Jump to content

Enermax VS Tagan

nickthegreek

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Vagouridis [13-01-2006 23:36]

Eαν ο Αθανα.... ειναι η checkmate δικιο εχεις οτι ειναι και γ@μω τα παιδια μαζι με καθε αγορα δινεις αιμα , νεφρο μπορει και κολορακι !!!

απο εκει ψωνιζει και ο ρουβας??

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Παιδιά μια βοήθεια , χρειαζομαι τροφοδοτικο επειγοντως . Με ενδιαφέρι πολύ και ο θόρυβος.

Από τα ποστς καταλληγω σε αυτά . Αξιζει τα παραπάνω χρηματα το enermax ??

TAGAN TG480-U15 EASY CONNECT 480W BLACK + PCI-E

ή

Enermax liberty 500w

Τθανκσ

εαν βρεις παρε το enermax495w που ειναι 485w και ειναι ΑΘΟΡΥΒΟ...το έχω εγω και ξέρω...

το TAGAN 530w το πηρε ένας φιλος και σεσχεση με το δικό μου κάνει θόρυβο ειναι βεβαια και περισσότερα watt

Βρε παιδιά έχω το Tagan 480 easycon και παρατήρησα απο το Asus Probe οτι στα 12ν βγαζει 11.64ν ειναι καλό;;Όταν ετρεξα το S&M me 3800+ X2 @2500 1.3875v έδειξε μέχρι και 11,392ν είναι ανησυχητικό:eek:

Αρχική απάντηση από obijuan1983

Βρε παιδιά έχω το Tagan 480 easycon και παρατήρησα απο το Asus Probe οτι στα 12ν βγαζει 11.64ν ειναι καλό;;Όταν ετρεξα το S&M me 3800+ X2 @2500 1.3875v έδειξε μέχρι και 11,392ν είναι ανησυχητικό:eek:

Ανησυχητικο ειναι μαλλον ομως οχι για το τροφοδοτικο αλλα για το προγραμμα που βλεπεις τα voltages. Ποιασε το πολυμετρο και μετρα τις τασεις σου. Κι εμενα το προγραμμα δειχνει 11.92 σε full load και το πολυμετρο δειχνει 12.24.

Τα προγράμματα βλέπουν απο κει που βλέπει και το BIOS οπότε το ίδιο κάνει... ;) Γενικώς για θερμοκρασίες και τάσεις δεν είναι να εμπιστέυεσαι BIOS και sw...

Αποτι φαίνεται έχει πολύ μεγάλη πτώση τάσης πάνω στη mobo μετά το βύσμα του τροφοδοτικού, ή λόγω κακής επαφής του βύσματος. Δεν ευθύνεται το τροφοδοτικο για αυτό

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.