Jump to content

Pixmania.gr = Κοροιδια?

ppaylos1416003173

Recommended Posts

πολυ απλα δεν αγοραζουμε απο εκει τιποτα. μεχρι να το κλεισουν. αυτα δεν ειναι μαγαζια ειναι μπ)@ρδ(@λα. γιατι δεν τους ριχνεις και καμια καταγγελια? δεν ειναι για το ραδιο αλλα η πραξη μετραει.

Απαντηση απο PIXMANIA sto 2ο email μου:

agaphte kyrie,

se kamia periptwsh den epithimoume na sas "doulepsoume" opws lete kai zitoume sugnomh ean to katalabate etsi.

FM radio den yparxei distixws se kanena ipod.

Ean thelete pantos mporeite na mas to steilete pisw gia na sas epistrepsoume ta xrhmata ef'oson to exete ligotero apo 15 meres.

Kales giortes,

Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών Pixmania .

Δεν το περιμενα αλλα μπραβο τους .Δεν ξερω αν ηταν το επιθετικο γραμμα μου που τους εκανε να μιλησουν για επιστροφη Αλλα δεν εχει σημασια το θεμα ειναι οτι μου λενε οτι μπορω να το επιστρεψω.

Απο εκει και περα τωρα Εγω δεν εχω στα χερια μου αποδειξη αγορας γιατι δεν υπηρχε στην συσκευασια !!! Μου κανει εντυπωση ακομα που μου λεει 15 μερες για επιστροφη ενω το σαιτ λεει 14μερες Βεβαια αυτα ειναι ψιλα γραμματα.

Δεν εχω αποφασιση αν θα κανω επιστροφη ακομα εχω περιθωριο μεχρι 2-3 του μηνα .

Αφου το λενε ξεκαθαρα τουλαχιστον στο site!!Αν το τηρουν ειναι αλλο θεμα.....

Αλλα και παλι δεν θα το γραφαν αν δεν το τηρουσαν....(νομικα δεν στεκει)

παντως μην περιμενεις και εσυ να εξαντλησεις το περιθωριο για να το στειλεις.....αν ειναι να το κανεις....

Καλό θα ήταν να έκανες τουλάχιστον μια εκτύπωση της σελίδας του προϊόντος.

Όταν παραγγέλνω από μαγαζιά με στριφνούς όρους αντικατάστασης (στείλτο, θα το δούμε, θα σου δώσουμε πιστωση - ΟΧΙ ΜΕΤΡΗΤΑ) το κάνω πάντα, αμέσως μετά την παραγγελία. Το καλάθι και την σελίδα του προϊόντας. Και επιπλέον, πληρώνω με κάρτα.

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από frap [01-01-2006 17:17]

Καλό θα ήταν να έκανες τουλάχιστον μια εκτύπωση της σελίδας του προϊόντος.

Όταν παραγγέλνω από μαγαζιά με στριφνούς όρους αντικατάστασης (στείλτο, θα το δούμε, θα σου δώσουμε πιστωση - ΟΧΙ ΜΕΤΡΗΤΑ) το κάνω πάντα, αμέσως μετά την παραγγελία. Το καλάθι και την σελίδα του προϊόντας. Και επιπλέον, πληρώνω με κάρτα.

Παντα παιρνω αντιγραφα των συναλαγων και γενικα δεν ειχα μεχρι σημερα προβλημα

επρεπε να παρω αντιγραφω την σελιδα του προιοντος και δεν πηγε το μυαλο οτι θα την πατουσα ετσι. Γενικα ολα πρεπει να ηταν προιον λαθους στο σαιτ μιας και τα Ipod κατα γενικη ομολογια δεν βγαινουν με ραδιο τη να πω κακες συγκυριες.

Παντως δεν επεστρεψα το ιποδ το κρατησε τελικα το μωρο. Τωρα μου κανει παραπονα

οτι παιζει σιγα απο τα ακουστικα Ενω τις φιλης της το Muvo παιζει μια χαρα .Grrrrrr τα νευρα μου :mad:

Αρχική απάντηση από ppaylos

Παντως δεν επεστρεψα το ιποδ το κρατησε τελικα το μωρο. Τωρα μου κανει παραπονα

οτι παιζει σιγα απο τα ακουστικα Ενω τις φιλης της το Muvo παιζει μια χαρα .Grrrrrr τα νευρα μου :mad:

:slap: :slap: :hehe: :hehe:

Γυναίκες... με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένες και ζηλεύουν τις ομόφυλές τους σε κάθε μία λαλακία, από το ντεκολτέ και την περιφέρεια μέχρι το muvo και το ipod.

Happy to be a man:devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.