Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Σε όσους αρέσουν αυτές οι καφρο-κωμωδίες, κι αυτό είναι απίστευτα γελοίο - με την κατάλληλη παρέα απλά ψοφάς :sarcastic:

To Ζοχαν απευθυνόταν σε αυτούς που μπορούν να καταλάβουν την κωμική μεγαλοφυία του Σάντλερ

γενικα ο Σαντλερ απευθυνεται στο κοινο του.

ον τοπικ.

δειτε Will Ferrell.

Tallatega,Anchorman,Step Brothers,Old School etc.

εγω χθες ειδα το Hot Rod μονο και μονο επειδη παιζουν, γραφουν, "αυνανιζονται" οι Lonely Island.

ρε παιδες το ζοχαν σε μενα φανηκε τεραστια χοντροκομμενη χοντραδα...δηλαδη να το πω αλλιως οι στραβοι πιλοτοι σε φ16, ο λεσλι κτλ ειναι κ αυτα στην κατηγορια χοντραδες αλλα το ζοχαν πραγματικα ηταν στον πατο.

ρε παιδες το ζοχαν σε μενα φανηκε τεραστια χοντροκομμενη χοντραδα...δηλαδη να το πω αλλιως οι στραβοι πιλοτοι σε φ16, ο λεσλι κτλ ειναι κ αυτα στην κατηγορια χοντραδες αλλα το ζοχαν πραγματικα ηταν στον πατο.

δεν ειναι χοντραδες.

ειναι αμερικανικες κωμωδιες.

και μας αρεσουν (αυτες που αναφερεις τουλαχιστον)

τα ΧΧΧΤΙΤΛΟΣΧΧΧ movie μετα τα 2 πρωτα scary δεν βλεπονται...

στραβοι πιλοτοι στα F16 ολα τα λεφτα ειδικα το δευτερο

οπως και ολες οι ταινιες με τον νιλσεν :p

Illuminati....

Δεν μπορω να πω καλη η ταινια...αλλα ρε παιδι μου γιατι μπλεκουν την θρησκεια με την επιστημη..και για πιο λογο χρησιμοποιησαν το προιον του πειραματος του Cern...μηπως για να δειξουν τι μπορει να προκαλεσει...?

Illuminati....

Δεν μπορω να πω καλη η ταινια...αλλα ρε παιδι μου γιατι μπλεκουν την θρησκεια με την επιστημη..και για πιο λογο χρησιμοποιησαν το προιον του πειραματος του Cern...μηπως για να δειξουν τι μπορει να προκαλεσει...?

γιατι μπορουν?

και γιατι βγαζουν λεφτα?

γενικα ο Σαντλερ απευθυνεται στο κοινο του.

ον τοπικ.

δειτε Will Ferrell.

Tallatega,Anchorman,Step Brothers,Old School etc.

εγω χθες ειδα το Hot Rod μονο και μονο επειδη παιζουν, γραφουν, "αυνανιζονται" οι Lonely Island.

απίστευτο γέλιο το step brothers..

γιατι μπορουν?

και γιατι βγαζουν λεφτα?

Τελος παντων...η ταινια ηταν καλη και τα στοιχεια μεταξυ τους ειχαν συνοχη...

Η συγκεκριμενη ταινια μιμηθηκε τα Ιχνη του χαμενου θησαυρου ή το αντίστροφο?

νομιζω το Angels & Demons γραφτηκε πρωτο (αν και αυτο εχει παρει στοιχεια απο αλλα απειρα βιβλια)

Adulthood. Εεεεμ, δεν ξέρω γιατί, αλλά το μόνο που μ'άρεσε, ήταν η βρετανική προφορά στους διαλόγους :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.