Sapelas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2005 Αγαπητό Forum:Έχω 3 partiiton στον Η/Υ μου με γράμματα E,F,G, και θέλω να τα μετονομάσω. Υπάρχει κάποιος τρόπος (εκτός από format...) Έχω WindowsXP SP1. Ο λόγος που χρειάζεται αυτή η αλλαγή είναι ότι ένα πρόγραμμα εγκατάστασης (USR Router) κάνει ένα προκαταρκτικό έλεγχο για χώρο στο σκληρό δίσκο και... ψάχνει αποκλειστικά και μόνο για χώρο σε δίσκο με όνομα C:, και εφόσον δεν βρίσκει C: σταματάει την εγκατάσταση!Θα εκτιμούσα πολύ κάποια βοήθεια, καθώς είναι εκνευριστικό να έχεις στήσει ένα τοπικό δίκτυο και σύνδεση DSL και να κολλάς λόγω αυτού του προβλήματος!!!
Seeker Δεκέμβριος 29, 2005 #2 Δεκέμβριος 29, 2005 Πίνακας ελέγχου->Εργαλεία διαχείρισης->Διαχείρηση υπολογιστή->Διαχείριση Δίσκων->δεξί κλίκ στο partition που θέλεις και επέλεξε "αλλαγή του γράμματος ή της διαδρομής της μονάδας δίσκου".Δεν είμαι σίγουρος αν θυμάμαι σωστά την διαδρομή αλλά πάνω-κάτω εκεί θα είναι
Artist_ Δεκέμβριος 29, 2005 #3 Δεκέμβριος 29, 2005 Μέσα απο τα windows πάνε στην έναρξη-δεξί κλικ στο εικονίδιο υπολογιστής μου-διαχείριση.Διαχείριση δίσκων. Ελπίζω να βοήθησα.
Chosen Δεκέμβριος 30, 2005 #5 Δεκέμβριος 30, 2005 Και γιατί να εγκαταστήσω ένα παραπανίσιο πρόγραμμα, για κάτι που γίνεται μέσα από τα Windows με 3 clicks;
ilpanos Δεκέμβριος 31, 2005 #7 Δεκέμβριος 31, 2005 sapela, προσοχη να μην αλλάξεις το όνομα του partitιon στο οποίο είναι εγκατεστημένα τα χρ!
Vasot Δεκέμβριος 31, 2005 #8 Δεκέμβριος 31, 2005 Η αλλιως Control Panel - administrative tools - Computer Management - στο τομεα storage -Ετσι και αλλιως οπου θεωρειτε primary ο δισκος (ο δισκος η το partition απο οπου bootαρει το λειτουργικο) βγαζει απο μονο του το συστημα απαγορευτικο μηνυμα οτι δεν μπορει να αλλαξει το γραμμα, οποτε δεν διατρεχει κινδυνο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.