Jump to content

ΟΜΑΔΙΚΗ για Alphacool LCD-Display

street warrior

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από street warrior

Ωραίο το scriptακι Frost.Γίνεται να το postάρεις και να κάνουμε τις αναγκαίες αλλαγές αν είναι?

Aν μου πεις ποια plug in χρησιμοποιώ θα το ποστάρω! :p

θέλω και τα plugin του hype και των διάφορων εφαρμογών

Μη με λέτε παράξενο αλλά βλέπω ένα μαύρο σημάδι μέσα στην οθόνη. Δεν είναι πίξελ αλλά σαν ένα πραγματάκι διαγώνια σε 2 pixels... Θαρρώ πως δεν ήταν πριν...

Αρχική απάντηση από totally_wired

Μη με λέτε παράξενο αλλά βλέπω ένα μαύρο σημάδι μέσα στην οθόνη. Δεν είναι πίξελ αλλά σαν ένα πραγματάκι διαγώνια σε 2 pixels... Θαρρώ πως δεν ήταν πριν...

Για δώσε φωτό...

Λοιπόν μια φωτογραφία για να δουν αυτοι που θα αγοράσουν το display τι παίρνουν.

Εδώ μια photo απο το winamp (Ευτυχώς που είναι ο chroma και ο frost αλλιώς ούτε το όνομά μου δεν θα μπορύσα να απεικονίσω):D

dsc021049pn.th.jpg

Η οθονίτσα έχει πολλές δυνατότητες

@Frost,Chroma πoστάρετε τίποτα καινούριο:p

ελπίζω αυτό που πόσταρες να είναι το καινούριο και να μην κάθεσαι με το παλιό που είχε 20%cpu usage.

το καινούριο έχει 0-2% και βγάζει και παραπάνω fps...

Αρχική απάντηση από street warrior

Το παλιό έχω πάνω εγώ δε βλέπω βρε συ πάνω απο 5-6% δεν ξέρω γιατί ίσως κάτι με την priority?

Με κλειστό το winamp ίσως...

frames της προκοπής πάντως με αυτό το script και 5-6% το cpu απλά no way

Η ομαδική ακυρώνετε λόγο "μπερδέματος".

Σύντομα οι οθόνες θα είναι διαθέσιμες σε ελληνικό κατάστημα, όταν γίνει αυτό θα δοθεί link (σύντομα), έτσι ώστε όποιος θέλει ακόμα να πάρει από εκεί.

Εφόσον ακυρώθηκε η ομαδική :cry: αν μπορείς να στείλεις ένα pm με το link του μαγαζιού που θα τις εισάγει στην ελλάδα.

Thanks!!!! :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.