Futuristic Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2005 Αγορασα χτες το STEALTH απο το videoclub της γειτονιάς μου, και όταν πορσπάθησα να κάνω ένα αντίγραφο ασφαλείας με το dvdshrink και επειτα με το dvd-decrypter απετυχα.Για πιο λόγο; έχει κάποιο καινούριο σύστημα ασφαλειας; Η ταινεια ειναι της columbia και της sony. Τι μπορεί να φταίει;Να πω επίσης ότι και τα 2 προγράμματα τα χρησιμοποιώ συχνά και είναι στην τελευταία τους έκδοση.ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Δεκέμβριος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Χρησιμοποίησε dvdfabdecrypter Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από helloween [Σήμερα, στις 22:19] Χρησιμοποίησε dvdfabdecrypter :T: Σωστος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akal Δεκέμβριος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 μπορείς με clonedvd2+anydvd 5.6.3.1(μόνο αυτή η εκδοση του anydvd κάνει). το dvddecrypter έχει να βγάλει καινούργιο έκδοση πάρα πολύ καιρό.(ποιες τελευταίες εκδόσεις?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Δεκέμβριος 29, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 δε δοκιμαζεις και με εναν αλλο player? πχ με το dvd-rw σου.. μου εχει τυχει αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Δεκέμβριος 30, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 to dvdfab decrypter δουλεψε κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudarxos Δεκέμβριος 30, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Futuristic [Σήμερα, στις 09:03] to dvdfab decrypter δουλεψε κανονικα Σε μενα οχι ...τι στο καλο γινεται?? Και συγκεκριμενα σε οτι ταινια ειναι της sony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Δεκέμβριος 30, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Εχεις την τελευταία έκδοση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Δεκέμβριος 30, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Δοκίμασε AnyDVD 5.6.3.1 +DVD Region+CSS Free +DvdDecrypter .Με αυτο το συνδυασμό το έγραψα εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Ιανουάριος 6, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Το Dvd-fab δουλεψε μια χαρα τελικα.... και μετα dvdshrink για να γίνει 4,7 για το backup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιανουάριος 8, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Να μην ανοίγω ίδιο τόπικ: Εμένα μου συμβαίνει το εξής κουφό με το DVD Shrink. Αρκετές φορές όταν βάζω την ταινία στο DVD RW Drive μου βγάζει "cyclick redundacy check/ ή σε μετάφραση έλεγχος κυκλικού πλεονασμού". Όταν δε την βάζω στο DVD Player την βλέπει μια χαρά !!!Τι μπορεί να φταίει? Να αλλάξω DVDRW? Μάλλον .... (το LG που έχω στον παλιό δεν μου βγάζει τέτοια προβλήμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Ιανουάριος 8, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 χμ, παίζει να φταίει το dvd-rw παίζει να είναι και χαμηλής ποιότητας τα recordable που χρησιμοποιείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 8, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 @kreach>για ριξε μια ματια σε αυτα τα dvd που σε παρουσιαζειτο προβλημα απο πισω τους.ειναι σε καλη κατασταση?(γρατσουνιες, σημαδια, κτλπ)το Player που λες υποθετω ειναι οικιακο σωστα?τα οικιακα Player διαβαζουν διαφορετικααπο τα player του υπολογιστη και για αυτο δεν σε παρουσιαζει αυτο το προβλημα.αν ειναι σε οικτρη κατασταση θα το δεις αυτο και σε οικιακο Player.(οχι το μυνημα , αλλακολληματα κατα την αναπαραγωγη).κοιταζε τα βασικα σε τη κατασταση ειναι.αν βλεπεις σημαδια μην ταλαιπωρεις αδικα το μηχανημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.