Jump to content

Firefox@flashget@flashgot πρόβλημα

dioptra999

Recommended Posts

Το πρόβλημα ειναι ως εξής δεν αναγνωρίζει τον download manager το flashgot.

Εκανα τα πάντα:

εβγαλα και εβαλα τον firefox, flashgot, flashget(αυτον τον download manager χρησιμοποιώ).

εκανα διαγραφή του profile και δημιουργησα καινούριο, έβαλα το getright και δεν το αναγνωρίζει ουτε και αυτό!

Μέχρι πριν μερικές μέρες λειτουργούσε , δεν έκανα κανένα update ουτε έβαλα κατι καινουριο και ξαφνικά παπαλα...:( :( :( :(

καμία ιδέα γιατί έχω στερέψει???????????????????????????

Flashgot είναι το add-on που χρείαζεται για να δουλέψει ο firefox με τον flashget ή κάποιο άλλο download manager. Το ξαναεγκατέστησες?

Δοκίμασε tools->flashgot->more options->add εκεί στα προγράμματα

EDIT:γμτ ανάποδα είναι το get και το got :tomato:

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ και το έλυσα ώς εξής:

1. Έφτιαξα ένα Temp φάκελο

2. Στις επιλογές του FlashGot, πήγα στο tub "Για προχωρημένους" και στο Temp Directory έκανα Browse το φάκελο που προ-δημιούργησα. Σε εμένα είναι: G:\FireFox\Temp.

Δοκίμασε να κάνεις κι εσύ κάτι αντίστοιχο. Ελπίζω να είναι αυτή η λύση στο πρόβλημά σου.

Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 15:37]

Flashgot είναι το add-on που χρείαζεται για να δουλέψει ο firefox με τον flashget ή κάποιο άλλο download manager. Το ξαναεγκατέστησες?

Δοκίμασε tools->flashgot->more options->add εκεί στα προγράμματα

EDIT:γμτ ανάποδα είναι το get και το got :tomato:

ειναι γκρί εκει το flashget και ας ειναι εγκατεστημενο!:bye: :bye: :bye: :bye:

το έκανα add και ενώ το δέχεται όταν πας να κάνεις download δεν ανοιγει το flashget:( :( :(

Στο more options στο tub για προχωρημένους σε αφήνει να μπείς;

’ν ναί, μπές και κάνε αυτά που σου λέω.

Τα ίδια αντιμετώπισα κι εγώ και το πρόβλημα λύθηκε όταν έκανα τη διαδικασία που σου λέω πιο πάνω!

Αρχική απάντηση από jpavly [Χθες, στις 17:46]

Use the search_on.gif Luke ....

δεν βοηθάει και πολύ το λινκ που έδωσες αν είχες διαβάσει θα παρατηρούσες οτι μιλάμε για flashget!

εκτός όμως απο αυτό δεν βρίσκει καθόλου το flashget, getright etc κανενα, όχι δεν ανοιγει το κανονικό...

εαν το βαλεις manually τοτε δεν ανοιγει σωστά αλλα πάλι τίποτα///:help: :help:

Είχα παρόμοιο πρόβλημα. Στην εγκατάστασή του download manager τσεκάρεις κάποια επιλογή του στυλ catch clicks from internet explorer. Τώρα μη με ρωτάς γιατί θέλει του ΙΕ. Με leech get download manager Που έχω έτσι λύθηκε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.