Jump to content

ΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ!!!!

Recommended Posts

Ρε παιδια θελω να αγορασω ενα πολυμηχανημα αλλα δεν ξερω ποιο!!Διαθετω γυρω στα 130Ε(λιγα αλλα αυτα εχουμε!!!).Βασικα σκεφτομαι το canon mp150(119E multirama) εσεις τι λετε?Αξιζει?Απο αποψη μελανιων ειναι φθηνο και αν οχι ποιο ειναι καλυτερο(οικονομικο) στα μελανια? γιατι παιζει και αυτο τον ρολο του(να μην δινω μια περιουσια στα μελανια).Ποια εταιρια εχει τα πιο φθηνα μελανια(αυθεντικα ή μαιμου )

Τα πολυμηχανήματα της hp λειτουργούν και χωρίς να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής σαν φωτοτυπικό δεν ξέρω για τα canon ψάξτο! Επίσης τα μελάνια εγώ τα γεμίζω με σύριγγα και μου έρχονται πάνφτηνα. 10Ε επτά γεμίσματα μαύρο και 10Ε τέσσερα γεμίσματα έγχρωμο και δεν βλέπω καμία διαφορά από τα αυθεντικά. απο εμένα το hp1510 90Ε

Αρχική απάντηση από helloween [29-12-2005 22:20]

Τα πολυμηχανήματα της hp λειτουργούν και χωρίς να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής σαν φωτοτυπικό δεν ξέρω για τα canon ψάξτο! Επίσης τα μελάνια εγώ τα γεμίζω με σύριγγα και μου έρχονται πάνφτηνα. 10Ε επτά γεμίσματα μαύρο και 10Ε τέσσερα γεμίσματα έγχρωμο και δεν βλέπω καμία διαφορά από τα αυθεντικά. απο εμένα το hp1510 90Ε

επειδη πηρα δυο τετοια δωρο (1510) για τις ξαδερφουλες μου

και ακομα δεν τα εχω ανοιξει καν

παιρνουν χυμα μελανια με τη πατροπαραδοτη μεθοδο της συριγγας?

τα κλασσικα σφουγγαρατα cartridges εχουν?

• 4 weeks later...

σκέφτομαι για:

1) epson dx3850. 90. 4 μελάνια όπου το καθένα κοστίζει 11. είναι εκτυπωτής scanner και φωτοαντιγραφικό.

2)HP officejet 4255. 140. ότι είναι το παραπάνω αλλα και fax και τηλέφωνο. δεν ξέρω ποσο κάνουν τα μελάνια.

3) HP 1510. 98. εδώ πέρα τα μελάνια ποσο κάνουν και ποσα είναι?

δεν έχω ιδιαίτερες απαίτησης στην ποιότητα εκτύπωσης αυτό που με ενδιαφέρει είναι το χαμηλό κόστος σελίδας και φθηνά μελάνια.

τι να πάρο από τα 3?

δες εδω

Βασικα αν δεν σου χρειαζεται το fax μπορεις να παρεις το 1510...

Τα μελανια των HP ειναι λιγο ακριβα διοτι αλλαζει και η κεφαλη.

Προσωπικα δεν θα επαιρνα ποτε epson.

Απο παλια διοτι συνεχει εχουν προβληματα...

Τωρα για τα πολυμηχανηματα της ΗΡ ξερω οτι ειναι πολυ καλα και γιαυτο πηρα κιολας!

Το μελανι πρεπει να εχει γυρω στα 15-20 απ'οτι θυμαμαι...

Αρχική απάντηση από firefox [Σήμερα, στις 20:30]

δυστυχώς δεν φαίνεται τι θες να συγκρίνεις στο link. γιατί είσαι εναντια στους epson? τι μειονέκτημα έχουν?

τα μελάνια τον HP να φανταστώ ότι έχουν κοντά στα 22 ανά μελάνι?

Έχω το 1510 και χρησιμοποιεί 2 μελάνια που το κάθε ένα κάνει 18-20 αλλά αν βάλεις γεμίσματα με σύριγγα (ecotype) τότε είναι παμφθηνος έχοντας υπόψιν ότι με 12 στο μαύρο έχεις 5 γεμίσματα και 12 στο έγχρωμο έχεις από τέσσερα γεμίσματα στο κάθε χρώμα χωρίς να χάνεις ποιότητα στην έκτύπωση αλλά μην υπολογίζεις ότι θα εκτυπώνεις φωτογραφίες σε άριστη ποιότητα.

αυτά με τις σύριγγες τα είχα δοκιμάσει κάποτε σε κάτι μελάνια ενός HP 640c και το μονο που κατάφερα ήταν να γεμίσω μελάνια τα χερια μου! όχι τα cartridges. όπως και να έχει που τα πουλάνε τα γεμίσματα helloween? ευχάριστο για την βοήθεια σας.

καλο είναι να υπάρχει και ένα fax βεβαια. σκεφτόμουν μήπως έπαιρνα κανένα standalone μεταχειρισμένο γιατί τα καινούρια fax έχουν πολύ ψηλές τιμές.

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 08:09]

Εγώ με το MP150 είμαι υπερευχαριστημένος.

Στην εκτύπωση φωτογραφιών τί λέει (10Χ15) καλή ποιότητα ή έτσι και έτσι? υποφέρεται γιατί το σκέφτεται ο αδερφός μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.