ppaylos1416003173 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Παράγγειλα το iPod 60GB White με αριθμό δέματος 5736235422 Στη σελίδα του Site έγραφε ότι περιλαμβάνει και FM Radio κάτι που δεν υπηρχε στο προϊόν που μου αποστείλαν .Τους έστειλα Μήνυμα και περιμένω απάντηση .Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία Το θέμα είναι ότι ήταν για δώρο και έγινα ρεζίλη .Μπορώ να το στείλω πίσω και να ζητήσω τα ευρώ μου?Έχουν αλλάξει την σελίδα τώρα και δεν την έχω κάνει αντιγραφεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Πριν σου απαντήσουν δεν μπορείς να μιλάς για κοροιδία. Εκτός και αν ποτέ στην ζωή σου δεν έχεις κάνει λάθος οπότε πάω πάσο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppaylos1416003173 Δεκέμβριος 28, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Ναι έτσι όπως το θέτεις δεν έχεις άδικο Αλλά το οτι έγινα ρεζίλη γιατί ήταν δώρο με κανει εξω φρενων. Και οτι εχουν αλλαξει την σελιδα του Site και δεν αναφερει FM Radio δεν μου δινει και πολυ θαρος να ελπιζω σε ευνοικη καταληξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 δεν παιρνω ορκο αλλα νομιζω οτι μπορεις να το στειλεις και να το παρεις τα λεφτα σου πισω...(θα το κοιταξω και θα σου πω σε λιγο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Αλλά ότι είναι απατεώνες, είναι. Μεγάλα χαμούρια. Δεν απαντάνε στα emails που στέλνεις (ενώ στέλνουνε spam αβέρτα), διαφημίζουνε αλλοπρόσαλλα ETAs για τα πακέτα τους (ξέρουν οι παπάρες ότι και στοκ να είναι, θα το πάρεις στα χέρια σου μετά από μια βδομάδα, αλλά εξακολουθούν να λένε "3 μέρες"...), ενώ το σύστημα της αποθήκης τους είναι για το μπέτσο εντελώς (3 λαλούν και 2 χορεύουν, ή αλλιώς "δεν το έχουμε σε στοκ και δεν ξέρει κανείς πότε θα έρθει, τα υπόλοιπα 30 eshops όμως καταφέρνουν και βρίσκουν το προϊόν παντού"...) Κατά τ'άλλα, ναι, καλοί καραγκιόζηδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 29, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 χρησιμο λινκ για πιχμανια..... λινκπαραγραφος 6... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Δεκέμβριος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 είχαν στείλει σ εναν γνωστό μου χαλασμένη βιντεοκάμερα και χωρίς κάποια εγγύηση γιατί είχαν πει πως δεν ισχύει η εγγύηση στην Ελλάδα.Απο την άλλη ξέρω πολλούς που είναι ευχαριστημένοι απ αυτούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppaylos1416003173 Δεκέμβριος 29, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Απαντηση απο Πιχμανια Agaphte kyrie,Lipoumaste alla den boroume na provoume stin allagi tou proion dioti den anagrafi pouthena sto website tis PIXmania oti iparxi FM radio sto ipod 60GB.Me ektimisi,Απαντηση δικη μουMallon otan epsaxna se ola ta site na vro ipod me FM Radio kai to eida mono se esas Tha ekana lathos !!!!!! Tha eprepe toulaxiston na ntrepeste na me douleuete kai apo pano ,Alla auti einai h douleia sas .Sto telos tis apantiseis sas mou grafete 'Me Ektimisi' Den thelo na skeftome ti kanete se pelates pou den ektimate!!!! Den me noiazi an mou tin allaksete i oxi Perisotero stenaxorthika giati Htan doro kai egina rezili Telos Panton KALH XRONIA.kai m enan pelati ligotero Exete tropo na breite kainourgiousΥΓ. Σορυ Βαριεμε να τα κανω μεταφραση !!!!!! Γενικά δεν είχα πρόβλημα στην παράδοση και στην λειτουργία του Ιποντ όλα έγιναν γρήγορα αλλά δεν είμαι και χθεσινός έγραφε 5καθαρα FMRADIO αλλιώς το έπαιρνα και από Ελλάδα γιατί να διακινδυνεύσω την ημέρα παραδώσεις? Τελος Παντων τις Πηρα εναν εκτυπωτη και ενα σκανερ να διασκεδασω τις εντυπωσεις !!!! Thank You για το χρονο σας ,Ειναι απο τα παθηματα που δεν γινοντε μαθηματα δυστηχως !!!! Την αλλη φορα παλι δεν θα ξερω τι θα μου βαλουν μεσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 29, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 ψιλομαμακια......νομιζα οτι θα μπορουσες να στειλεις το προιον ακομα και χωρις λογο "εφοσοσν δεν ανταποκριθηκε των προσδοκιων σας"Κριμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Δεκέμβριος 29, 2005 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Tbh ήταν δίκαιο λάθος...Μαλλον θα είχε κανένα "FMRADIO" checkbox στο CMS του στη σελίδα εισαγωγής νέων προϊόντων και μπερδεύτηκε ή από κεκτημένη ταχύτητα ο υπάλληλος το επέλεξε.Ο καθένας θα μπορούσε να κάνει το ίδιο λάθος...Αλλά θα έπρεπε να το δεχτούν πίσω όπως και να έχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppaylos1416003173 Δεκέμβριος 29, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Δεν ηταν νεο προιον κανονικα απο την σελιδα των media players το επελεξα τωρα το εχουν αλλαξει και αυτο Σ αλλη σελιδα ειναι το ιποντ Νομιζω mp3 player. Ετσι και αλλιως δεν εχει εχει χρωμα !!!! του χρονου θα προσεξω στην αναβαθμιση να εχει ραδιο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Δεκέμβριος 29, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Φίλε παύλο. Ψάχνο έδω και αρκετή ώρα στο web.archives.org καθώς και στα cache του google και δε βρήκα κάτι που θα μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις. Το web.archives.org έχει τελευταίο backup του pixmania την πρώτη μαίου :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppaylos1416003173 Δεκέμβριος 29, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Σοβαρα υπαρχουν site που κρατανε backup ? Γιατι ειμαι τοσο γκαντεμης? Τι δινεις στην αναζητηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppaylos1416003173 Δεκέμβριος 29, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Mηπως μπορω να βρω την σελιδα απο το History αν ειμαι offline Δεν πρεπει να υπαρχει καπου στο pc η σελιδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Δεκέμβριος 29, 2005 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Στα Internet Temp files...Ειναι ενας hidden folder στο home dir του user σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macmega Δεκέμβριος 30, 2005 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Γεια σας και χρονια πολλα και ευτυχισμενο το 2006 Ηθελα να γραψω για τον κυριο που φωναζει οτι του εστειλαν λαθος iPod . iPod με ραδιο δεν υπαρχει. Εαν πηγαινε στην σελιδα της Apple na κοιταξει θα εβλεπε οτι κανενα iPod δεν εχει ραδιο. Ειναι βεβαια λαθος του μαγαζιου που ειχε γραψει "με ραδιο" . Εκτος και ενοουσαν κατι extra οποτε ειναι αλλο θεμα. οι καιροι ειναι περιεργοι και πρεπει να προσεχουμε πολυ τι αγοραζουμε και ειδικα απο online καταστηματα.. Χερετισμους απο την χιονισμενη Stockholm Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Δεκέμβριος 30, 2005 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Κοίτα, ναι, χωρίς να δίνουμε δίκιο στο Pixmania για το λάθος, αν σε ΟΛΑ τα e-shop ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, αλλά και στο ίδιο το www.apple.com βλέπεις το iPod ΧΩΡΙΣ fm ράδιο και ΜΟΝΟ στην Pixmania το βλέπεις ΜΕ fm ράδιο, ε, τότε αν πεις, "χεχε εγώ δε θα πιαστώ κορόιδο, θα το πάρω από εκεί που έχει και ράδιο" καλά να πάθεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Δεκέμβριος 30, 2005 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Ο x άσχετος ακούει για Ipod, κάπου διάβασε για το skroutz μπαίνει, βλέπει και ράδιο, παραγγέλνει.Όλοι εμείς ξέρουμε ότι δεν έχει ράδιο το ipod Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 30, 2005 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Όφειλαν επιστροφή χρημάτων εφόσον δεν είναι ικανοποιημένος από την αγορά και μάλιστα εφόσον έχει σοβαρούς λόγους για αυτό. Από την στιγμή που στο link που δίνει ο NTG οι ίδιοι γράφουν "Ικανοποιημένος ή επιστροφή των χρημάτων " : Μια προθεσμία 7 ημερών σας επιτρέπει να μας επιστρέψτε το προϊόν σας στη περίπτωση που δεν ανταποκρίθηκε των προσδοκιών σας.θα έπρεπε να το τηρήσουν. Αν τώρα πέρασαν 10 μέρες θα έπρεπε να "χαλαρώσουν" τους κανόνες διότι ούτε αυτοί μπορούν να είναι 100% σίγουροι ότι ο υπάλληλος που έφτιαξε την σελίδα δεν έκανε λάθος το οποίο δεν λέει για να μην τα ακούσει αυτός.Προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω από pixmania μιας και οι δεσμεύσεις τους ΔΕΝ ισχύουν από ότι φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Δεκέμβριος 31, 2005 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2005 ppaylos και λίγα τους είπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.