Jump to content

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ;

ΓιαγκΤ

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από trendy [Σήμερα, στις 18:31]

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα (για έναν άντρα) από το να έχει τη γυναίκα του πιο επιτυχημένη (:bye: )

δε μπορω να καταλαβω το λογο, γιατι να ισχυει κατι τετοιο. ημαστε ηδη ΟΤ ομως.

Δε νιώθεις άβολα αν η φίλη-γκόμενα-γυναίκα έχει καλύτερο αμάξι, περισσότερα λεφτά, καλύτερη καριέρα, περισσότερη πέραση και στην περίπτωσή μας τα πάει καλύτερα στο παιχνίδι που παίζετε μαζί; Εγώ θα φρίκαρα με κάτι τέτοιο.

Αρχική απάντηση από trendy

Δε νιώθεις άβολα αν η φίλη-γκόμενα-γυναίκα έχει καλύτερο αμάξι, περισσότερα λεφτά, καλύτερη καριέρα, περισσότερη πέραση και στην περίπτωσή μας τα πάει καλύτερα στο παιχνίδι που παίζετε μαζί; Εγώ θα φρίκαρα με κάτι τέτοιο.

Βρεθηκα σε αυτην την θεση πριν κατι μηνες ,( εγω ειμαι ανεργος και παλευω να τελειωσω το ΤΕΙ και η γυναικα διορισμενη καθηγητρια ) και μπορω να πω οτι το χαρηκα.Εαν υπαρχει αγαπη τα υπολοιπα ειναι απλα για να μας κανουν την ζωη πιο ευκολη.

δεν ηταν λιγες οι φορες που η φίλη-γκόμενα-γυναίκα ειχε καλύτερο αμάξι, περισσότερα λεφτά, καλύτερη καριέρα, περισσότερη πέραση. βεβαια δεν ετυχε ποτέ να ζησω την περίπτωσή που τα πάει καλύτερα στο παιχνίδι που παίζαμε μαζί. καποια φορα που συνεβει κατι τετοιο, οταν ειπα "σταματα να τον πυροβολεις, επεσε κατω" πηρα την απαντηση "μα κουνιεται ακομα αφου". μετα σταματησα την κουβεντα.

αντιλαμβανονται διαφορετικα τα πραγματα. και καποια κολληματα ειναι αποκλειστικα ανδρικα.

:OT:

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 19:34]

δεν ηταν λιγες οι φορες που η φίλη-γκόμενα-γυναίκα ειχε καλύτερο αμάξι, περισσότερα λεφτά, καλύτερη καριέρα, περισσότερη πέραση.

:OT:

ΖΙΓΚΟΛΟ............:p

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.