Jump to content

Το vcore ποσο πρεπει να ειναι?

jon

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το vcore ποσο πρεπει να ειναι? Και το ρωταω αυτο γιατι ενω ειναι στο bios 1.400

στο hardmonitor του bios μου βγαζει οτι ειναι 1.446 vcore to ιδιο και το sandra και ενω το κατεβαζω 1.375 το hardmonitor του bios μου δειχνει 1.376 συμβαινει πρεπει να αρχισω να αναρωτιεμαι αν εχει κατι η μητρικη μου?

thanks για την διορθωση!!

athlon 64 3200+ και δεν εχω πηραξει τιποτα πατα μονο να κατεβασω το vcore!!

μητρικη k8V Deluxe!!

Το default ρευμα σωστα ειναι 1.40ν που λεει το Bios.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει μια διακυμανση γυρω απ'αυτο!Εσυ θ'αλλαζεις το ρευμα συμφωνα με αυτα που βλεπεις στο Bios(ή ακομη καλυτερα αν μετρουσες απο πολυμετρο).

Υπαρχει καποιος λογος που θελεις να το κατεβασεις?Ζεσταινεται πολυ?(δυσκολο το κοβω γιατι ακομη και με την stock ψυκτρα ειναι πολυ κρυος).Θες να κανεις οικονομια στο ρευμα?(αν τη διαφορα στην κανει το 1.4-->1.35 τοτε σιγουρα πεινας πολυ):p

Εμενα με τον ιδιο επεξστη και A8V E μου ειναι στα 1.41-1.44 αυτη τη στιγμη.

Ειναι σωστο να το πειραξουμε, ή να αλλαξουμε το ρευμα οπως γραφτηκε απ τον γατουλη?...

Σε αντιθεση με τον jon, εγω δεν εβγαλα συμπερασμα:)

Αρχική απάντηση από rambo [Σήμερα, στις 01:12]

Ειναι σωστο να το πειραξουμε, ή να αλλαξουμε το ρευμα ?...

γενικότερα, όχι, αυτομάτως είσαι εκτός εγγύησης (εκτός απο το ρεύμα μπορεί να του αλλάξεις και τα φώτα)

ειδικότερα, αν το ψάξεις πολύ και οργώσεις το διαδίκτυο διαβάζοντας και είσαι σίγουρος τι κάνεις, μπορείς να το αλλάξεις (αλλά και πάλι είσαι εκτός εγγύησης)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.