eleven Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2005 Για να θυμουνται οι παλιοι και μαθαινουν οι κανουργιοι........ Μια που επεσε στα χερια μου μια δευτερη καρτα ειπα να κανω μερικα retrotest πιο πολυ για νε περασει η ωρα αλλα και να μου φυγει η περιεργεια σχετικα με το ολο θεμα Εψαξα λιγακι λοιπον στο δυκτιο και πραγματικα επαθα πλακα γιατι νομιζα οτι αυτου του ειδους οι καρτες εχουν πλεον πεθανει Εκπληκτος διαπιστωσα οτι οχι μονο δνε πεθαναν αλλα υπαρχει πολλοι που ακομα τις εχουν και τις λειτουργουν σε δευτερα μηχανηματα αλλα και οτι εχουν γραφτει οδηγοι για ολα τα λειτουργικα συστηματα (W2k3,XP sp2 ) Μεχρι και screenshots απο VOODO 2 sli να παιζει DOOM3......... Για οποιον εχει μια η δυο η οποιαδηποτε καρτα της 3DFX μπορει να πιξει μια ματια εδω εδω αλλα και σε δεκαδες αλλα μερη Αν καποιος εχει ασχοληθει με το θεμα καθε υποδειξη του ευπροσδεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Δεκέμβριος 31, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2005 και σε SLI mode................. Ανεβαζε την μεγιστη αναλυση σε 1024χ768 απο τα 800χ600 που εδινε η 1 καρτα και παντα σε 16bit ΑΝ θυμαμαι καλα το λειτουργικο win98 που το ειχα δοκιμασει παλαιοτερα εβλεπε 2 καρτες συνολο 12 ΜΒ μνημης και οχι 16ΜΒ που ειναι το αθροισμα της μνημης που ειχε η καθε επιμερους καρτα Μολις σεταριστουν ολα θα σας δειξω μερικα τεστ οχι οτι θ α εχει σοβαρα νουμερα αλλα οπως ειπα ετσι για την νοσταλγια του θεματος Μπορειτε αν δειτε το το bribge απαραιτητο για το SLI Βρε τι μου θυμιζει?........................:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Δεκέμβριος 31, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2005 Aχ τι μας κάνεις τώρα, η αγαπημενη μου καρτα Voodoo2 (έχω 3 κάρτες 3dfx και τις εχώ σαν τα μάτια μου) .... Πάντως με μια Voodoo3 2000 overclocked έπαιζαν άνετα παιχνιδια οπως το wolfenstain, serious sam, alien vs predator 2, quake3 και μάλιστα με καλή ποιότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2005 μιχαλη εχω κι εγω εδω μερικες αν σου καουν πανω στο bench οι δικες σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Δεκέμβριος 31, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2005 @SkaL Σωστος ...Φαντασου την δικια μου την εχω 7 χρονια περιπου.........Δυστυχως 1-2 σε agp που περασαν απο τα χερια μου δεν τις κρατησα @unseen Καλα ρε τοσο καιρο που το ελεγα οτι θελω αλλη μια γιατι δεν το ελεγες.......... Τεσπα θα παμε συντηρητικα με τα τεστ εκτος θες ν α βαλουμε κανα κανιστρο επανω..................... Υ.γ Ανοιξε το e-pop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Ιανουάριος 2, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Και εγω εχω μια Banshee...Ηταν μια Voodoo2 με 2D δυνατοτητες!!!!Σπανια καρτα πεταγε στην εποχη της!!!!!Λετε να στησω κανα μηχανημα να κανω κανα τεστ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Μιχαλη αν θελεις εχω μια δωρακι καινουριας χρονιας. πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 2, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Αυτά τα πράγματα δεν χαρίζονται ... τα κρατάς και τα δίνεις στα παιδιά σου , πάει γενεά πρός γενεά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 2, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 Αυτά τα πράγματα δεν χαρίζονται ... τα κρατάς και τα δίνεις στα παιδιά σου , πάει γενεά πρός γενεά . δεν θα κανω παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Grego Ιανουάριος 2, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Έχω μια 3dfx Voodoo 3000.Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει γιατί σταμάτησε η 3dfx;Κάτι με εξαγορά από την Nvidia δεν είχε παίξει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Ιανουάριος 2, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Ακριβώς,η καθυστερημένη έκδοση των Voodoo4 και 5 και το γεγονός ότι υστερούσε σε σχέση με το Geforce2 GTS,αποτέλεσε το τελειωτικό χτύπημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 2, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Εγω δεν έτυχε ποτέ να κατέχω μια voodoo αλλά κάποιοι συμμαθητές μου στο λύκειο όταν εγω έπαιζα quake 2 320Χ240 σε Software mode με μια mystique χάλια ποιότητα αυτοί παίζανε σε 640 ή 800 με φωτισμούς και μου έτρεχαν τα σάλια.Την 3dfx την έφαγε η τεμπελιά. Μέχρι την voodoo 2 είχε κάρτες που πετάγανε και το glide για την εποχή του ήταν μίλια ταχύτερο απο directx.Δυστυχώς μετά επαναπαύτηκε στις δάφνες στις και δεν βελτίωνε την ποιότητα απεικόνισης απλά πρόσθετε επεξεργαστές για να κάνει τις κάρτες ταχύτερες. Όταν βγήκε το ΤΝΤ 2 ή 3dfx ήταν γρηγορότερη αλλά δεν είχε 32bit ούτε υποστήριζε textures μεγαλύτερα από 128Χ128, επίσης στα παιχνίδια που δεν υποστήριζαν glide είχε προβλήματα ταχύτητας. Ε με αυτό το ρυθμό μόλις βγήκε η geforce 256 & η GTS η nvidia ήταν πολύ μακριά Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 2, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Μιχαλη εχω και εγω 2 χ monster 2 χ 486 και καμια 20αρια σιμακια.... αμα σου καει κατι πες το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 2, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από overclocker Και εγω εχω μια Banshee...Ηταν μια Voodoo2 με 2D δυνατοτητες!!!!Σπανια καρτα πεταγε στην εποχη της!!!!!Λετε να στησω κανα μηχανημα να κανω κανα τεστ??? Aν θυμαμαι καλα (μια που ειχα μια τετοια) στο 3dmark 2000:)η voodo2 ειχε μεγαλυτερο σκορ απο την Banshee @ def Τι καρτουλα ειναι?Παντως ευχαριστω.Στειλε μου ενα πμ αν δεν κανει κοπο @ Βασιλη Χεχεχεχεχε καλα μονο αυτα μεινανε ολα τα αλλα τα εκαψες? Παντως καμια 7800 χωρις cold bug μπας και κανουμε εκεινη τη δοκιμη που λεγαμε δεν θα με χαλουσε Στο θεμα τωρα Βρηκα και ενα μικρο δισκο 10g και ξεκιναω τα τεστ win98se για μεγαλυτερη συμβατοτητα -ευκολια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 2, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από eleven Aν θυμαμαι καλα (μια που ειχα μια τετοια) στο 3dmark 2000:)η voodo2 ειχε μεγαλυτερο σκορ απο την Banshee @ def Τι καρτουλα ειναι?Παντως ευχαριστω.Στειλε μου ενα πμ αν δεν κανει κοπο @ Βασιλη Χεχεχεχεχε καλα μονο αυτα μεινανε ολα τα αλλα τα εκαψες? Παντως καμια 7800 χωρις cold bug μπας και κανουμε εκεινη τη δοκιμη που λεγαμε δεν θα με χαλουσε Στο θεμα τωρα Βρηκα και ενα μικρο δισκο 10g και ξεκιναω τα τεστ win98se για μεγαλυτερη συμβατοτητα -ευκολια Eννοια σου και βρηκα......θελω ενα evap που να εχει εισοδο απο πλαγια ομως τωρα... Oxi ραα......δεν εκαψα τιποτα(περιπου)απλα δεν εχω συνδεση σπιτι...περιμενω τον οτε 1 μηνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 2, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 λατρης της 3dfx δηλωνω αμετανοητος, απο την εποχη του carmageddon (το 1 ετσι?) οπου με οτιδηποτε αλλο σερνοταν και με Voodoo 1 (addon καρτα 3d) πεταγε δεν υπηρχε μοντελο που να μην αποκτησω (ακομα και το powerVR της Matrox που αγορασα δεν ακουμπαγε ουτε ελαχιστα τη δυναμη της Voodoo) Voodoo1 2x Voodoo2 Voodoo Banshee Voodoo 3000 (στο PC της αδερφης πλεον) Voodoo 3500 (στο ντουλαπι με ενσωματωμενο philips TV tunner) ακομα 3dfx καρτες θα περναμε ολοι αν δεν ειχε κανει μερικες λαθος κινησεις με τα τελευταια της μοντελα πολλα χρονια μπροστα μηλαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 3, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Μιχαλη αδειασε το κουτι σου δεν μπορω να σου στειλω Pm,τωρα η καρτα ειναι στην διαθεση σου να την παρεις οπoτε μου το ζητησεις,ειναι μια voodoo αλλλα δεν εχω drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Ιανουάριος 3, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Μονο εγω εχω τις χειροτερες αναμνησεις απο την voodoo2!? Tην ειχα μαζι με μια viper 330 που εκανε τα μισα λεφτα και εδινε ελαχιστη ταχυτητα παραπανω. Δεν ξερω αν ηταν θεμα drivers αλλα την ειχα στειλει σε μια βδομαδα! Η voodoo3 ηταν πολυ καλη, την εχω ακομα. Νομιζω οτι εκλεισε γιατι μετα απο την voodoo3 αποφασισε να πουλαει/φτιαχνει τις καρτες μονο με την εταιρια STB, σαν να αποφασιζε σημερα η ΑΤΙ να πουλαει τις καρτες της μονο η Sapphire! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 5, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 παραπονιαρη Μιχαλη και μια φοτο που ζητησες:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 5, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Και εγω ειμαι ενας απο τους χαρουμενος ιδιοκτητες καρτων 3dfx. Απο μια 2000, πηγα στην 3000 οπου ειχα απιστευτα γραφικα για την εποχη. Την κρατησα 2 χρονια και μετα πηρα μια 5000 οπου και την κρατησα αλλα 3 χρονια. Παιχνιδια που δεν επαιζε η mx440 του αδερφου μου, σε εμενα ετρεχαν αρκετα καλα ! Αλλα καρτα-θηριο! Θυμαμαι οτι ηταν ολοκληρο βατραχοπεδιλο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.