Jump to content

Αγορά πυργίσκου απο τον κ.Γεράρδο(ΠΛΑΙΣΙΟ)

gligoris

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες καλησπέρα και χρονια πολλά, βρίσκομαι σε φάση άμεσης αγοράς νέου pc (η παραγγελία θα έχει φύγει μέχρι αυριο το μεσημέρι) αποκλειστικά και μόνο απο το πλαίσιο και θα ήθελα αρχικά να μου πείτε τις απόψεις σας για το συστημα που εχω συνθέσει,

CHIEFTEC FULL ATX LBX-03B Black-Silver

AMD Athlon 64 3800+ (s939) X2

ASUS A8N-SLI

Ανεμιστήρας Silent CNPS7000B για Intel 478 AMD

GECUBE ATI X800 GTO 256 MB

SEAGATE 120 GB (7200.9 Rpm-8 MB cache, SATA)

ASUS 16x48x (IDE, RETAIL) +ASUS DVD S/W

NEC ND4550 Bulk - (Black)

FORTRON 400W BLUESTORM

KINGSTON 1GB 400MHz DDR PC3200 DIMM X2

Θα μπορέσω να ανεβάσω τον επεξεργαστή στα 2,2ghz και να είναι απροβλημάτιστη η λετουργία του με αυτό το τροφοδοτικό και αυτές τις μνήμες? δεν είμαι λάτρης του υπερχρονισμού αλλα θα ήθελα να φτάσω το ψυχολογικό όριο του 4200. Επιπλέον αν έχετε στα υποψιν κανα καλύτερο σκληρό , πάντα απο πλαίσιο, εκτός απο raptor λετ με κνοου. Τέλος , μήπως ξέρετε αν θα με υποχρεώσει ο κύριος Γεράρδος να βάλω windows xp ή θα μπορέσω να βάλω τα "δικά μου" μόλις το παραλάβω?

Το ψυχολιγικο οριο μαλλον θα το φτασεις.....αλλα δεν πιστευω να βλεπεις την διαφορα σε καθημερινη βαση(αθημερινες δουλειες δλδ -οχι benches)Οι μνημες.....ειναι το μονο θεμα (μπορεις να πας στα 220 και με διαιρετη βεβαια)

...για να σε παρηγορησω... κατι μουφα twinmoss (cadt) φτασαν οχι σταθερα στα 240...με τα πιο χαλια timmings ...στα 237 φτασαν με 2,5-3-3-7 ...(ξερω και τα υπολοιπα να σε ενδιαφερουν) αλλα και παλι ειχα καποια προβληματα σταθεροτητας..στα 220κατι(τυχαια το εβαλα εκει γιατι στα 237 στο most wanted κολλαγε μετα απο λιγο) επαιζαν κανονικα....

Με την μητρικη που αγοραζεις ολα αυτα....

Ο σκληρος καλος ειναι...επισης

οσο για τα windows το πιο πιθανο ειναι(δεν θυμαμαι ποτε πηρα ολοκληρο μηχανημα) να θελουν να στα βαλουν για να σε χρεωσουν....

καλο θα ειναι να το επισημανεις οτι δεν θες λειτουργικο

ρε παιδια που ξερετε τι δισκο θελει???Ουτε εγω ξερω αλλα κατευθειαν στα 250 στα καλα καθουμενα???

η ψυκτρα μπαινει παντου (απο ιντελ μπαινει σε 478 και θελει κατι ακομα για να μπει σε 775 και μπαινει κατευθειαν σε ολα τα ΑΜΔ...συμφωνα με πλαισιο ,ε-σηοπ

καλά το ζήτημα είναι ότι θα ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ μεγάλο δίσκο σίγουρα. Κι εγώ έτσι την είχα πατήσει κι είχα πάρει μικρό στην αρχή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.