neofix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2005 Πως απενεροποιηται το turbo cache; Για πειτε! εχω την 6200 PCI Express αλλα δε θελω να παιρνει απο την ram μνημη. ξερει κανεις πως θα το απενεργοποιησω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
neofix Δεκέμβριος 30, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Ενας - ενας παιδια! ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Δεκέμβριος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Μα δεν μας εχεις πει ουτε σε τι mobo ειναι πανω η καρτα...Τεσπα, εχεις ψαξει στο BIOS μηπως εχεις επιλογη για να το κανεις disable?Κατα πασα πιθανοτητα απο το BIOS γινετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neofix Δεκέμβριος 30, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Στη Μ/Β δε βρηκα καποια ρυθμηση στο BIOS. εχω την ASUS A8V-E SE με VIA K8T890. Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Δεκέμβριος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Δεν είμαι τόσο καλός σε αυτά, αλλά δεν νομίζω να γίνετε αν δεν υπάρχει στο BIOS. Είσαι σίγουρος πως η κάρτα χρησιμοποιεί turbo cache, πάντως, ή ότι το υποστηρίζει η mobo σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Δεκέμβριος 31, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2005 Δες καταρχάς αν στα Display Settings σου έχει κάποια επιλογή TurboCache ManagerΑν την έχει ψάξε δες αν σε αφήνει να επιλέξεις πόση μνήμη θα αναθέτει στην κάρτα γραφικών...Υποτίθεται ότι ο TurboCache Manager αναθέτει τη μνήμη δυναμικά (δλδ όποτε την χρειάζεται) οπότε αν δεν τρέχεις κάποια εφαρμογή 3D δεν θα τρώει μνήμη.. (όχι πολύ τουλάχιστον)Ή τουλάχιστον έτσι λέει ο τομ εδώ: As soon as a 3D application is shut down, the areas reserved for the graphics cards are made available to the system again.BTW, πόση μνήμη έχεις και ποιό μοντέλο 6200TC έχεις (16,32,64)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neofix Ιανουάριος 1, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Χρονια πολλα και καλη χρονια παιδες!TurboCache Manager δε βρησκω. και εχω βαλει του τελευταιους drivers τις Nvidia.. οπωτε αν ΔΕΝ την εχει την επιλογη; τι κανουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 1, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 για δοκίμασε να βάλεις αυτό:(κάνε backup τη resistry πρώτα)forceware_coolbits_[guru3d.com].rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 2, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 ξέρει κανείς αν έχει ρύθμιση το rivatuner?αν δεν δουλέψουν τα coolbits ίσως να δούλευε να μειώσεις και το hardware acceleration της κάρτας γραφικών Link to comment Share on other sites More sharing options...
neofix Ιανουάριος 2, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 02:55] για δοκίμασε να βάλεις αυτό:(κάνε backup τη resistry πρώτα) Μπα δεν εχει τον manager μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 2, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 υπάρχει manager που ελέγχεται από τον χρήστη στους forceware? δεν ξέρω.πάντως αν υπάρχει επιλογή λογικά θα υπάρχει στο riva tuner:http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.