Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Burn after reading - Δεν έπιασα το νόημα, δε μου άρεσε.. Είδα τα παλαιότερα posts που έλεγαν για πολύ γέλιο, εγώ όμως δε γέλασα και τόσο.. :p Ο Pitt ήταν κορυφή. 5/10

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

He's Just Not That Into You...καλο ταινιακι..φαση ειχε..7/10..

Killshot..δεν ελεγε και πολλα..5/10..:)

WALL-E @ 1080p : ΟΚ τι να πω, τέτοια ποιότητα δεν έχω ξαναδεί, έτριβα τα μάτια μου. Ο WALL-E ήταν πολύ συμπαθητικός και η έκφραση των συναισθημάτων του πολύ πετυχημένη. Μου άρεσε και το μήνυμα του έργου, το μέλλον των χοντροκ*ληδων και των σκουπιδιών.. 9/10

Marley & Me... Οτι πρέπει για να ψήσεις ενα καινούριο πρόσωπο, ή για να αναθερμάνεις σχέση... Το μόνο πράγμα που μου θύμιζε τον ανδρισμό μου ήταν η πίτσα και η μπύρα. :p

Get ready for klamma.

9/10

Confessions of a Dangerous Mind

τρομερο ηταν.

ο Κλουνεης πολυ καλος σκηνοθετης παναθεματον.

και ο Σαμγουελς φοβερη ερμηνεια.

Έχουμε καμια καλή πρόταση για Action - Sci-Fi - High Tech - επιστημονική ταινιούλα;

Terminator : The sarah connor chronicles.:p

I counter you with Battlestar Galactica

δεν πρεπει να υπαρχει ανθρωπος που δηλωνει φαν των Sci-FI και να μην το χει δει....:hmm:

Δεν νπμιζω να σου αρεσε το πρωτο...

Πολύ καλό!!Μπερδεμένο κάπως στην αρχή αλλά τα συνδέει όλα με καταπληκτικό τρόπο!!

Μόνη παραφωνία το junkie που έβαλαν να κάνει τον RocknRolla :p

Πολύ καλό!!Μπερδεμένο κάπως στην αρχή αλλά τα συνδέει όλα με καταπληκτικό τρόπο!!

Μόνη παραφωνία το junkie που έβαλαν να κάνει τον RocknRolla :p

εμενα μ αρεσε πολυ ο πιτσιρικας.

εχει μελλον μπροστα του αν κανει καλες επιλογες απο δω και στο εξης.

μην καταντησει σαν τον Statham μονο...

Εγώ δεν απορώ γιατί του άρεσε το RocknRolla, γιατί κι εμένα μ' άρεσε, άσχετα αν βρίζουν τον Guy ότι κάνει τα ίδια και τα ίδια. Το Reservoir πως και δεν του άρεσε, εκεί σκάλωσα :D

εμενα μ αρεσε πολυ ο πιτσιρικας.

εχει μελλον μπροστα του αν κανει καλες επιλογες απο δω και στο εξης.

μην καταντησει σαν τον Statham μονο...

Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά.Το παλικάρι μια χαρά ήταν σαν παίξιμο.Αυτό που με χάλασε είναι η εικόνα του RocknRolla που είχαν στην ταινία.

Εγώ δεν απορώ γιατί του άρεσε το RocknRolla, γιατί κι εμένα μ' άρεσε, άσχετα αν βρίζουν τον Guy ότι κάνει τα ίδια και τα ίδια. Το Reservoir πως και δεν του άρεσε, εκεί σκάλωσα :D

Γιατί να μην κάνει τα ίδια αφού τα κάνει καλά??:D (σειρά έχει το Two Smoking Barrels και το Revolver)

Δεν ξέρω ρε man...Το περίμενα αλλιώς για Tarantino.

Ίσως να φταίει και το κόλλημα με το Pulp Fiction...:p

Γιατί να μην κάνει τα ίδια αφού τα κάνει καλά??:D (σειρά έχει το Two Smoking Barrels και το Revolver)

Δεν ξέρω ρε man...Το περίμενα αλλιώς για Tarantino.

Ίσως να φταίει και το κόλλημα με το Pulp Fiction...:p

κοιτα αυτο που εκανε με τα smokin barrels + snatch δεν προκειται να ξανασυμβει.

κορυφαιο καστ,θεικο σεναριο,εκπληκτικο μονταζ σκηνοθεσια και γενικα ασταναπανε.

εγω λεω αυριο να δω το Dobermann,πανε χρονια που το ειδα.

παντως βλεπω οτι πολυς κοσμος εδω βλεπει ωραια ταινιακια και οχι μονο blockbusters

(που και αυτα καλα ειναι με παρεα κλπ.τσαμπα δωκαμε τα λεφτα για home theater και 666inches οθονη?)

edit:

ανετα η κατωτερη ταινια του ταραντινο ειναι το Jackie Brown.

κατι δεν εγινε σωστα.

Das boot

οποιος εχει κλειστοφοβια η προβλημα με τη καρδια ας μη το δει.οι υπολοιποι να το δουνε,μαμει και δερνει η ταινια,κανει ολες τις αλλες ταινιες με υποβρυχια να μοιαζουν με το μικρο σπιτι στο λιβαδι.

9.5/10

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.