hamurabi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Παιδια εχω 2 καρτες PCI για wireless LAN της 3COM. H μια στο PC μου και η αλλη στου αδερφου μου. Το πισι του αδερφου μου ειναι στον κατω οροφο και το δικο μου στον πανω. Ταχω φτιαξει ολα καλα αλλα το σημα ειναι τερμα χαμηλο οσο δεν παει και επειδη περνει ι ντερνετ απο μενα ο αδερφος μου του ειναι παρα πολυ αργο μαλλον λογω του εξασθενημενου σηματος.Εχω καμια λυση; υπαρχει κατι που να δυναμωνει το σημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Δεκέμβριος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 καλωδιο utp Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Δεκέμβριος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Μία πολύ χονδροειδής πρόταση από εμένα.... Πώς έχεις τις κεραίες...κατακόρυφες? Γιατί δεν δοκιμάζεις να τις στρέψεις και τις δύο οριζόντια μιας και και το πεδίο του εκπεμπόμενου σήματος έχει τη μορφή παράλληλων ομόκεντρων κύκλων κάθετων προς τον άξονα της omni κεραίας που έχουν. Ή...αν δεν είναι το ένα pc ακριβώς πάνω από το άλλο να στρέψεις τις κεραίες έτσι ώστε οι άξονές τους να είναι παράλληλοι μεταξύ τους.. μία σκέψη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Δεκέμβριος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2005 Μάλλον η καλύτερη λύση είναι να βάλεις ένα access point και να συνδέεσται και οι δύο από κει. Φρόντισε μόνο να είναι ένα αρκετά δυνατό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 1, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Αν δεν παίξει όπως σου είπε ο gaig με τις κεραίες οριζόντια, δοκίμασε να βάλεις 2 διακριτικές panel κεραίες που να σημαδεύει η μία την άλλη, ώστε να ενισχύσεις το gain σου στο receive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamurabi Ιανουάριος 4, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 gia na balw access point τι ακριβως θα χρειαστω και ποσο θα μου κοστισει;; και τι πλεονεκτηματα γενικα μπορω ναχω απαυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 4, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Mπορουν να επικοινωνήσουν 2pc που να έχουν wireless lan? πως γίνεται ? Προσπάθειες που εκανα απέτυχαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Ιανουάριος 4, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από hamurabi [Σήμερα, στις 13:43] gia na balw access point τι ακριβως θα χρειαστω και ποσο θα μου κοστισει;; και τι πλεονεκτηματα γενικα μπορω ναχω απαυτο; Αυτό έχω εγώ με πολύ καλά αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Ιανουάριος 4, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 13:51] Mπορουν να επικοινωνήσουν 2pc που να έχουν wireless lan? πως γίνεται ? Προσπάθειες που εκανα απέτυχαν.. Πρέπει και οι δύο κάρτες να υποστηρίζουν Ad-Hoc mode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 4, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από yaputzis Πρέπει και οι δύο κάρτες να υποστηρίζουν Ad-Hoc mode. η τη μία σε ap και την άλλη σε client.πάντως γενικά το infrastructure (ή ad-hoc) είναι το πιο στάνταρ.Αρχική απάντηση από hamurabi gia na balw access point τι ακριβως θα χρειαστω και ποσο θα μου κοστισει;; και τι πλεονεκτηματα γενικα μπορω ναχω απαυτο; ίσως και κανένα πλεονέκτημα. μπορείς να βάλεις κάτι στα μισά της "διαδρομής" ? (repeater?)πάντως την ταχύτητα του utp με wi-fi δεν θα την πετύχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.