Jump to content

Enermax VS Tagan

nickthegreek

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να πάρω ένα psu με αποσπώμενα καλώδια. Είμαι ανάμεσα στο Liberty (enermax) και στο tagan easycon. Έχω κολλήσει και θα ήθελα την βοήθειά σας στο ποιο ακούγεται περισσότερο. Βασικά τώρα έχω ένα chieftec 350w το οποίο κατα την γνώμη μου είναι πολύ "ήσυχο". Σε σύγκριση με αυτό, τα δύο παραπάνω πως πάνε απο θόρυβο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Το tagan δεν ακούγεται, το enermax (από εμπειρίες παιδιών) το ίδιο, οπότε δεν πιστεύω να έχεις με κανένα πρόβλημα :)

Ευχαριστώ όλους σας. Έχω διαβάσει και τα υπόλοιπα threads σχετικά με αυτό το θέμα αλλα δεν μπορώ να καταλάβω όταν λέτε αθόρυβο τι εννοείτε καθώς η άποψη του καθενός για τον θόρυβο είναι υποκειμενική. Για αυτό και έδωσα ως παράδειγμα το chieftec.

Επίσης τα καλώδια του enermax φτάνουν να τροφοδοτήσουν τα driver σε ένα Lian li 2000? Πόσο μακριά είναι περίπου τα καλώδια?

Αρχική απάντηση από stratos1978 [Σήμερα, στις 17:31]

Ok λοιπον παρε ενα OCZ ModStream 450 or 520 και θα με θυμησεις;)

Έψαχνα για αυτά τα τροφοδοτικά αλλα δυστηχώς δεν φτάνουν τα καλώδιά τους, γεγονός που μου το επιβεβαίωσε και η ίδια η εταιρεία. ’σε που δεν υπάρχει κανένα στην ελλάδα:D

Αρχική απάντηση από stratos1978 [Σήμερα, στις 17:31]

Ok λοιπον παρε ενα OCZ ModStream 450 or 520 και θα με θυμησεις;)

Πολύ καλο τροφοδοτικό αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει κοπεί απτην αγορά

Εχτες πηρα το OCZ ModStream 520 ( ειναι και ο λογος που δινω το OCZ ModStream 450 ) ...απο ενα μαζαγι στην Πατρα....( μαλλον καπου κρυμμενο θα ηταν....:p )

Δε νομίζω ότι θα δεις ιδιαίτερη διαφορά όσον αφορά το θόρυβο, όποιο και να πάρεις. Προσωπική προτίμηση το ένερμαξ, όμως πρέπει να πούμε ότι το τάγκαν έχει περισσότερα και μακρύτερα καλώδια, που ίσως σε βολέψουν.

Αρχική απάντηση από street warrior

Πολύ καλο τροφοδοτικό αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει κοπεί απτην αγορά

Mάλλον λόγω των μπόλικων rma...

Εγώ έχω το Tagan 480W U22 (Easycon). Μια χαρα τροφοδοτικό, ωραίο, ήσυχο, ειναι ελαφρα χλιαρό με αρκετο φορτίο (AthlonXP@2450 με 2.15V folding +2 δισκους + 3CD/DVD drives + GF4 + 6 120mm fans και 3-4 80mm), του έκανα και vmod στην 3.3@3.7 ΑΛΛΑ τελικά δεν μου αρεσουν τα αποσπωμενα καλώδια, πιάνουν πολύ χώρο κλπ. Έχω και πιο αναλυτικά την άποψη μου σε άλλο thread. Οπότε το TAGAN το συνιστώ, αλλα θα σε συμβούλευα να ξανασκευτεις το θεμα των αποσπωμενων καλωδιων

Αρχική απάντηση από nickthegreek [Σήμερα, στις 19:34]

Έψαχνα για αυτά τα τροφοδοτικά αλλα δυστηχώς δεν φτάνουν τα καλώδιά τους, γεγονός που μου το επιβεβαίωσε και η ίδια η εταιρεία. ’σε που δεν υπάρχει κανένα στην ελλάδα:D

τι εννοείς δεν φτάνουν, πρέπει να πάρεις επέκταση ή δεν γίνεται τίποτα, πάει χαμένο το psu?

σε κάποια συγκεκριμένα κουτια συμβαίνει αυτό ή κάποια τροφοδοτικά έχουν κοντά καλώδια?

ρωτάω γιατί έχω ένα HEROICHI PRO 6AR6 και θέλω να πάρω το Hiper 580w και φοβάμαι μήπως δεν φτάνει :bye: :bye: :bye: :bye:

Κοιταξτε μια παλια φωτο του τοτε PC μου και μετρηστε ΤΙ σηκωνε το 450αρη "θηριακι" χεχεχε.....

attachment.php?attachmentid=717

Εχει "τρομερο" peak load το μαμημενο.....450=550watt

Αρχική απάντηση από dioptra999

τι εννοείς δεν φτάνουν, πρέπει να πάρεις επέκταση ή δεν γίνεται τίποτα, πάει χαμένο το psu?

σε κάποια συγκεκριμένα κουτια συμβαίνει αυτό ή κάποια τροφοδοτικά έχουν κοντά καλώδια?

ρωτάω γιατί έχω ένα HEROICHI PRO 6AR6 και θέλω να πάρω το Hiper 580w και φοβάμαι μήπως δεν φτάνει :bye: :bye: :bye: :bye:

το Hiper ανετα θα φτανει το εχω εγω σε ενα full tower και ειναι μια χαρα χωρις κανενα προβλιμα μηκους

και εγω ενερμαχ λεω. δεν ακουγεται καθολου. τα 2 8αρια φουρφουρια που εχω στο κουτι ποιο πολυ θορυβο κανουν..

Επειδή το lian-li 2000 έχει κάπως παράξενη διαμόρφωση με το τροφοδοτικό κάτω δεξιά είναι μεγάλη η απόσταση απο τα drives και πολλά καλώδια (αποσπόμενα) δεν έχουν το απαραίτητο μήκος. Ξέρετε πόσο ακριβώς (μήκος) είναι τα καλώδια του enermax γιατί έψαξα και δεν βρήκα και πολλά..:o

Edit To chieftec to 350w το έχει ακούσει κανείς για να μπορεί να κάνει σύγκριση με τα tagan ή το enermax?

Είμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός Liberty 400 Watt.Μόνο μία λέξη περιγράφει το τροφοδοτικό. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

Εντελώς αθόρυβο, απίστευτη ποιότητα (όποιος το έχει πάρει το έχει καταλάβει), τρομερή συσκευασία και παρελκόμενα.

Μόνο που είναι πολύ ακριβό σε σχέση πάντα με τα υπόλοιπα.

Τα καλωδια τροφοδοσίας είναι περίπου 70-75cm. Το καλώδιο pci-e κοντά στα 55cm.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.