Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Deja Vu :T: :T: :T: :T: :T:

My movie of the year, with no single doubt. Το πρωτο καλο εργο που ειδα @ cinema μετα απο πολυ καιρο και αξιζε καθε τελευταιο γιουροσεντσι. Απιστευτη πλοκη κ σεναριο, αξιζει να τη δειτε.

Αρχική απάντηση από o polonos

Το GREEN MILE Εχει δει κανενας απο σας ???

Νομιζω οτι ειναι απο της καλυτερες ταινιες που εχω δει στην ζωη μου.....

Περίεργο που δεν το είχες δει

Πόσο χρονών είσαι btw ?

Δεν λεω ρε παιδια ωραια ταινια το "the departed" αλλα τι ακυρο τελος ηταν αυτο?Επισης η ταινια ειναι αντιγραφη μιας Γιαπωνεζικης called "Infernal affairs"!Το εχουνε χεσει πια οι Αμερικανοι με τις αντιγραφες τους.Εχουν κανει remake ολη την Ασια.:p

Είδα το The Hills Have Eyes και με άρεσε αρκετά μπορώ να πω , είχα πάρα πολύ καιρό να δω honor/cult movie τέτοιου επιπέδου

Αρχική απάντηση από zyx

και εγω δεν το εχω δει.

28...

Περνάνε τα χρόνια...24+ σε γνώρισα και από τότε δεν είδα εξέλιξη.. :p

Αρχική απάντηση από knight_77

Παιδες ,νοικιαστε το Running Scared (Τρεξε γρηγορα)

Απιστευτη ταινια,δεν μπορεις να παρεις ανασα απο την αρχη ως το τελος....

Η ταινια της χρονιας ΙΜΟ :T:

Οκ κύριε draconian times! :p

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [13-12-2006 10:41]

Αν θελετε ακυρο τελος, δειτε το The Crank... Δεν φερω καμια ευθυνη ομως !!!!

Πολυ ακυρο μιλαμε ομως!Ακουστε και κατι τελειως χαζο:Κανονιζουμε με ενα φιλο μου να παμε να δουμε το "crank" το οποιο εγω ηξερα ως "εκτος οριων" και δν ηξερα αγγλικο τιτλο!Πηγαινουμε λοιπον κινηματογραφο και μου λεει:Κατεβασα και μια ταινια και ειδα σημερα το πρωι."crank" λεγεται και ειναι αρκετα καλη.Ωραια του λεω και εγω.Επειτα ξεκιναει η ταινια....Τα υπολοιπα πιστευω ειναι αυτονοητα!

Ειδα και το "The holiday".Δν αξιζει παιδια.Μην κανετε τον κοπο να το δειτε κινηματογραφο.Για dvd ειναι τετοιες ταινιες!Ασε που κραταει και 2+ ωρες και αγανακτησα στην αιθουσα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.