Jump to content

Χαρτιά... Κερδίσατε ή Χάσατε?

totally_wired

Πως τα πήγατε?  

44 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

παιδια Καλη Χρονια να έχετε όλοι εμενα, ξεκίνησε καλά με +350...απο τα οποία 250 φύγανε σε λουλούδια σαμπανιες και λοιπα εχθές μετα απο τα χαρτια...:p :p :p :p

easy come easy go!

Αρχική απάντηση από Vadergr

Εχασα 50 ευρουλακια αλλα λεω να τα παρω στο επομενο πισω... (αρχισα να χανω μετα το πρωτο μπουκαλι βοτκας.Ατιμο το ποτο)...

Ακριβως το ιδιο αλλα σε παραλλαγη. Αντι για βοτκα, ουισκι...

Αλλά αυτές τις μέρες για να παίξεις χαρτί πρέπει να είσαι σπίτι...ε και εγώ γιάυτό δεν έπαιξα...

Αν και μου έχει λύψει λίγο από πέρυσι...δεν πειράζει εχθές πέρασα πολύ καλά...και ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό...σωστά Μάκη.....

Εγώ περίπου μια απο τα ίδια με τον φάνη απλά εντάξυ στα πρώτα ποσά αφερέστε ένα 0 :p Εγώ ξεκίνησα με 10 εφτασα 17 μετά 20 και έφυγα με 50 λεπτά :p Οσο για τους συγγενείς βάλαν το χέρι καλά στην τσέπη :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.