευχαριστημενες με εναν Α64 3000+ και μια 6600gt)...
Maximus Ιανουάριος 1, 2006 #30 Ιανουάριος 1, 2006 Οn topic για λίγο:Εσύ ΑΝ7 Οverclocker τι παιχνίδια παίζεις? Βλέπω ότι λες πως είσαι ευχαριστημένος με την 6600gt σου τώρα, πράγμα που για μένα σημαίνει ότι μια 6800gs θα σε υπερ-ικανοποιήσει. Όμως μήπως θες κάτι πιο δυνατό και σαν επένδυση για το μέλλον και γιατί θες να απολαύσεις καλύτερα-ταχύτερα γραφικά? It's ur choice man!
GruntGR Ιανουάριος 1, 2006 #31 Ιανουάριος 1, 2006 unstopable για το patch κανεις μεγα λαθος, οσοι εχουνε dual core εχουνε δει τρελες βελτιωσεις στο perfomance, οσο για το mp δεν εχω παιξει ακομα αλλα στο sp χωρις DX9 και extra details ΔΕΝ λει, στην περιπτωση του cod2 για να πεις οτι ειναι τρελο παιχνιδι πρεπει να εχεις full γραφικα και καλο framerate, το gameplay απο μονο του στο cod2 δεν φτανει(SP παντα), ειναι πανω κατω σαν του cod1, μπορει να εχει θεαμα και να νομιζεις οτι βλεπεις WW2 movie αλλα οι υπαρχουνε οι κλασσικες φασεις με trial and error ( θυμαται κανεις την pegasus bridge και την pavlov ?) τα ζωακια που εχεις για συμπολεμιστες,scripted AI& events ΚΛΠ @vadergr : στην περιπτωση του cod2 οπως ειπα κ πριν και τα 20fps καλα ειναι, στην αποβαση ομως που θα χτυπας 11-13 θα τα πουμε επισης δεν ειπε κανεις τπτ για " 60fps + αλλιως δεν λει " απλα σε πολλα παιχνιδια οταν πεφτουν τα fps κατω απο 30 το καταλαβαινεις(αποτομο animation,input lag κλπ )σε καποια αλλα το καταλαβαινεις με κατω του 40 και σε αλλα θες 50 το μινιμουμ(βλεπε battlefield 2 και most wanted) δεν χρειαζεται να εισαι ο max payne για μην σου φτανουν τα 25fps, λιγη εμπειρια χρειαζεται ffs
def Ιανουάριος 1, 2006 #32 Ιανουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Απλα να παιζω χωρις προβληματα.ΔΕΝ μετραω frames,ΔΕΝ bench-αρω και σιγουρα ΔΕΝ με απασχολει αν η σκια του ηρωα μου, εχει smooth edges.Τα βασικα εφφε τα θελω ολα ON ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ (σε οτι παιζω,τα textures ειναι ολα στην μεγιστη σταθμη εκτος βεβαια απο το u.high του q4 που θελει 512αρες καρτες).Στα 1680χ1050 που παιζω, ΔΕΝ νοιωθω οτι εχω αναγκη το antialiasing. Επισης, αν καποια στιγμη που ερθουν πολλοι εχθροι κτλ πεσει το framerate στα 20fps δεν θα κατσω να κλαψω ή να πω οτι το μηχανημα μου σερνεται και θελω αναβαθμιση.Απλα θα συνεχισω το παιχνιδι μου. Οταν παιζατε με κονσολες η κινηση δεν εσπαγε ποτε?Οταν πηρατε την 3dfx voodoo 1 το framerate ηταν παντοτε πανω απο το ΤΩΡΙΝΟ ''ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ MY ASS'' οριο των 60frames/sec?Εκτος αν το ανθρωπινο ματι εξελιχθηκε τα τελευταια 10 χρονια και δεν το εχω παρει πρεφα.Αν ναι,my bad... PS.Το pc μου το αναβαθμιζω απο χομπυ, και οχι απο αναγκη.... (οι ''αναγκες'' θα ηταν ευχαριστημενες με εναν Α64 3000+ και μια 6600gt)... με την οθονη που εχεις φιλε μου αξιζει τον κοπο να τσιταρις εφε,για να εχεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα και να απολαυσεις το παιχνιδι καλυτερα σε αποικονηση
Vadergr Ιανουάριος 1, 2006 #33 Ιανουάριος 1, 2006 Ε τοτε να την δωκω την παλιορημαδα την gs .Την θελει κανεις ρα?
dkns Ιανουάριος 1, 2006 #34 Ιανουάριος 1, 2006 Έχει μάθει κανείς ρε παιδιά αν θα έρθουν στην Ελλάδα οι 6800GS σε AGP? Έξω ήδη υπάρχουν XFX και Albatron αλλά κομμένες (core 350 αντί 425Mhz).
GruntGR Ιανουάριος 1, 2006 #35 Ιανουάριος 1, 2006 ρε φιλαρακο δεν ειπε κανεις "βαψτην μπλε και ...... " παραμενει η καλυτερη επιλογη για 200 ευρω απλα τοση ωρα προσπαθουμε να πουμε οτι τα 100 παραπανω αν τα δωσει καποιος θα φτουρισουν πραγματικα, για αυτους που θελουνε με ΦΟΥΛ γραφικα και ποτε κατω των 60fps ας περιμενουνε για R580/G80 και socket M2 οπως και να το κανουμε το riddick το fear και το cod2 ειναι παιχνιδια μπροστα απ'την εποχη τους
Vadergr Ιανουάριος 1, 2006 #36 Ιανουάριος 1, 2006 Γιατι να μην ερθουν?Ολα παντα ερχονται εδω ,απλα λιγο αργοπορημενα...
Athens2004 Ιανουάριος 1, 2006 #37 Ιανουάριος 1, 2006 Ρε παιδιά . . . είναι κοινό μυστικό πώς αν θές να την γονατίσεις την κάρτα θα την γονατίσεις και 2Χ7800gtx 512ρες να έχεις [τα βάζεις όλα τέρμα τρώς και το botleneck σου απο τον cpu-hd-rams και υσηχάζεις] . Δεν τίθεται θέμα . Εγώ πιστευω να βρεις το σημειο που σου αρέσει ''εσένα'' στην απεικόνιση τώρα αν ειναι να τα πετάμε όλα φουλ και άντε πάμε να πάρουμε την πόλη [εκει βασίζονται οι εταιρίες για να μας αρμέγουν ] , δεν γίνεται έτσι οτι κάρτα και να έχεις πόρτα θα τρώς αργά η γρήγορα [μάλλον γρήγορα]
GruntGR Ιανουάριος 1, 2006 #38 Ιανουάριος 1, 2006 ε μπορει να πουνε οι περισσοτεροι καταστηματαρχες " AGP ειναι, ποιος αγοραζει τωρα .... "
AN7 OverClocker Ιανουάριος 1, 2006 Author #39 Ιανουάριος 1, 2006 Λοιπόν...Κατ αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσειςΕπειδή είμαι gamer αλλα και συνάμα overclocker όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα...δεν θέλω μόνο να παίζω άνετα κάποια παιχνίδια όπως αναφέρατε(FEAR , Far Cry , ktl) αλλά να βλέπω και ένα σλορ στα μετροπρογράμματα που να το γουστάρω....να βλέπω το 3dmark05 να πηγαίνει σφαίρα και να γουστάρω και εγώ μαζί του...Αυτό που ρώτησα είναι...Αν από την 6600gt θα δώ ΤΡΑΓΙΚΕΣ διαφορές με την 6800gs(δεν συζητάω για την 7800...αυτό είναι by default)Δλδ αν θα άξιζε η αλλαγή από 6600 σε 6800 που από ότι καταλαβαίνω....μάλλον για 7800 με κόβω....
Vadergr Ιανουάριος 1, 2006 #40 Ιανουάριος 1, 2006 θα δεις μεγαλες διαφορες σε 6800gs και ακομα μεγαλυτερες σε 7800.Να σκεφτεσαι την 6800gs σαν 6800ultra...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.