Jump to content

FEAR Problem

Reaper

Recommended Posts

Χρονια Πολλα σε ολους! Αν και αργησα λιγο αρχισα και εγω να παιζω το fear (ΦΟΒΕΡΟ)!!

Και ενω ολα πηγαιναν καλα Το παιχνιδι σταματησε να παιζει (κολησε) μετα το laod του level 5 ''blindside'' .

Αυτο γινετε καθε φορα που παω να αρχισω αυτο το level ή και οταν παιζω απο προηγουμενο save και φτανω σε αυτο το σημειο.

To παιχνιδι φωρτωνει την πιστα και κολαει. Το μονο που φαινεται ειναι το οπλο και ολα τα αλλα γυρω μου ειναι μαυρα. Μετα απο μερικα sec βγαινει μπλε οθονη με διαφορα μηνυματα οπως: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL κ' begining dump of physical memory κ.α

Ετρεξα το παιχνιδι σε low details αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα.

Το συστημα της sig. και το fear στην εκδοση 1.0 (πειρατικο) :devil:

Plz help γιατι ειχα πορωθει!!:toomuchne

Μάλλον το "πειρατικό" φταίει. Βλέπεις, όταν κάνεις την αρχική εγκατάσταση ψάχνει στο Internet και βρίσκει ένα εκτελέσιμο update που είναι περίπου 122 ΜΒ. Ισως εκεί είναι το πρόβλημα..

Αν και το πρόβλημα σου μπορεί να βρίσκεται στο ..πειρατικό.. της υπόθεσης, κάτι που δε μπορούμε να συζητήσουμε σε αυτό το forum, κάνε ένα έλεγχο στις μνήμες του συστήματος με memtest πρώτα και snm memory μετά διότι το μήνυμα που βλέπεις είναι ένδειξη οτι κάτι δε πάει καλά με τη ram.

Όπως είπε κάποτε ένας σοφός γέροντας, όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν. Μπορεί το FEAR να είναι ιδιαίτερα βαρύ σε εκείνο το σημείο και να αποκαλύπτει το πρόβλημα.

Κατέβασε το snm από τα tools, ελέγχει επεξεργαστή και μνήμες. Δώσε στα test Long και 100% load και άφησε το να ολοκληρώσει. Αν το pc περνάει snm, τότε πιθανόν δεν είναι στο υλικό το πρόβλημα σου.

Αρχική απάντηση από Reaper

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Οι μνημες ειναι ο.κ. μαλλον θα χρειαζεται το τελευταιο patch. Αμα ομως εχετε καμια ιδεα πειτε...

πως καταλαβες οτι ειναι οι μνημες?Εβαλες αλλες?

Κοίτα, όταν έχεις pached version, τότε ΜΗΝ κάνεις updates. Είδα κ έπαθα με το Doom 3, Dungeon Siege II κτλ. Τα άφησα χωρίς updates κ ησύχασα !

Αγοράζεις πειρατικό, κι απαιτείς να σου φτιάξουν κ updates ? !!! :p Αν σου αρέσει τόσο, αγόρασε μια γνήσια κόπια κ απόλαυσέ το !

Αρχική απάντηση από kreach [Χθες, στις 15:36]

Κοίτα, όταν έχεις pached version, τότε ΜΗΝ κάνεις updates. Είδα κ έπαθα με το Doom 3, Dungeon Siege II κτλ. Τα άφησα χωρίς updates κ ησύχασα !

Αγοράζεις πειρατικό, κι απαιτείς να σου φτιάξουν κ updates ? !!! :p Αν σου αρέσει τόσο, αγόρασε μια γνήσια κόπια κ απόλαυσέ το !

Δεν επιτρέπεται να μιλάμε για τετοια θεματα σε αυτο το forum αλλα εχω παρατηρήσει οτι σε πολλα πειρατικα τα updates μπαίνουν κανονικα (καινουριo crack..:devil: ).

Ξερω ειναι μπέρδεμα αλλα μια προσπαθεια αξιζει..

Το παιχνιδι μου αρεσε πολυ αλλα δεν σκέφτομαι να το παρω αυθεντικό τωρα. Ισως σε μερικους μηνες οταν θα πέσει λιγο η τιμη και θα εχω βαλει αλλο 1 γιγα μνημη και μια 7800γτχ:D :D

Τελικα ολα ο.k. με το παιχνιδι!!:D

Χτες αποφασισα να κανω format γιατι γινοταν χαμος στο pc και ξαναεβαλα το fear και τελικα επαιξε κανονικα. (και φορτωνει και πιο γρηγορα):)

Δεν ξερω τι μπορει να εφτεγε αλλα αφου γλιτωσα τον κοπο του patchαρισματος δεν με ενδιαφερει...:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.