Jump to content

Enermax VS Tagan

nickthegreek

Recommended Posts

Ευχαριστώ φίλε.:) Τα καλώδια είναι εύκαμπτα?

Λοιπόν ψάχνοντας βρήκα ότι το seasonic S12 είναι εξίσου καλό (πολλοί το βγάζουν και καλύτερο) με το enermax. Το θέμα είναι να προτιμήσω το enermax Που έχει αποσπωμενα καλώδια ή το seasonic που είναι πιο αθόρυβο αλλα δεν έχει αποσπώμενα καλώδια?

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από kom [Σήμερα, στις 20:21]

για δες και αυτο

Mε προβληματίζει ο 8άρης ανεμιστήρας που έχει, γεγονός που το κάνει όχι και τόσο αθόρυβο σε σύγκριση με τα seasonic και το enermax. Αλλιώς έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές για το συγκεκριμένο.

Αρχική απάντηση από nickthegreek

Ευχαριστώ φίλε.:) Τα καλώδια είναι εύκαμπτα?

Λοιπόν ψάχνοντας βρήκα ότι το seasonic S12 είναι εξίσου καλό (πολλοί το βγάζουν και καλύτερο) με το enermax. Το θέμα είναι να προτιμήσω το enermax Που έχει αποσπωμενα καλώδια ή το seasonic που είναι πιο αθόρυβο αλλα δεν έχει αποσπώμενα καλώδια?

Αύριο θα ανεβάσω μια φωτογραφία να δείς πώς είναι.

Σχετικά έυκαμπτα.Όχι πολύ όμως.

• 2 weeks later...

παιδια πήρα το enermax495 485w απο checkmate και ειναι απολύτως αθόρυβο και με καταπληκτική απόδοση...πολύ καλή απόφαση!

Αρχική απάντηση από jobous [30-12-2005 21:42]

Είμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός Liberty 400 Watt.Μόνο μία λέξη περιγράφει το τροφοδοτικό. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

Εντελώς αθόρυβο, απίστευτη ποιότητα (όποιος το έχει πάρει το έχει καταλάβει), τρομερή συσκευασία και παρελκόμενα.

Μόνο που είναι πολύ ακριβό σε σχέση πάντα με τα υπόλοιπα.

Τα καλωδια τροφοδοσίας είναι περίπου 70-75cm. Το καλώδιο pci-e κοντά στα 55cm.

Αυτό έχει ένα 12V rail, κάνει 90 ευρά και αν δεις 400W καθαρά γράψε μου.

Πήρα ένα Tagan 480 easyconnect προχτές, πρώτη εντύπωση είναι ότι δεν κολάει σε φορτία που το PSY calculator υπολογίζει περίπου 460W. (Έχω συνδέσει πάνω του κάμποσα κιλά σκληρούς δίσκους)

Αρχική απάντηση από format c: [Σήμερα, στις 00:12]

Αυτό έχει ένα 12V rail, κάνει 90 ευρά και αν δεις 400W καθαρά γράψε μου.

Πήρα ένα Tagan 480 easyconnect προχτές, πρώτη εντύπωση είναι ότι δεν κολάει σε φορτία που το PSY calculator υπολογίζει περίπου 460W. (Έχω συνδέσει πάνω του κάμποσα κιλά σκληρούς δίσκους)

Για την ακριβεια, εχει 2χ12 και μαλιστα απο 20A η καθεμια. Που σημαινει οτι θα δεις 400 καθαρα σιγουρα... δηλαδη ακριβως οσα δινει το Ταγκαν το "480". Αρα ειναι σαφως πιο καθαρα...;)

Max 30A μπορεί να δώσει ταυτόχρονα και από τις 2 12άρες, και combined τάση από 3.3, 5 και 12άρες, 378, με βάση τα specs.

To tagan δίνει τα ίδια 30A combined στις 2 12άρες, 30W παραπάνω σε 3.3 & 5 και combined σε όλα τα rails, 460.

Για , πείρα το tagan530-U15 easyconnect

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700233

Έχω έναν 120mm για τους σκληρούς ο οποίος ακούγεται περισσότερο από το PSU

τα καλώδια του είναι περίπου 50cm 55cm και αρκετά εύκαμπτα!!!

το PSU TAGAN αποδείχτηκε θηρίο ταπεινή μου γνώμη .

Δεν αντιλεγει κανεις στο οτι τα Tagan δεν ειναι καλα τροφοδοτικα(αν εξαιρεσεις καποιες "εκρηκτικες" σειρες). Αλλα υπαρχουν και καλυτερα κατα τη δικη μου ταπεινη γνωμη. Οταν ενα τροφοδοτικο μεσαιας κατηγοριας, το οποιο φυσικα απευθυνεται σε μεσαιας κατηγοριας συστηματα, φαινεται να ειναι πιο συγχρονο, το προτιμω.

Προτιμω λοιπον αυτο που μου δινει δυνατες και σταθερες 12ρες,μιας που οι απαιτησεις των καιρων το χρειαζονται.

Θα διαλεξω καποιο που μου λεει ξεκαθαρα τι Efficiency εχει, γιατι ειναι πλεον σημαντικος παραγοντας οικονομιας.

Θα διαλεξω καποιο πολυ αθορυβο διαβαζοντας τις καμπυλες του

Θα προτιμουσα καποιο που δεν ακολουθει τη μοδα των modular,σαν πιο σιγουρη λυση(αν και αυτο δυσκολα πια το βρισκεις...)

Τελος θα προτιμουσα καποιο με καλο ονομα για την ψυχολογικη σιγουρια μου.

Παντως, το ξαναλεω για χιλιοστη φορα, πολυ θα ηθελα να δω ενα Ελληνικο συγκριτικο τεστ τροφοδοτικων. Δυστυχως, απο οτι εχω καταλαβει, μονο ενας ανθρωπος μπορει να το πραγματοποιησει με σωστα τεχνικα μεσα και αξιοπιστια, αλλα δεν προλαβαινει...

Μακαρι να τα καταφερει γιατι τον θεωρω πολυ πιο αξιοπιστο απο πολλα site του εξωτερικου...(σλουρπ, σλουρπ)..

Αρχική απάντηση από dioptra999

παιδια πήρα το enermax495 485w απο checkmate και ειναι απολύτως αθόρυβο και με καταπληκτική απόδοση...πολύ καλή απόφαση!

παίζει και σε καλύτερη τιμή

http://skroutz.gr/search.php?sp_keyword=enermax+485&sp_catcode=SKROUTZ

το ξέρω αλλο δεν προκειται να ψωνίσω απο το HAC...ΕΔΙΤ

Καλύτερα απο τον Αθανασακοπουλο που ειναι και γ@μω τα παιδιά!!!:D :worship: :worship:

ΕΔΙΤ παιδια το διόρθωσα...

το ξέρω αλλο δεν προκειται να ψωνίσω απο το HAC...όλοι εκει ειναι :tomato::TD:

Εγώ πάλι έχω άλλη άποψη(όπως και αρκετός κόσμος που ψωνίζει από το hac).

Σχόλια που αφορούν πρόσωπα να τα αποφεύγεις, θες να σχολιάσεις τιμές, προϊόντα, κάντο, αλλά μέχρι εκεί.

Αρχική απάντηση από Stratos

Δεν αντιλεγει κανεις στο οτι τα Tagan δεν ειναι καλα τροφοδοτικα

=Συμφωνεί ότι δεν είναι καλά :p (γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέγει :p)

Αλλά βέβαια αφού

όλοι εκει ειναι :tomato::TD:

Τι να περιμένει κανείς; :p:P:P:P:P

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:59]

=Συμφωνεί ότι δεν είναι καλά :p (γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέγει :p)

Αλλά βέβαια αφού

Τι να περιμένει κανείς; :p:P:P:P:P

Πηγα να το περιπλεξω οσο γινεται αλλα καποιοι μου μετρανε τις λεξεις..(και τα G15)

:p :P :p :P :p

το ξέρω αλλο δεν προκειται να ψωνίσω απο το HAC...όλοι εκει ειναι :tomato::TD: Καλύτερα απο τον Αθανασακοπουλο που ειναι και γαμω τα παιδιά!!!:D :worship: :worship:

Eαν ο Αθανα.... ειναι η checkmate δικιο εχεις οτι ειναι και γ@μω τα παιδια μαζι με καθε αγορα δινεις αιμα , νεφρο μπορει και κολορακι !!!

@RootX το διόρθωσα είχες δίκιο!:cool:

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Χθες, στις 23:36]

Eαν ο Αθανα.... ειναι η checkmate δικιο εχεις οτι ειναι και γ@μω τα παιδια μαζι με καθε αγορα δινεις αιμα , νεφρο μπορει και κολορακι !!!

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Ναι η checkmate ειναι...:T: συμφωνω οτι ειναι λίγο πιο ακριβός αλλα...θα αναλύσουμε σε αλλο τοπικ γιατι δεν είναι σωστό πάντα να ψωνίζεις το φτηνότερο...

:cool: :cool:

Tagan 480W U15 έχω και είναι απόλυτα ήσυχο...καλόδια φτάνουν παντού σε κουτί full tower. Πιστεύω ότι είναι κλή επιλογή(δεν ξέρω προσωικά από enermax) πάντως είναι ΟΚ σε ότι αναζητάς...:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.