Jump to content

provlima me pes

xrc_21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγορασα προσφατα το πληκτρολογιο natural ergo 4000 της microsoft και βαζονταςτο w για τρεξιμο,οταν το εχω πατημενο, o παικτης δεν παει διαγωνια κι επισης πρεπει να πατησεις πολλες fores το ιδιο πληκτρο για να κανει πχ τακλιν .το πηγα πισω και μου δωσαν αλλο αλλα το προβλημα παραμενει.τι φταιει?

μαν καλος ηρθες

θα σε παρακαλουσαμε να γραφεις μονο ελληνικα ειναι ενας απο τους κανονες του forum

πλιζ διορθοσε το ποστ σου

ευχαριστω

xrc_21 καλωσήρθες στο TheLab. :flower:

Όπως θα διάβασες στους κανόνες του φόρουμ γράφουμε μόνο με ελληνικά. Διόρθωσε σε παρακαλώ το post σου και γράψε με ελληνικά. Σ' ευχαριστώ.

welcome κ απο μενα, εγω θα σου προτεινα να το αλλαξεις γιατι αποτι καταλαβαινω ειναι τοσο μουφτικο που δεν μπορεις να πατησεις 3 πληκτρα ταυτοχρονα, αμα ητανε στην θυρα ps/2 θα το καταλαβαινες απτο "μπιπ" που θα ακουγοτανε, δοκιμασε με τον ps/2 adaptορα και θα δεις πως (κατα 99%) εχω δικιο ;)

προτινεται ως το καλυτερο της αγορας.με αλλο πληκτρο δεν υπαρχει προβλημα μονο με το w.αλλα μονο αυτο με βολευει

βασικα για μενα η νεα σειρα mice & keyboards της MS εχει χασει ΕΝΤΕΛΩΣ την μπαλα, τα ασυρματα της δεν συγκρινονται με το G7 της logitech σε καμια περιπτωση, το comfort curve keyboard 2000που usarω αυτο αυτη τη στιγμη ειναι ΑΙΣΧΡΟ, τα ποντικια εχουνε αυτο το αθλιο scroll wheel που ειχε κ το xplorer 4.0 κλπ κλπ θα σου προτεινα αν θελεις ντε κ καλα natural πληκτρολογιο να παρεις αυτο εδω, http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=156609

το ειχα το καλοκαιρι κ μπορω να πω οτι ειναι πολυ ποιοτικο αν κ δεν το χρησιμοποιω πια γιατι δεν τα παω καθολου τα "natural" παντως θυμαμαι οτι ειχε κ αυτο παρομοια προβληματα αλλα με καποια αλλη σειρα πληκτρων, δηλαδη εκει που ειχα πατημενο το πανω βελακι, το δεξι/αριστερο + το shift οταν επρεπε με το αριστερο χερι να πατησω τον συνδυασμο V23 το 3 δεν πατιοτανε !! ομως λογικα το W πρεπει 99% να πατιοτανε σε αυτην την περιπτωση οπως κ το 1 αφου με τον συνδυασμο V21 δεν ειχα προβλημα

παντως η καλυτερη λυση για το PES ειναι ενα gamepad :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.