Jump to content

προβλημα backup ταινιας

Futuristic

Recommended Posts

Αγορασα χτες το STEALTH απο το videoclub της γειτονιάς μου, και όταν πορσπάθησα να κάνω ένα αντίγραφο ασφαλείας με το dvdshrink και επειτα με το dvd-decrypter απετυχα.

Για πιο λόγο; έχει κάποιο καινούριο σύστημα ασφαλειας; Η ταινεια ειναι της columbia και της sony. Τι μπορεί να φταίει;

Να πω επίσης ότι και τα 2 προγράμματα τα χρησιμοποιώ συχνά και είναι στην τελευταία τους έκδοση.

ευχαριστώ.

Να μην ανοίγω ίδιο τόπικ: Εμένα μου συμβαίνει το εξής κουφό με το DVD Shrink. Αρκετές φορές όταν βάζω την ταινία στο DVD RW Drive μου βγάζει "cyclick redundacy check/ ή σε μετάφραση έλεγχος κυκλικού πλεονασμού". Όταν δε την βάζω στο DVD Player την βλέπει μια χαρά !!!

Τι μπορεί να φταίει? Να αλλάξω DVDRW? Μάλλον .... (το LG που έχω στον παλιό δεν μου βγάζει τέτοια προβλήμματα

@kreach>για ριξε μια ματια σε αυτα τα dvd που σε παρουσιαζει

το προβλημα απο πισω τους.ειναι σε καλη κατασταση?(γρατσουνιες, σημαδια, κτλπ)

το Player που λες υποθετω ειναι οικιακο σωστα?τα οικιακα Player διαβαζουν διαφορετικα

απο τα player του υπολογιστη και για αυτο δεν σε παρουσιαζει αυτο το προβλημα.

αν ειναι σε οικτρη κατασταση θα το δεις αυτο και σε οικιακο Player.(οχι το μυνημα , αλλα

κολληματα κατα την αναπαραγωγη).κοιταζε τα βασικα σε τη κατασταση ειναι.

αν βλεπεις σημαδια μην ταλαιπωρεις αδικα το μηχανημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.