vpapanik Ιανουάριος 8, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 αφου δεν εχει database !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vpapanik Ιανουάριος 8, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Μηπως εχεις ανοικτο τον υπολογιστη σου απο πέρυσι και περιμένεις να αλλάξουνε τα ονόματα ? Κλείστο και ξανατρέξτο ! Θα το κάνω να ελέγχει την αλλαγή της ημέρας αν είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Ιανουάριος 8, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Μα τοτε γιατι μου βγαζει οτι σημερα ειναι του Αι γιαννη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vpapanik Ιανουάριος 8, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Λεει 8/1/2006 και απο κατω γιάννης ? αποκλείεται. εμένα βγάζει το σωστό Link to comment Share on other sites More sharing options...
vpapanik Ιανουάριος 8, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Εισαι πίσω απο κανένα Proxy ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Ιανουάριος 8, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Μισο λεπτο αδερφε γιατι μολις κουνηθηκαμε καλα εδω κατω.Ακριβως οπως το περιγραφεις ειναι 8/1/2006 και απο κατω του Αι γιαννιου,και αν πατησω "αυριο" μου βγαζει την σημερινη γιορτη.Παντως χθες δουλευε κανονικα, και δεν ειμαι πισω απο proxy και ο υπολογιστης κλεινει κανονικα.Τι να φταιει ρε γαμωτο.Μεχρι BIOS μπηκαγια να ελενξω την ημερομηνια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vpapanik Ιανουάριος 8, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Ψυχραιμία. Περισσότερες πληροφορίες εδώ :http://earthquake.usgs.gov/recenteqsww/Quakes/ushrak.htmεντελώς offtopic, sorry !!!Περίεργο που δεν δουλεύει σωστά σε σένα. Εχει συμβεί και σε κανέναν άλλο παιδια ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vpapanik Ιανουάριος 9, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Κατεβάστε το ξανά ! v0.21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 9, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Ωραίο το προγραμματάκι φίλε vpapanik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.