Jump to content

Περιεργα κoλληματα.....

tomhel

Recommended Posts

Εδω και κανα δυο μερες , ειχαν εμφανισθεί διάφορα κολλήματα , restart και αλλα ομορφα των win που σκέφτηκα ότι προκαλούνται από διάφορα ζούφια που κατά καιρούς φιλοξενεί ο σκληρός μου . Το κουφο είναι ότι την τελευταία φορα κόλλησε ενώ έπαιζα nfs most wanted και από τοτε δεν ξαναμπήκε στα win Μπήκα λοιπόν με σαφε μοντ , έκανα μπακαπ στο άλλο παρτισιον ότι ηταν χρήσιμο , και κανω φόρμαt.Και μετά λυπης μου διαπιστώνω ότι τα κολλήματα εξακολουθούν να υφίστανται , ορισμένες δε φορές ο υπολογιστής δεν μπουταρει ( κάνει το δικεκομενο μπιπ του 1 sec σαν να μην βλεπει την vga)..

Τι παίζει γαμο το κερ@το μου.???

Το μασιν ειναι 3200+ @ 2350 σε μια chaintech nf4ultra (235*10) , x800xl ( μαμα ) , καινούργιο enermax 535

Ριχτε καμοια ιδεα ρε παιδες.........

Εγώ πάντως είχα κάτι περίεργα κολλήματα και τραβιόμουν αρκετούς μήνες. Format φρέσκο install των xp, βάλε appz/drivers και ξαφνικά όλα κολλούσαν! Βάλε-βγάλε τα πάντα,cpu vga ram, backup- format, forums κτλ και σε κάποια φάση κάνω unistall 1-1 τα προγράμματα! Ε λοιπόν την μια απτις 2 φορές που τοπαθα έφταιγε το netlimiter και την άλλη το nod32!Δεν ξέρω γιατί. Με το που τα περνούσα αυτά τα 2 ήταν σαν νάβλεπα replay και δεν μπορούσα νανοίξω πάνω από 2 παράθυρα...

θα εχω υπ'οψιν μου αυτο για το nod32 , αλλα εδω τραβαει ζορια το συστημα . Συνεχεια κολλαει , δεν μπορω να τελειωσω μια νεα εγκατασταση xp....κατι μου λεει οτι ο δισκος τα εχει φτυσει...Θα δοκιμασω να κανω install τα xp στο αλλο παρτισιον , και βλεπουμε....

Υ.Γ * Nice avatar.....

Πάντως είχα την ίδια mobo και μου κάηκε σε μια βδομάδα (πλαίσιο rulz!). Πριν τα φτύσει μου κανε κάτι νούμερα και δεν bootare αλλά αυτό ήταν θέμα mobo. Μάλλον κάτι σοβαρό θαχει κολλήσει ο δίσκος....Ελπίζω να βρεις τι φταίει asap!

Y.Γ.Eίναι η δαιμονισμένη γριά στο κελάρι στο Evil Dead 2...Aν δεν τοχεις δει τρέξε να το νοικιάσεις....

Τελος .....

Δεν μπουταρει καθολου πλεον ( μπιπ , μπιπ και καπουτ...) , και εαν μπουταρει κολλαει οπου βρει ( βιος , εγκατασταση κ.τ.λ).....

Κατι εδω μας τα εκλ@σε τα γκιονια.......αλλα τι.....????....:rip:

Αρχική απάντηση από kunoobidi

Πάντως είχα την ίδια mobo και μου κάηκε σε μια βδομάδα (πλαίσιο rulz!). Πριν τα φτύσει μου κανε κάτι νούμερα και δεν bootare αλλά αυτό ήταν θέμα mobo. Μάλλον κάτι σοβαρό θαχει κολλήσει ο δίσκος....Ελπίζω να βρεις τι φταίει asap!

Y.Γ.Eίναι η δαιμονισμένη γριά στο κελάρι στο Evil Dead 2...Aν δεν τοχεις δει τρέξε να το νοικιάσεις....

Μαλλον η πουτ... η chaintech ειναι...

Δεν μπορω να σκευτω κατι αλλο ....( και δεν εχω και κανενα φιλο εδω κοντα με 939 να κανω δοκιμες...)

Αρχική απάντηση από kunoobidi

Nαι , ναι .....Αυριο η πρωι , πρωι ......:sick:

Αρχική απάντηση από kender

Το nod32 το κοίταξες επειδή εγώ σήμερα που το έβαλα κάνουν κάτι ελάχιστα freeze οταν αλλάζω παράθυρα γρήγορα κλπ.. μάλλον ζητάει πολύ μνήμη..

Αρχική απάντηση από tomhel

Τελος .....

Δεν μπουταρει καθολου πλεον ( μπιπ , μπιπ και καπουτ...) , και εαν μπουταρει κολλαει οπου βρει ( βιος , εγκατασταση κ.τ.λ).....

Κατι εδω μας τα εκλ@σε τα γκιονια.......αλλα τι.....????....:rip:

Απορω και ξυστε με.....:wall:

Εκει που λεω " εχετε γεια , εχετε γεια , μουλουχισμενα μου τραγια " , μπουταρει κανονικα , βαζω τα xp , ολα τα προγραμματα ( οχι το nod32 ) , ουφφφ την σκαπουλαραμε - γριπη ηταν και περασε , ολα καλα και ωραια - και ξαφνικα restart και ξαναχιζει τα κορναρισματα......

Τι παλαβα κολπα ειναι αυτα....????

Mηπως το καινουριο enermax που λες εχει σχεση και βγηκε ελαττωματικο?Αφου κολλαει κι εκτος windows δεν εχει σχεση το software πλεον,αλλα το μηχανημα.Βαλ'τα ολα default χωρις oc και ξαναδοκιμασε..

deadlock7 , ειναι σιγουρο πλεον οτι το προβλημα ειναι hardware . Aπο την αρχη του προβληματος καπου εκει μου εχει παει και εμενα το μυαλο (psu) , και πιο ειδικα νομιζω οτι εχει να κανει ειτε με τροφοδοσια ( ξαφνικη πτωση τασης - βραχυκυκλωμα απο τροφοδοτικο ή κατι δεν παατει καλα πανω στην μητρικη ) , 'η υπαρχει καποιο προβλημα θερμοκρασιας . Επιδη λιγες μερες τωρα εχω αλλαξει cpu - psu - vga ολα τα παραπανω ειναι πιθανα . Θα κατσω να το ξεμονταρω και να το ξαναμονταρω παλι απο την αρχη , θα μετρησω τασεις και ιδωμεν.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.