panosvou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Παιδια καλησπερα Ειμαι νεος στο forum και εχωντας διαβασει μερικα απο τα threads ειδα πως αυτο το forum εινα θησαυρος πληροφοριων.... Γι'αυτο ελπιζω να με βοηθησεται.... Ο υπολογιστης μου εχει: ΑΜD Athlon 64(socket 754) 3400+ MSI K8N NEO PLATINUM WIRELESS KINGSTON 512 PC3200 QTECH 500W SAPPHIRE ATI RADEON X850 PRO(AGP) 256MB WESTERN DIGITAL 160GB@7200rpm SB AUDIGY 2 Και modem,καποιες καρτες USB,το WiFi της MSI... (Ολα αυτα τα εχω τοποθετησει μονος μου και πιστεψτε με με θρησκευτικη ευλαβεια μακρια απο στατικο ηλεκτρισμο...) Επεισης δεν εχει γινει κανενα overclocking....(ακομη...μαλλον) Το προβλημα μου ειναι οτι ο υπολογιστης νομιζω οτι αργει παραπανω απ'οσο θα'πρεπε... Επεισεις οταν παιζω το doom σε 1024*768(full detail) απο εκει που παιζει το παιχνιδι σε υψηλο fps ξαφνικα κολλαει η εικονα για ενα περιπου δευτερολεπτο και μετα συνεχιζει.... Και γινεται αρκετα συχνα αυτο.... Επεισεις στο NFS Most Wanted επεισεις σε full detail σε 1024*768 το παιζει σε χαμηλο fps(για να καταλαβεται στο ιδιο-ισως και χαμηλοτερο- απ'το fps που εχει το NFS underground στο playstation). Eπεισεις εκανα δυο benchmark στο 3DMark2001 SE ενα με ολο το hardware και ενα με μονο τα απαραιτητα(GPU,hard disk--τιποτε αλλο,ουτε καν CD Rom) Λοιπον αυτο χωρις το hardware εβγαλε 22847 Αυτο με ολο το hardware εβγαλε 22955(!) (το benchmark εγινε σε 1024*768*32 σε low detail χωρις ηχο) Αυτα τα αποτελεσματα δεν ειναι πολυ <<λιγα>> για το μηχανιμα μου με αυτο to GPU και τον επεξεργαστη???? Παιδια οποιος δεν βαριεται ας ρξει μια απαντηση... Thanks
thrasher Δεκέμβριος 28, 2005 #2 Δεκέμβριος 28, 2005 Καλωσηρθες στη παρεα των labιδων!Απο θερμοκρασιες πως πας?
kunoobidi Δεκέμβριος 28, 2005 #3 Δεκέμβριος 28, 2005 Έχεις μονο 512 ram! Γιαυτό ''μπουκώνει'' το σύστημα σου που και που...min 1024Tώρα για benchmarks θα σε γελάσω...Η cpu δεν νμζ να έχει πρόβλημα, απλώς είναι παλιότερο socket!
Qlim4X Δεκέμβριος 28, 2005 #4 Δεκέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από panosvou [Σήμερα, στις 00:01] Παιδια καλησπεραΕιμαι νεος στο forum και εχωντας διαβασει μερικα απο τα threads ειδα πως αυτο το forum εινα θησαυρος πληροφοριων....Γι'αυτο ελπιζω να με βοηθησεται.... οπως εχει πει και ενας σοφος εδω μεσα τα forum ειναι σχολια!!!!Το προβλημα μου ειναι οτι ο υπολογιστης νομιζω οτι αργει παραπανω απ'οσο θα'πρεπε...Επεισεις οταν παιζω το doom σε 1024*768(full detail) απο εκει που παιζει το παιχνιδι σε υψηλο fps ξαφνικα κολλαει η εικονα για ενα περιπου δευτερολεπτο και μετα συνεχιζει....Και γινεται αρκετα συχνα αυτο....εχεις κιταξη απο θερμοκρασιες πως ειναι η καρτα γραφικων και το cpu σου???οσο για τα σκορ σου καλα ειναι με το συστημα που εχεις.....επισης συνφονο για την μνημη. πια το 1gb εχει γινει must
panosvou Δεκέμβριος 28, 2005 Author #5 Δεκέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από thrasher [Σήμερα, στις 22:05] Καλωσηρθες στη παρεα των labιδων!Απο θερμοκρασιες πως πας? Δεν εχω θερμομετρο αλλα το Core Center που εχω(υπολογιζει ποση πρεπει να ειναι η θερμοκρασια του cpu) ειναι γυρο στους 50C(οπωσδηποτε η πραγματικη εινα χαμηλοτερη)
jpavly Δεκέμβριος 28, 2005 #7 Δεκέμβριος 28, 2005 Φιλαράκο καλώς ήρθες! Το μόνο "κενό" που διακρίνω στο συστημα σου είναι η μνήμη σου, είναι λίγο για full details και βαριές δουλειές.. Η καθυστέρηση που λες είναι μάλλον το pagefile. Η καθυστέρηση στην εκκίνηση θα μειωθεί με λίγο ακόμα μνήμη. Επίσης, δεν είναι συγκρίσιμο το playstation με ένα pc, ουτε τα παιχνίδια τους, ούτε τα γραφικά τους φυσικά (το pc σου θα πρέπει να βγάζει πολύ καλύτερα από αυτά του ps). Για το σκορ δεν ξέρω να σου πω, υπάρχουν πολλοί ειδικοί εδω μέσα Με μια μνημούλα πάντως θα πάρει τα πάνω του το μηχανάκι σου!
panosvou Δεκέμβριος 28, 2005 Author #8 Δεκέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 22:18] Επίσης, δεν είναι συγκρίσιμο το playstation με ένα pc, ουτε τα παιχνίδια τους, ούτε τα γραφικά τους φυσικά (το pc σου θα πρέπει να βγάζει πολύ καλύτερα από αυτά του ps). Δεν συγκρινω γραφικα του play me pc αλλα fps....(το fps ειναι μετρο)..... Και σαν μνημη τι προτηνεται????? 1024 ηη 512 Και πειτε μου για το σκορ..... Ειναι οντως λιγο ηη μου φαινεται(πριν απο μια βδομαδα εκανα φορματ στο pc και εχω περασει μονο drivers και παιχνιδια για να δω επιδοσεις με την καινουρια καρτα).
thrasher Δεκέμβριος 28, 2005 #9 Δεκέμβριος 28, 2005 Αν εννοεις τι στικακι να βαλεις,βαλε η των 512ΜΒ,η αν σε περνει οικονομικα,πουλα αυτην που εχεις και παρε 2x1024=2GB.Παντως μην βαλεις 1.5gb συνολο.
panosvou Δεκέμβριος 28, 2005 Author #10 Δεκέμβριος 28, 2005 Επεισης πως μπορω να ξεκλειδωδω και τα 16 pipelines(μη με στειλεται σε μια σελιδα του forum που λεει πως γινεται--το διαβασα και δεν καταλαβα τιποτα).Υπαρχει ρισκο?????Βελτιωση θα υπαρξει ηη θα ειναι διαφορα τριχας????Και επιτελους ας μου πει καποιος αν ειναι χαμηλο το benchmark........
panosvou Δεκέμβριος 28, 2005 Author #11 Δεκέμβριος 28, 2005 Επεισης πως μπορω να ξεκλειδωδω και τα 16 pipelines(μη με στειλεται σε μια σελιδα του forum που λεει πως γινεται--το διαβασα και δεν καταλαβα τιποτα).Υπαρχει ρισκο?????Βελτιωση θα υπαρξει ηη θα ειναι διαφορα τριχας????
panosvou Δεκέμβριος 28, 2005 Author #12 Δεκέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από thrasher [Σήμερα, στις 22:29] Αν εννοεις τι στικακι να βαλεις,βαλε η των 512ΜΒ,η αν σε περνει οικονομικα,πουλα αυτην που εχεις και παρε 2x1024=2GB.Παντως μην βαλεις 1.5gb συνολο. Για RAM μιλαω(αν ακταλαβα καλα στικακι εννοεις USB flash????)
thrasher Δεκέμβριος 28, 2005 #13 Δεκέμβριος 28, 2005 Oταν λεω στικακι εννοω μια καρτα μνημης ddr,σαν αυτη που εχεις ηδη.
panosvou Δεκέμβριος 28, 2005 Author #14 Δεκέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από thrasher [Σήμερα, στις 22:53] Oταν λεω στικακι εννοω μια καρτα μνημης ddr,σαν αυτη που εχεις ηδη. Ok sorry..... :o :o
thrasher Δεκέμβριος 28, 2005 #15 Δεκέμβριος 28, 2005 Δεν τρεχει τιποτα,εγω φταιω,επρεπε να το τυπωσω καλυτερα
panosvou Δεκέμβριος 28, 2005 Author #16 Δεκέμβριος 28, 2005 Επεισης τι πρεπει να κανω για να βλεπω πραγματικη θερμοκρασια cpu,gpu,case....Η ψυξη που εχει ο cpu ειναι αρκετη για να κανω overclocking????Οταν εβαλα το core cell να κανει αυτοματο overclocking πηγεναι το fsb μεχρη το 219(απο 200 και μετα εκανε το pc επανακινηση ξαφνιικα--γινεται επειδη δεν αντεχει παραπανω???)Επεισης ειχα κανει benchmark με fsb στα 215 αυτο μετα απο ενα περιπου λεπτο εκλεινε ξαφνικα...Ειναι καλο αυτο????
Qlim4X Δεκέμβριος 28, 2005 #17 Δεκέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από panosvou Επεισης τι πρεπει να κανω για να βλεπω πραγματικη θερμοκρασια cpu,gpu,case....Η ψυξη που εχει ο cpu ειναι αρκετη για να κανω overclocking????Οταν εβαλα το core cell να κανει αυτοματο overclocking πηγεναι το fsb μεχρη το 219(απο 200 και μετα εκανε το pc επανακινηση ξαφνιικα--γινεται επειδη δεν αντεχει παραπανω???)Επεισης ειχα κανει benchmark με fsb στα 215 αυτο μετα απο ενα περιπου λεπτο εκλεινε ξαφνικα...Ειναι καλο αυτο???? αυτο ειναι μαλλον προβλημα θερμοκρασιας η μνημων .................
thrasher Δεκέμβριος 28, 2005 #18 Δεκέμβριος 28, 2005 Αν σε περνει,μιας και φαινεται οτι θελεις να clockαρεις δεν παιρνεις και μια καλη ψυκτρα?
panosvou Δεκέμβριος 28, 2005 Author #19 Δεκέμβριος 28, 2005 Και τι προτεινεται για ψυκτρα γιατι δεν ξερω τιποτα(οχι υδροψυξη I'm on a tight budget)????Ρε παιδια δεν απαντησε κανεις για τα pipelines....Aν κανω overclocking στην καρτα γραφικων θα χρειαστω και εκει αλλη ψυκτρα????Και πως μπορω να βλεπω θερμοκρασιες????
thrasher Δεκέμβριος 28, 2005 #20 Δεκέμβριος 28, 2005 for cpu ++++++++++++++++++fan H γνωμη μου ειναι οτι ο συνδιασμος αυτος ειναι ενα απο τα καλυτερα συστηματα ψυξης με αερα.Αν δεν σου βρισκονται τοσα λεφτα παρε:αυτο Πολυ καλο!Για θερμοκρασιες κοιτα αυτο Μπορεις να ελενχεις και ανεμιστηρες!η αυτοΔεν νομιζω να χρειαστεις για vga αλλα περιμενε να σου απαντησει και καποιος αλλος γιατι δεν ειμαι σιγουρος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.