Jump to content

Albatron GeForce 6800 GS

Maestro

Recommended Posts

ΝΑΙ , την εκανα την κινηση και αλλαξα την X800GTO που δε δουλευε με μια Αlbatron PC6800GS, με 256.

Τι με προβληματιζει τωρα.. Στο κουτι γραφει GeForce 6800, και 256 RAM. Σε ενα αυτοκόλλητο (που μαλλον εχει βαλει η εταιρια) ΠΑΝΩ στο κουτι γραφει 6800GS, και GPU 6800 ενω παλι δεν αναφερει τι ειδους RAM φερει. Τελος, στο πλαι, υπαρχει ενα ασπρο αυτοκολλητακι (που δεν ξερω αν ειναι "μαμισιο"), πολύ μικρο, που γραφει 6800GS 256DDR3.

Την εγκατεστησα και εβαλα τους Forceware, και την αναγνωριζουν ως GS. Το θέμα είναι οτι το ρολόι είναι ρυθμισμενο στα 350, και οχι στα 425 οπως υποτιθεται πως ειναι η GS. Επίσης γραφει παλι 256DDR χωρις να λεει τι ακριβως. Τελος γραφει PCI express 4x... τι να πιστεψω απ'ολα αυτα..

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

350 ειναι στο 2d .Στο 3d θα σου παει 425.256 μνημη ddr1 δεν εχω δει πουθενα οποτε ddr3 εισαι κανονικα και με τον νομο.Η gs ειναι ουσιαστικα μια 6800 με ΠΟΛΥ ανεβασμενα ρολογια και ddr2 256mb vram.Οι επιδοσεις της ειναι υπερφανταστικες και δεν θα μετανιωσεις την αγορα της... Στα default ειναι ιδια με μια 6800gt...

Καλοριζικη

λοιπον ο πυρινας λογικο ειναι να ειναι στα 350...... στα 400+ ειναι η ουλτρα

οι μνημες στα ποσα ειναι χρονισμενες????

οσο για το pci αστο να λεει οτι θελει.......... λολολ

agp h pci-e πηρες????

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 20:18]

ddr2 256mb vram.

Καλοριζικη

Φίλε έχω την εντύπωση πως δεν παίζει gs&ddr2 .

ddr3 είναι και μάλιστα διαλεγμένες . [2Χ6800gt ddr3 που είχα δυσκολευότανε πααααρα πολυ για 1.2ghz στις rams. ενω οι gs χτυπάνε και 1.3 μέσο όρο . Ενώ όλες σχεδόν εχουν τα 1.2 ;)

Τρέξε ένα 3dmark 05 @ Maestro

Vader εδώ

ddr3 ηθελα να γραψω και περισσοτερο να τονισω πως αποκλειεται να ειναι ddr1.Το κουμπακι ειναι το διπλανο.Τυφλο συστημα να σου πετυχει... :D

Εξαλλου την xfx 6800gs xxx edition εχω και εγω (485/1100 by default).

Review πολυ καλο για μια o/c 6800gs μπορει να βρει κανεις στο guru3d.com

Λοιπον εγκατεστησα το Riva Tuner και επιβεβαιωσα οτι ειναι ddr3. Το θεμα ειναι ομως οτι στο μενου της nvidia γραφει ταχυτητα πυρηνα 350 και ταχυτητα μνημης 1Ghz. Οταν εβαλα την επιλογη αποδοση 3D το clock του πυρηνα πηγε στο 425 ομως εκει μου ελεγε το προειδοιητικο μηνυμα οτι αυτο ειναι overclocking και μπορει να κανει ζημια κλπ.. Κοινως, δεν ειναι μαμισιο το 425 ή τουλαχιστον ετσι φαινεται εδω. Τελος παντων αγνοησα τις προειδοποιησεις και το εβαλα 425. Ομως ενω το 3DMARK03 ετρεξε ωραιοτατα με 11212Marks, το 2005demo, ενω ολοκληρωνει αψογα τα 3 πρωτα τεστ, το διαστημικο, τα δεντρα και το αεροπλοιο.. μετα κανει το CPU τεστ με το αεροπλοιο κλπ και στο τελος του τελευταιου τεστ με πεταει με σφαλμα στα windows.. Αντιθετως οταν ειναι χρονισμενο κανονικα στα 350 δουλευει αψογα και βγαζει κατι λιγοτερο απο 5χιλιαρικα...

Βαλτην να δουλεψει στα 400 - 1000 , και αστην εκει ..

Οσο για τις πλακες και τα κιλοτακια , θα πω οτι χωρις σοβαρο κουλερακι πλακες δεν γινονται ...

Φιλαρακι μην τιν κουραζεις την καρτουλα , βαλε την 400 - 1000, και ΕΑΝ δεν εχει προβλημα τοτε αστην εκει .

Τα 6800 GT & GS AGP , βασιζοντε στο NV40, το οποιο τα δινει ολα και χωρις σπρωξιμο, ενω με σπρωξιμο , περνεις 5 - 8 καρε στα παιχνιδια παραπανω .

Τωρα εαν στα 85 καρε , τα 93 ειναι αυτο που σου χρειαζετε, τοτε πατα την απο κατω.

Θα με τρελανει.. Ηξερα οτι παντα συνηθιζω να αγοραζω στοιχειωμενα ηλεκτρονικα αλλα αυτο..

Τωρα στο μενου του rivatuner εμαφανιζεται σαν default το 425..με απενεργοποιημένο το O/c.. και απο το μενου το κανονικο της nvidia στο display properties εξαφανιστηκε τελειως το overclocking

post-3911-1416072352,4315_thumb.jpg

Kαι κατι ακομα πιο κουφο.. στο 3DMark2005 στο system details, βρισκει VGA Core

Clock 11Mhz.............:toomuchne

Ωστόσο πλέον το 2005 αποφασισε να δουλεψει και βγαζει ενα σκορ 4928.. με θερμοκρασ'ια πυρήνα μεχρι 63βαθμούς.. Φανταζομαι οτι δεν ειναι η θερμοκρασια σε επικινδυνα επιπεδα έτσι? Παντως το σκορ μαλλον λίγο μου φαίνεται. Τα δικα σας,οσων εχουν ιδια καρτα?

νούμερα... ποσταρε νούμερα

σύγκρινε και με τα xfx τα δικά μου και άσε τι λένε τα προγράμματα και τα ρολόγια....

δώσε νούμερα να συγκρίνουμε και να αγοράσουν οι επόμενοι την καλύτερη

Ενημέρωσε το λαό σου....

Πήρα και εγώ την δικιά μου σήμερα ,. Με boxed drivers [81.85] έδωσε καπου 6.3k στο 05 500c~1.2rams

αλλά είμαι με 1Χ256 και έναν παλιό hd.. Οπότε με λίγο ψάξιμο και μόλις έρθουν οι μνήμες και οι 2Χsata για raid που πήρα ίσως τα 7Κ να έρθουν πρός τα εδώ. Για 200κάτι η κάρτα είναι πολύ καλή πάντως.

gsfoto8hv.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.