Jump to content

Opteron 148 frenzy!

voudas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπόν... εκτός απροόπτου μέσα στην επόμενη βδομάδα, άντε την παράλλη, θα μπορώ να έχω 6-10 κομμάτια σφραγισμένα όπτερον 148. θα κρατήσω 2-3 κομμάτια κ τα υπόλοιπα θα δωθούν.

όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε μου πμ κ όταν έχω τιμή κ ημ/νία θα ενημερώσω. απλά όσοι πάρετε θα πρέπει να παίξει κατάθεση από πριν γιατί είναι πολλά κομμάτια να τα πληρωσω αρχικά εγώ... γιαυτό στείλτε όσοι ενδιαφέρεστε σοβαρά. άλλωστε ξέρετε για τι ocer cpu μιλάμε...

λοιπόν, έρχονται την επόμενη βδομάδα, 295 με φπα (απόδειξη/τιμολόγιο κανονικά) λόγω έλλειψης τους βάρεσαν λίγο, στείλτε μου πμ οι σίγουροι να συνεννοηθούμε.

αυτό βρέθηκε για τώρα. μου φαίνεται τσιμπημένη τιμή. αυτό που μπορεί να γίνει είναι να πάρει κάποιος με μαγαζί με τιμολόγιο κ να τους δώσει χωρίς φπα πχ 260. ώστε να είναι πιο λογική η τιμή...

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 15:54]

ήρθαν, cab2e 0545

Τι παίζει τελικά με αυτο το stepping?Αν και βέβαια το βράδυ θα ξέρω καθώς είμαι κι εγώ ευτυχής κάτοχος ενός opti 148 :p :p :p

δοκιμασα και τα 3 chipακια, δυστηχως για τα κρυα γουστα μου και του Vouda δεν εκαναν.

με αερα πεταγαν ... IMC τιμιοτατος επαιξαν και τα bh5 μου 1mhz κατω απο τον FX57!

2x0545 CAB2E MPMW

1x0546 CAB2E BPMW

οποτε καταληγουμε σε αυτο το thread ---> http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23298

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.