kender Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2005 Λοιπόν μου φέρνει η αδερφή μου το λαπτοπ και λέει ότι δεν δουλεύει.Το ανοίγω και μου βγάζει το σφάλμα του θέματος και στη συνέχεια ξεκινούνε τα παραθύρια αλλά όπως ήταν λογικό δεν εμφανίστηκε επιφάνεια εργασίας.Επειδή έχει κάποια αρχεία μέσα τα οποία τα χρειάζεται υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να διορθωθεί το πρόβλημα εκτός από την εύκολη λύση του φορμάτ??ΥΓ:Τι μπορεί να προκάλεσε αυτό το πρόβλημα?Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Δεκέμβριος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Ψάξε λίγο εκεί μήπως σε βοηθήσειhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=6450&highlight=restart Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Δεκέμβριος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Δοκίμασε uninstall-reinstall από control panel-προσθαφαίρεση στοιχείων windows ή repair από cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 1) Automatic repair από το Windows CD.2) Παράλληλη εγκατάσταση Windows σε άλλο partition/folder.3) Μετακόμιση του σκληρού σε άλλο σύστημα για την αντιγραφή.(ένα από τα 3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Δοκίμασε control alt del ->task manager -> νέα εργασία -> eχplorer enter αν και δεν το βλέπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Δεκέμβριος 30, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Ξεκινα τον υπολογιστη σου με ενα live cd linux... (suse κατα προτιμηση λογω ευχρηστιας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.