Jpp Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 ο υπολογιστης σε ανυποπτες στιγμες κανει restart και σκεφτομαι οτι ισως φταιει το τροφοδοτικο. προκειται για ενα συστημα : xp 3200+ venice , 2x512 ddr400 , 1x40gb , 6800 , dvdrw , cdr .το pc ειναι στημενο στο κουτακι του multirama που διαθετει 400watt psu ετσι γραφει τουλαχιστον αξιας 40ευρο.στο υπολογισμο των watts δε φτανει ουτε τα 320 αλλα δε μπορω να φανταστω καποιο λογο που κανει το pc να κανει restart απο μονο του χωρις μπλε οθονη.
Jpp Δεκέμβριος 29, 2005 Author #3 Δεκέμβριος 29, 2005 δε το εχω ξανακουσει αυτο. το mobo ειναι msi neo2 plat nf3.υπαρχει καποια ρυθμιση για off της μπλε οθονης ; παντος το 400ρι που εχω ειναι απο το κουτακι του multirama case+psu = 40euro.
JaguarOne Δεκέμβριος 29, 2005 #5 Δεκέμβριος 29, 2005 υπάρχει ρύθμιση όταν κολάει το μηχάνημα να κάνει αυτόματα reboot. Απενεργοποιώντας την βλέπεις τo blue screenControl Panel--> System-->Advanced (tab)-->Startup and Recovery > Settings --> System Failure--> Uncheck "Automatically Restart"
Jpp Ιανουάριος 4, 2006 Author #7 Ιανουάριος 4, 2006 εκανα check disk , degraf δεν χρειαζοτανε.περασα ξανα τους drivers . τωρα τρεχω μεμτεστ και ειμαι στις 12 ωρες error free.παντως μου πεταξε μια μπλε οθονη.μετα το mem test τι αλλο να τρεξω για να δω stability ; pi32mb + s&m ?edit : εβγαλα συμπερασμα οτι οποτε παω να κανω καποια αλλαγη στον ethernet controller πεταει μπλε οθονη με μηνυμα : nvnrm.sys το αρχειο αυτο ανηκει στο controller.δεν μπορω ομως να τον κανω unistall γιατι κλινει το pc ουτε σε safe mode.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.