johnnymous Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2005 καλησπέρα και καλή χρονια παίδεςμόλις έχτισα το pc μου και έχω ένα μικρό πρόβλημα.οι μνήμες τις υπογραφής μου δεν μπαίνουν ταυτοχρονα (δεν ειναι dual channel)μπαίνει μόνο η μία και αυτή μονο στην dimm 2 η μνήμες είναι οκ τις έχω δοκιμάσει και αλλού..2)έχω πρόβλημα με τους σκληρούς. χρησιμοποιώ ένα maxtor 120sata και ένα ide αλλά μία τον αναγνωρίζει(ide) και άλλες φορές σκαλώνει στα windows. αυτό δεν γίνεται με τον sata μόνο3) για όσους έχουν το στανκερ παρακαλώ να ανεβάσουν μία φωτό με τα πινς που είναι για τα μπροστινα λαμπάκια (power, hdd) γιατι έχω ένα πρόβλημα με την εγκαταστασή τους(πως μπαίνουν και την σειρά τους εννοώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2005 UTT ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Δεκέμβριος 31, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2005 Οταν λες δε μπαινουν τι ενωεις? Τις εβαλες οπως ακριβος λεει στο manual για να παιξουν dual channel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Δεκέμβριος 31, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Sisman [Χθες, στις 23:27] Οταν λες δε μπαινουν τι ενωεις? Τις εβαλες οπως ακριβος λεει στο manual για να παιξουν dual channel? βάζω και τις δύο και δεν ανοίγει το πσ. βάζω την μία και πρέπει να την βάλω στην δεύτερη θύρα για να ξεκινήσει...(οι μνήμες δεν υποστηρίζουν dual channel) απλά θέλω να έχω 1gb στο pc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 1, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Ναι ενοεί σε ποιές θέσεις τις βάζεις...Για να παίξουν σε 2πλο κανάλι πρέπει να τις έχεις στις θέσει 1-3 ή 2-4(τουλάχιστο στην Sli-d έτσι είναι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 1, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 τις έχω δοκιμάσει παντού αλλά τα ίδια. ασε που τώρα όποτε θέλει ανοίγει και όποτε θέλει μένει στο λογότυπο της dfi Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 1, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Eχεις συνδεσει ολα τα καλωδια τροφοδοσιας πανω στην μητρικη σου?Για να μην αναβει καθολου ή και να κολλαει στο Boot βλεπω να φταιει η μητρικη ή το τροφοδοτικο.Δεν πιστευω το δευτερο(εκτος αν μολις το αγορασες και βγηκε ελαττωματικο),αρα τσεκαρε την μητρικη σου αν μπορεις καπου αλλου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
since1984 Ιανουάριος 1, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 το καλωδιο τροφοδοσιας των 12Volt το εχεις συνδεδεμένο στην μητρική?έιχα και γω το ίδιο πρόβλημα με μια μητρική της Abit δοκιμασα τα παντα τελικα εφταιγε οτι δεν ειχα συνδεδεμενο το καλωδιο των 12V Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 1, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Κατι με τις μνημες παιζει.Δοκιμασε να βαλεις αλλες και μετα στο καπακι αυτες που εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 1, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από since1984 [Σήμερα, στις 09:54] το καλωδιο τροφοδοσιας των 12Volt το εχεις συνδεδεμένο στην μητρική?έιχα και γω το ίδιο πρόβλημα με μια μητρική της Abit δοκιμασα τα παντα τελικα εφταιγε οτι δεν ειχα συνδεδεμενο το καλωδιο των 12V Ποιο ακριβώς εννοείς?το μεγάλο με τα 24πινς?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 1, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Από ότι καταλαβαίνω...η dfi ΔΕΝ είναι για σένα...όρρυ που στο λέω...αλλά αυτό βλέπω....Το 12ν είναι το 4πινο αν και απο ότι θυμάμαι η expert παίρνει 8πινο@since1984Αν δεν το βάλει δεν ξεκινάει καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Ιανουάριος 2, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Johnnymous διαβασε καλα το manual, μπριζοσε οτι λεει, και ασε τον AN7overclocker να λεει οτι θελει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 2, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Οκ αν εσύ βρίσκεις λογικό ένας άνθρωπος που δεν ξέρει να βάζει τα λαμπάκια του Stacker στο Mobo(δεν είναι κακό αλλά mobo σαν την Expert ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ θέλει κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις) μπορεί να έχει DFI με 25 ρυθμίσεις για τις μνήμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 2, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Όλοι μας πριν μάθουμε δεν ξέραμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 2, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 00:03] Όλοι μας πριν μάθουμε δεν ξέραμε... Δεν νομίζω να είπα πουθενά το αντίθετο...ίσα ίσαΑς πούμε μόλις πήρες διπλωμα για μηχανή και δεν έχεις ξανακαβαλήσει πάνω από 200κ.εκ και πας και παίρνεις 1000κ.εκ...δεν θα σκωτωθείς?Αυτό που θέλω να πώ είναι....ότι καλύτερα θα ήταν να πάρει μις Asus A8N και μετά όταν θα μάθαινε να την σκότωνε και να έπερνε μια DFI....όχι κατευθείαν στα βαθιά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 2, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Όλα μια ιδέα είναι και συ απλά θα τα αφήσει στο αυτο όλα μέχρι να μάθει και εγώ μέχρι που πήρα την dfi (πριν κάνα χρόνο που ανακάλυψα το thelab δλδ) δεν ήξερα ποια είναι η κάρτα γραφικών σε ένα κουτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 11, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 με λίγο ψαξιμο όλα λύνονται..και τα κολλημέτα στο λογοτυπο τα εφτιαξα...και τα φωτάκια στο κουτί τα εφτιαξα...αλλά τις μνήμες ακόμα τίποτα.όσο αναφορά την επιλογή της mobo αστο να το κρίνω εγώ αυτό. Δεν σου ζητήθηκε η γνώμη σου στο θέμα της επιλογής της mobo αλλά για το πρόβλημα. Λοιπόν μην είσαι off topic.. Ευχαριστώ τους άλλους για τις πληροφορίες. Μόλις φτιάξω τις μνήμες θα αρχίσω τα πρώτα βήματα μου και εγω στο overclocking(με την πολύτιμη βοήθεια σας φυσικά γιατί θεωρία ξέρω Πρακτική δεν ξέρω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 11, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Μπορεις να μας πεις τι ακριβως εφταιγε?γιατι ειχα παρατηρισει και εγω κατι παραμοιο(κολλημα στο λογοτυπο)αλλα εχει καιρο να το κανει..ετσι για σιγουρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 11, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 εμένα έφταιγε ένα maxtor sata που είχε τα xp μέσα...τώρα έβαλα εναν ide για μαστερ με τα xp και τον maxtor για τα άλλα και είναι οκ...απλά τις μνήμες θέλω να δω γιατι τις δοκίμασα σε ενα socket 478 και έπαιζαν κανονικά και οι δύο.. ’μα είναι να τις πουλήσω και να πάρω 2*512 με dual channel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 11, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Ρευμα στις μνήμες δοκίμασες να πειράξεις αν δεν το έχεις ήδη κάνει ? Αν το έχεις στο auto παίζει να είναι και τπτ 2.5++ οποτε αν τα ocz σου ειναι bh με 2.5 περνάνε χειμερία νάρκη . βάλτο 2.8 το vdimm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.