Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Έχω δει και πιο άσχημες - πολύ. Απλά αυτή τη θεοποίησαν τα media πιστεύω. Έχει ταλέντο, i'll give her that, αλλά από ομορφιά....γκουχ-μουχ-έως και μπλιαξ. Βέβαια - γούστα ειν αυτά...

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Έχω δει και πιο άσχημες - πολύ. Απλά αυτή τη θεοποίησαν τα media πιστεύω. Έχει ταλέντο, i'll give her that, αλλά από ομορφιά....γκουχ-μουχ-έως και μπλιαξ. Βέβαια - γούστα ειν αυτά...

Αυτο ακριβως.

Μιλαμε για μια γυναικα η οποια θεωρειται ομορφη παγκοσμιως.

Αν αυτη ειναι ομορφη, τοτε τι να πουμε για γυναικες σαν την Eva Mendez, Megan Fox, Charlize Theron, Monica Belucci...

Γιατι εγω πιστευω οτι η penelope ειναι απο τις ασχημοτερες γυναικες στον πλανητη ?

Η Penelope Κρουθ, η Julia Roberts και η Renée Zellweger: αν με άφηνες σε ένα δωμάτιο μαζί τους, θα κάλυπτα τις τρισάθλιες μάπες τους με Blanco και θα άφηνα την φαντασία μου να πιστεύει ότι είναι όμορφες.

Notorious

Άλλη μια εκδοχή για το πως είχαν τα πράγματα την εποχή εκείνη. Ο καθένας λέει τα δικά του.

Fail: ένα πλάνο με μια μερσεντα που απλά δεν υπάρχει τότε.

The Wrestler

Μια σοβαρή ασθένεια, αναγκάζει έναν παλαιστή της ακροβατικής πάλης να κατανοήσει ότι, αναλώνοντας όλη του τη ζωή στο κυνήγι την επαγγελματικής καταξίωσης, έμεινε μόνος του.

Οι όψιμες σπασμωδικές κινήσεις και η απειρία του στις διαπροσωπικές σχέσεις, τον οδηγούν να πάρει μια απόφαση που στα μάτια του φαντάζει μονόδρομος.

Μια εξαιρετική ταινία, με άριστη ερμηνεία από τον Mickey Rourke.

The Wrestler

Μια σοβαρή ασθένεια, αναγκάζει έναν παλαιστή της ακροβατικής πάλης να κατανοήσει ότι, αναλώνοντας όλη του τη ζωή στο κυνήγι την επαγγελματικής καταξίωσης, έμεινε μόνος του.

Οι όψιμες σπασμωδικές κινήσεις και η απειρία του στις διαπροσωπικές σχέσεις, τον οδηγούν να πάρει μια απόφαση που στα μάτια του φαντάζει μονόδρομος.

Μια εξαιρετική ταινία, με άριστη ερμηνεία από τον Mickey Rourke.

Εχει καιρο που την ειδα. Μου αρεσε αρκετα. 7,5/10

Δεν την έχω δει ακόμα - πιστεύετε όμως ότι άξιζε για Όσκαρ? Κάποιοι λένε ότι όπως και τον Τομ Κρουζ, έτσι και τον Ρουρκ τον έχουν στη "μπούκα" οι κριτές.

X-Men Origins: Wolverine

6/10

Αρκετά καλή για τα γούστα μου και δείχνει το πως έγινε σε αυτό που ήταν ο Wolverine.

Ξέρετε εάν θα ακολουθήσουν και άλλα Origins?

Μagneto.

για ειρωνιες δεν σχολιαζω.

Δεν την έχω δει ακόμα - πιστεύετε όμως ότι άξιζε για Όσκαρ? Κάποιοι λένε ότι όπως και τον Τομ Κρουζ, έτσι και τον Ρουρκ τον έχουν στη "μπούκα" οι κριτές.

η ταινια ειναι οκ.ο μικυς δεν δινει ΤΗΝ τρελη ερμηνεια.ειναι πολυ καλος ωστοσο.το σεναριο ειναι προβλεψιμο οσο δεν παει,σε καμια περιπτωση δεν φτανει τα επιπεδα που ο Αρονοφσκις εθεσε ,μετα το Fountain ειδικα...

Παραμενει μια ταινια η οποια βλεπεται απο ολους.

Notorious

Άλλη μια εκδοχή για το πως είχαν τα πράγματα την εποχή εκείνη. Ο καθένας λέει τα δικά του.

Fail: ένα πλάνο με μια μερσεντα που απλά δεν υπάρχει τότε.

για ποια merceda και σε ποια φάση λες?

Ούτε εγώ τον γουστάρω. Αυτό δεν με εμποδίζει να θαυμάσω την ερμηνεία του.

Λιτή χωρίς μανιερισμούς και υπερβολές, ακριβώς ότι χρειαζόταν.

Το ίδιο και η ταινία. Σου δημιουργεί συναίσθημα χωρίς ακρότητες. Σαν να συμβαίνει δίπλα σου.

Ναι άξιζε Όσκαρ.

για ποια merceda και σε ποια φάση λες?

Δείχνει σε μια φάση μια δίπλα σε μια corvette.

Αν πω περισσότερα θα γίνει spoiler το ποστ.

NOTORIOUS : Πολυ καλη ταινουλα

Street Warrior : Δεν την προτεινω, Πολυ χαζο ξυλο. Το μονο που αξιζει ειναι η ΑμερικανοΙαπωνεζα γκομενα του κακου που ειναι πολυ εκφυλο μωρο !

Θα συμφωνήσω με τον ΓιαγκΤ για το Wrestler... πολύ καλή ερμηνεία, την οποία δεν θα την έκαναν πολλοί... Αν και ξεσήκωσε σάλο στον κύκλο και την συντεχνία του συγκεκριμένου είδους πάλης στην Αμερική, δείχνει πολύ απλά πως ο άνθρωπος κλείνεται σε μια ιδέα που τον κάνει σημαντικό, ξεφτίζει στην συνέχεια και χάνει την επαφή του με τους πραγματικούς ανθρώπους...

Σε σχέση με άλλες ταινίες που έχουν παίξει τα τελευταία χρόνια, έχει πολύ περισσότερα να πει και σε συνδυασμό με την ερμηνεία του Ρουρκ (τον οποίο προσωπικά αντιπαθώ), ξεχωρίζει με χαοτική διαφορά...

Τέλος έμεινα μλκς που είδα τον Ρουρκ έτσι... έχει γίνει θηρίο από τα αναβολικά και στην ηλικία του είναι πράγματι εντυπωσιακό πόσο ευέλικτος και θηριώδης είναι... πραγματικά ο ρόλος ήταν κομμένος και ραμμένος γι' αυτόν... :T:

1. Notorious, 5/10 μέτρια, ξεχνιέται γρήγορα.

2. IP Man, 7/10, το kung-fu στα πολύ καλά του.

ειδα cinema to fanboys

απορω πραγματικα γιατι του εχουν βαλει 7.7

ειναι τραγικη *******.

ακομα και τραγικος καιλας πορωμενος να εισαι με τα star wars,δε θα σ αρεσει.εχει 5-6 σκηνες γελιου,αλλα μεχρι εκει.

τσαμπα τα 7 ευρω.:cry:

4/10

For a fistful of dollars , σπαγγετι γουεστερν με τον Clint...10/10
Η καλυτερη τριλογια στην Ιστορια του cinema...

Και εγω προσφατα αξιωθηκα να τα δω και τα 3, το πρωτο ("For a fistful of dollars) δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα, τα αλλα 2 πολυ ανωτερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.