Maximus Απρίλιος 19, 2009 #1721 Απρίλιος 19, 2009 Έχω δει και πιο άσχημες - πολύ. Απλά αυτή τη θεοποίησαν τα media πιστεύω. Έχει ταλέντο, i'll give her that, αλλά από ομορφιά....γκουχ-μουχ-έως και μπλιαξ. Βέβαια - γούστα ειν αυτά...
jax7480 Απρίλιος 20, 2009 #1722 Απρίλιος 20, 2009 Έχω δει και πιο άσχημες - πολύ. Απλά αυτή τη θεοποίησαν τα media πιστεύω. Έχει ταλέντο, i'll give her that, αλλά από ομορφιά....γκουχ-μουχ-έως και μπλιαξ. Βέβαια - γούστα ειν αυτά...Αυτο ακριβως.Μιλαμε για μια γυναικα η οποια θεωρειται ομορφη παγκοσμιως.Αν αυτη ειναι ομορφη, τοτε τι να πουμε για γυναικες σαν την Eva Mendez, Megan Fox, Charlize Theron, Monica Belucci...
Chosen Απρίλιος 20, 2009 #1723 Απρίλιος 20, 2009 Γιατι εγω πιστευω οτι η penelope ειναι απο τις ασχημοτερες γυναικες στον πλανητη ?Η Penelope Κρουθ, η Julia Roberts και η Renée Zellweger: αν με άφηνες σε ένα δωμάτιο μαζί τους, θα κάλυπτα τις τρισάθλιες μάπες τους με Blanco και θα άφηνα την φαντασία μου να πιστεύει ότι είναι όμορφες.
HotPeanut Απρίλιος 20, 2009 #1724 Απρίλιος 20, 2009 NotoriousΆλλη μια εκδοχή για το πως είχαν τα πράγματα την εποχή εκείνη. Ο καθένας λέει τα δικά του.Fail: ένα πλάνο με μια μερσεντα που απλά δεν υπάρχει τότε.
ΓιαγκΤ Απρίλιος 20, 2009 #1725 Απρίλιος 20, 2009 The WrestlerΜια σοβαρή ασθένεια, αναγκάζει έναν παλαιστή της ακροβατικής πάλης να κατανοήσει ότι, αναλώνοντας όλη του τη ζωή στο κυνήγι την επαγγελματικής καταξίωσης, έμεινε μόνος του. Οι όψιμες σπασμωδικές κινήσεις και η απειρία του στις διαπροσωπικές σχέσεις, τον οδηγούν να πάρει μια απόφαση που στα μάτια του φαντάζει μονόδρομος.Μια εξαιρετική ταινία, με άριστη ερμηνεία από τον Mickey Rourke.
jax7480 Απρίλιος 20, 2009 #1726 Απρίλιος 20, 2009 The WrestlerΜια σοβαρή ασθένεια, αναγκάζει έναν παλαιστή της ακροβατικής πάλης να κατανοήσει ότι, αναλώνοντας όλη του τη ζωή στο κυνήγι την επαγγελματικής καταξίωσης, έμεινε μόνος του. Οι όψιμες σπασμωδικές κινήσεις και η απειρία του στις διαπροσωπικές σχέσεις, τον οδηγούν να πάρει μια απόφαση που στα μάτια του φαντάζει μονόδρομος.Μια εξαιρετική ταινία, με άριστη ερμηνεία από τον Mickey Rourke.Εχει καιρο που την ειδα. Μου αρεσε αρκετα. 7,5/10
Maximus Απρίλιος 20, 2009 #1727 Απρίλιος 20, 2009 Δεν την έχω δει ακόμα - πιστεύετε όμως ότι άξιζε για Όσκαρ? Κάποιοι λένε ότι όπως και τον Τομ Κρουζ, έτσι και τον Ρουρκ τον έχουν στη "μπούκα" οι κριτές.
Nephiλiμ Απρίλιος 20, 2009 #1728 Απρίλιος 20, 2009 X-Men Origins: Wolverine6/10Αρκετά καλή για τα γούστα μου και δείχνει το πως έγινε σε αυτό που ήταν ο Wolverine.Ξέρετε εάν θα ακολουθήσουν και άλλα Origins?Μagneto.για ειρωνιες δεν σχολιαζω.Δεν την έχω δει ακόμα - πιστεύετε όμως ότι άξιζε για Όσκαρ? Κάποιοι λένε ότι όπως και τον Τομ Κρουζ, έτσι και τον Ρουρκ τον έχουν στη "μπούκα" οι κριτές.η ταινια ειναι οκ.ο μικυς δεν δινει ΤΗΝ τρελη ερμηνεια.ειναι πολυ καλος ωστοσο.το σεναριο ειναι προβλεψιμο οσο δεν παει,σε καμια περιπτωση δεν φτανει τα επιπεδα που ο Αρονοφσκις εθεσε ,μετα το Fountain ειδικα...Παραμενει μια ταινια η οποια βλεπεται απο ολους.
AN7 OverClocker Απρίλιος 20, 2009 #1729 Απρίλιος 20, 2009 NotoriousΆλλη μια εκδοχή για το πως είχαν τα πράγματα την εποχή εκείνη. Ο καθένας λέει τα δικά του.Fail: ένα πλάνο με μια μερσεντα που απλά δεν υπάρχει τότε.για ποια merceda και σε ποια φάση λες?
ΓιαγκΤ Απρίλιος 20, 2009 #1730 Απρίλιος 20, 2009 Δεν την έχω δει ακόμα - πιστεύετε όμως ότι άξιζε για Όσκαρ? Κάποιοι λένε ότι όπως και τον Τομ Κρουζ, έτσι και τον Ρουρκ τον έχουν στη "μπούκα" οι κριτές.Ούτε εγώ τον γουστάρω. Αυτό δεν με εμποδίζει να θαυμάσω την ερμηνεία του.Λιτή χωρίς μανιερισμούς και υπερβολές, ακριβώς ότι χρειαζόταν.Το ίδιο και η ταινία. Σου δημιουργεί συναίσθημα χωρίς ακρότητες. Σαν να συμβαίνει δίπλα σου.Ναι άξιζε Όσκαρ.
HotPeanut Απρίλιος 20, 2009 #1731 Απρίλιος 20, 2009 για ποια merceda και σε ποια φάση λες?Δείχνει σε μια φάση μια δίπλα σε μια corvette.Αν πω περισσότερα θα γίνει spoiler το ποστ.
jpavly Απρίλιος 21, 2009 #1732 Απρίλιος 21, 2009 Ποια Πενέλοπε μωρέ; Paz Vega ftw, wubbed from Spanglish.
YDinopoulos Απρίλιος 21, 2009 #1733 Απρίλιος 21, 2009 NOTORIOUS : Πολυ καλη ταινουλαStreet Warrior : Δεν την προτεινω, Πολυ χαζο ξυλο. Το μονο που αξιζει ειναι η ΑμερικανοΙαπωνεζα γκομενα του κακου που ειναι πολυ εκφυλο μωρο !
ea6gka Απρίλιος 21, 2009 Author #1735 Απρίλιος 21, 2009 For a fistful of dollars , σπαγγετι γουεστερν με τον Clint...10/10
kallileo Απρίλιος 23, 2009 #1736 Απρίλιος 23, 2009 For a fistful of dollars , σπαγγετι γουεστερν με τον Clint...10/10Η καλυτερη τριλογια στην Ιστορια του cinema...
Jaco Απρίλιος 23, 2009 #1737 Απρίλιος 23, 2009 Θα συμφωνήσω με τον ΓιαγκΤ για το Wrestler... πολύ καλή ερμηνεία, την οποία δεν θα την έκαναν πολλοί... Αν και ξεσήκωσε σάλο στον κύκλο και την συντεχνία του συγκεκριμένου είδους πάλης στην Αμερική, δείχνει πολύ απλά πως ο άνθρωπος κλείνεται σε μια ιδέα που τον κάνει σημαντικό, ξεφτίζει στην συνέχεια και χάνει την επαφή του με τους πραγματικούς ανθρώπους... Σε σχέση με άλλες ταινίες που έχουν παίξει τα τελευταία χρόνια, έχει πολύ περισσότερα να πει και σε συνδυασμό με την ερμηνεία του Ρουρκ (τον οποίο προσωπικά αντιπαθώ), ξεχωρίζει με χαοτική διαφορά... Τέλος έμεινα μλκς που είδα τον Ρουρκ έτσι... έχει γίνει θηρίο από τα αναβολικά και στην ηλικία του είναι πράγματι εντυπωσιακό πόσο ευέλικτος και θηριώδης είναι... πραγματικά ο ρόλος ήταν κομμένος και ραμμένος γι' αυτόν...
RootX Απρίλιος 23, 2009 #1738 Απρίλιος 23, 2009 1. Notorious, 5/10 μέτρια, ξεχνιέται γρήγορα.2. IP Man, 7/10, το kung-fu στα πολύ καλά του.
Kostas007 Απρίλιος 23, 2009 #1739 Απρίλιος 23, 2009 ειδα cinema to fanboysαπορω πραγματικα γιατι του εχουν βαλει 7.7ειναι τραγικη *******.ακομα και τραγικος καιλας πορωμενος να εισαι με τα star wars,δε θα σ αρεσει.εχει 5-6 σκηνες γελιου,αλλα μεχρι εκει.τσαμπα τα 7 ευρω.:cry:4/10
unstoppable Απρίλιος 23, 2009 #1740 Απρίλιος 23, 2009 For a fistful of dollars , σπαγγετι γουεστερν με τον Clint...10/10Η καλυτερη τριλογια στην Ιστορια του cinema...Και εγω προσφατα αξιωθηκα να τα δω και τα 3, το πρωτο ("For a fistful of dollars) δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα, τα αλλα 2 πολυ ανωτερα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.