alani_gr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2005 Ρε παιδια θελω να αγορασω ενα πολυμηχανημα αλλα δεν ξερω ποιο!!Διαθετω γυρω στα 130Ε(λιγα αλλα αυτα εχουμε!!!).Βασικα σκεφτομαι το canon mp150(119E multirama) εσεις τι λετε?Αξιζει?Απο αποψη μελανιων ειναι φθηνο και αν οχι ποιο ειναι καλυτερο(οικονομικο) στα μελανια? γιατι παιζει και αυτο τον ρολο του(να μην δινω μια περιουσια στα μελανια).Ποια εταιρια εχει τα πιο φθηνα μελανια(αυθεντικα ή μαιμου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Δεκέμβριος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Τα πολυμηχανήματα της hp λειτουργούν και χωρίς να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής σαν φωτοτυπικό δεν ξέρω για τα canon ψάξτο! Επίσης τα μελάνια εγώ τα γεμίζω με σύριγγα και μου έρχονται πάνφτηνα. 10Ε επτά γεμίσματα μαύρο και 10Ε τέσσερα γεμίσματα έγχρωμο και δεν βλέπω καμία διαφορά από τα αυθεντικά. απο εμένα το hp1510 90Ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
alani_gr Δεκέμβριος 31, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2005 τελικα πριν απο λιγο πηγα και πηρα το hp 1410.τωρα αν εκανα σωστα το μελλον θα δειξει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Δεκέμβριος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2005 κάλιο αργά παρά ποτέ, και της canon δουλεύει χωρίς να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 31, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από helloween [29-12-2005 22:20] Τα πολυμηχανήματα της hp λειτουργούν και χωρίς να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής σαν φωτοτυπικό δεν ξέρω για τα canon ψάξτο! Επίσης τα μελάνια εγώ τα γεμίζω με σύριγγα και μου έρχονται πάνφτηνα. 10Ε επτά γεμίσματα μαύρο και 10Ε τέσσερα γεμίσματα έγχρωμο και δεν βλέπω καμία διαφορά από τα αυθεντικά. απο εμένα το hp1510 90Ε επειδη πηρα δυο τετοια δωρο (1510) για τις ξαδερφουλες μουκαι ακομα δεν τα εχω ανοιξει κανπαιρνουν χυμα μελανια με τη πατροπαραδοτη μεθοδο της συριγγας?τα κλασσικα σφουγγαρατα cartridges εχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Δεκέμβριος 31, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2005 ναι υπάρχουν εγώ τα παίρνω από την ecotype Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 25, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 σκέφτομαι για:1) epson dx3850. 90. 4 μελάνια όπου το καθένα κοστίζει 11. είναι εκτυπωτής scanner και φωτοαντιγραφικό.2)HP officejet 4255. 140. ότι είναι το παραπάνω αλλα και fax και τηλέφωνο. δεν ξέρω ποσο κάνουν τα μελάνια.3) HP 1510. 98. εδώ πέρα τα μελάνια ποσο κάνουν και ποσα είναι? δεν έχω ιδιαίτερες απαίτησης στην ποιότητα εκτύπωσης αυτό που με ενδιαφέρει είναι το χαμηλό κόστος σελίδας και φθηνά μελάνια.τι να πάρο από τα 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 25, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 HP officejet 4255 !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 25, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 και γιατί παρακαλώ? το εxεις? επιχειρήματα για το officejet 4255? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 25, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 δες εδω Βασικα αν δεν σου χρειαζεται το fax μπορεις να παρεις το 1510...Τα μελανια των HP ειναι λιγο ακριβα διοτι αλλαζει και η κεφαλη.Προσωπικα δεν θα επαιρνα ποτε epson. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 25, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 δυστυχώς δεν φαίνεται τι θες να συγκρίνεις στο link. γιατί είσαι εναντια στους epson? τι μειονέκτημα έχουν?τα μελάνια τον HP να φανταστώ ότι έχουν κοντά στα 22 ανά μελάνι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 25, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Απο παλια διοτι συνεχει εχουν προβληματα...Τωρα για τα πολυμηχανηματα της ΗΡ ξερω οτι ειναι πολυ καλα και γιαυτο πηρα κιολας!Το μελανι πρεπει να εχει γυρω στα 15-20 απ'οτι θυμαμαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιανουάριος 25, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από firefox [Σήμερα, στις 20:30] δυστυχώς δεν φαίνεται τι θες να συγκρίνεις στο link. γιατί είσαι εναντια στους epson? τι μειονέκτημα έχουν?τα μελάνια τον HP να φανταστώ ότι έχουν κοντά στα 22 ανά μελάνι? Έχω το 1510 και χρησιμοποιεί 2 μελάνια που το κάθε ένα κάνει 18-20 αλλά αν βάλεις γεμίσματα με σύριγγα (ecotype) τότε είναι παμφθηνος έχοντας υπόψιν ότι με 12 στο μαύρο έχεις 5 γεμίσματα και 12 στο έγχρωμο έχεις από τέσσερα γεμίσματα στο κάθε χρώμα χωρίς να χάνεις ποιότητα στην έκτύπωση αλλά μην υπολογίζεις ότι θα εκτυπώνεις φωτογραφίες σε άριστη ποιότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 25, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Μετα ομως απο κανα πενταρι γεμισματα πρεπει να αλλαξει μελανια γιατι η κεφαλη θα εχει κλασει....Συμφερει ομως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 26, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 αυτά με τις σύριγγες τα είχα δοκιμάσει κάποτε σε κάτι μελάνια ενός HP 640c και το μονο που κατάφερα ήταν να γεμίσω μελάνια τα χερια μου! όχι τα cartridges. όπως και να έχει που τα πουλάνε τα γεμίσματα helloween? ευχάριστο για την βοήθεια σας.καλο είναι να υπάρχει και ένα fax βεβαια. σκεφτόμουν μήπως έπαιρνα κανένα standalone μεταχειρισμένο γιατί τα καινούρια fax έχουν πολύ ψηλές τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 26, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Εγώ με το MP150 είμαι υπερευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 26, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από firefox ...που τα πουλάνε τα γεμίσματα .... Στουρναρη ειναι ενα μαγαζι απεναντι απο το πλαισιο σχεδον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 26, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 και κάτι άλλο. στα HP το μελανοδοχείο συμπεριλαμβάνει και την κεφάλι μαζί σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 26, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 και κάτι άλλο. στα HP το μελανοδοχείο συμπεριλαμβάνει και την κεφαλη μαζί σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιανουάριος 26, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 08:09] Εγώ με το MP150 είμαι υπερευχαριστημένος. Στην εκτύπωση φωτογραφιών τί λέει (10Χ15) καλή ποιότητα ή έτσι και έτσι? υποφέρεται γιατί το σκέφτεται ο αδερφός μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.