koulis13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2005 Επιτέλου, επαναλαμβάνω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπήκε DSLam στη περιοχή που κατοικώ και όπως καταλαβαίνετε ήρθε η ώρα να βάλω dsl και συγκεκριμένα 1024 . Απο μια έρευνα αγοράς που έκανα, λέω να προβώ στην αγορά του OteNET OnDSL Kit 1024 και ο λόγος είναι οι +2 μήνες που προσφέρει, αλλά και η έκπτωση 50% για τους υπόλοιπους 8 μήνες άν κάνω 12μηνο συμβόλαιο κάτι που δέ με πειράζει να το κάνω. Ερωτήσεις λοιπόν. 1) Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος έρχονται τεχνικοί του ΟΤΕ ή επειδή είναι OteNet δέ γίνεται αυτό και θα αντιμετωπίσω προβλήματα; 2) Επειδή δέ μου αρέσει το Sagem που δίνουν στη προσφορά, λέω να πάρω το Usr 9108. Θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το Usr; 3) Ισχύει αυτό που έχω διαβάσει οτι υπάρχει κόφτης ταχύτητας; Αυτό φαντάζομαι οτι άν γίνεται, θα γίνεται λόγω φορτωμένου DSLam. Ξέρω σίγουρα οτι μέχρι στιγμής είναι άδειο. 4) Θεωρείτε οτι υπάρχει καλύτερο απο οικονομικής άποψης πακέτο; 5) Να πάρω Kit ή να πάρω αυτόνομη σύνδεση; Αυτά τα ολίγα (ξέρω οτι είναι πολλά όμως ) και αναμένω τις απαντήσεις σας!
koulis13 Ιανουάριος 1, 2006 Author #4 Ιανουάριος 1, 2006 Καλησπέρα. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά να έχουμε με υγεία τόσο σωματική όσο και νοητική. Επειδή το 2005 δέν απαντήσατε εδώ, ελπίζω το 2006 να με βοηθήσετε .
barilos Ιανουάριος 3, 2006 #6 Ιανουάριος 3, 2006 KALHSPERA KALH XRONIA KAI OLA NA PANE KALYTERA, RIJE MIA MATIA STHN TELEPASSPORT KAI TO ADSL POU AYTI PROSFEREI, STO FORUM TOU WWW.ADSLGR.COM EXEI MIA ENDIAFEROYSA SYGRITIKI TOPOTHETISI SXETIKA ME TO ADSL TIS TELEPASSPORT KAI TON ALLON ETAIRION
nickthegreek Ιανουάριος 3, 2006 #7 Ιανουάριος 3, 2006 Kανε μία αίτηση για forthnet 1024 1bill. Είναι 3+3 μήνες δώρο και ο μήνας βγαίνει γύρω στα 40 ευρώ. Νομίζω ότι δεν θα βρεις πιο φτηνά
koulis13 Ιανουάριος 3, 2006 Author #8 Ιανουάριος 3, 2006 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Στις ταχύτητες παίζει ρόλο άν θα είναι OteNet ή Forthnet; Δηλαδή η 1024 θα πάει το ίδιο όποια εταιρία και να διαλέξω στις ίδιες συνθήκες εγκατάστασης (απόσταση απο dslam κτλ-είμαι περίπου 3-4 χλμ μακριά);
feanorian82 Ιανουάριος 3, 2006 #9 Ιανουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από barilos KALHSPERA KALH XRONIA KAI OLA NA PANE KALYTERA, RIJE MIA MATIA STHN TELEPASSPORT KAI TO ADSL POU AYTI PROSFEREI, STO FORUM TOU WWW.ADSLGR.COM EXEI MIA ENDIAFEROYSA SYGRITIKI TOPOTHETISI SXETIKA ME TO ADSL TIS TELEPASSPORT KAI TON ALLON ETAIRION Ελληνικά πεζά. Λεμε ΡΑ!
koulis13 Ιανουάριος 4, 2006 Author #10 Ιανουάριος 4, 2006 Για τη Telepassport δέ βρήκα κάτι καλό να πώ την αλήθεια.Πλέον της προηγούμενης ερώτησής μου, θέλω να ρωτήσω στην περίπτωση του Otenet Ondsl Kit ο δικαιούχος της γραμμής θα είμαι εγώ ή η Otenet; Την ίδια ερώτηση για το Forthnet 1Bill.
koulis13 Ιανουάριος 7, 2006 Author #12 Ιανουάριος 7, 2006 Καλημέρα, Πολύχρονοι οι Ιωάννηδες και οι Ιωάννες . Αγόρασα τελικά το Otenet OnDsl Kit 1024 με συμβόλαιο ενός χρόνου. Για τους υπόλοιπους 8 μήνες πόσο θα πληρώνω τελικά μηνιαία με τις υπάρχουσες τιμολογιακές συνθήκες; Όπως αναφέρω και πιο πάνω, θα αγοράσω wireless modem router και είμαι πιο κοντά στο Usr 9108. Κοιτάζω όμως επίσης και για τα Zyxel 660HW και Zyxel 662HW (είναι πολύ πιο ακριβό) για τα οποία έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά είναι λίγο δύσκολα στο setάρισμα και δύσκολα στο να ανοιχθούν πόρτες σε ορισμένες εφαρμογές. Ισχύει αυτό; Να κοιτάξω τα Zyxel ή να πάω για το Usr που είναι και δοκιμασμένο; Thnx in advance που λένε και οι Βρετανοί .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.