Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

The Truman Show(πρώτη φορά ολόκληρο) του δίνω 8,3/10 δίνει πολλά μηνύματα και μια πιθανή μελλοντική εξέλιξη των reality shows(και το πετυχαίνει αρκετά καλά)

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

"300 : the return from Hades" ημαρτον...

Είδα το ΣΚ το Elite Squad (Tropa d' Elite)... Παρουσιάζει τα πράγματα ωμά, ρεαλιστικά (εντάξει...δεν έχω ζησει κιολας στις φαβελες του Ριο) χωρίς ειδικά εφέ. Τροφή προς σκέψη για το αν η βια φέρνει βια, πως αλλάζει ο άνθρωπος τα πιστεύω του από τις καταστάσεις που βιωνει κτλ....8/10

θα βγει 300 νο.2.

ηρθε το τελος του γκοζμου.

Διαβάστε τα σχόλια των χρηστών... από το 2ο ήδη ποστ αρχίζει το flaming Greeks vs Persians vs The rest of the world... :hehe: Πολύ γέλιο, καλύτερο και από ταινία...

watchmen επιτέλους κάτι διαφορετικό. ΠΟλύ καλή ταινία (βέβαια λίγο μακρόσυρτη αλλά δεν κουράζει) και με αρκετά πράγματα να κάτσεις να σκεφτείς

Big Game, ακόμα ψάχνω να βρω τις καλές ερμηνείες.... μετριότατο.

Για το βράδυ έχει Martyrs , να δούμε αν είναι τόσο "δυνατό" όσο λένε.

Battle in Seattle

ωραία αν και είχε μερικές σκληρές σκηνές. εντούτοις κρατάει ψηλά το ενδιαφέρον καθ'όλη τη διάρκεια.

Για το βράδυ έχει Martyrs , να δούμε αν είναι τόσο "δυνατό" όσο λένε.

Αξιόλογο τρομο-θρίλλερ, αν είστε του είδους να το δείτε.

watchman μεγαλη μουφα...εκτος στο οτι δεν τελειωνε ποτε.. καθε 10λεπτο ημουν εξω για τσιγαρο...τοσο ενδιαφερον...μου περασε και απο το μυαλο να την κανω κανονικα στα μισα

Εγώ την περασμένη week,είδα το American Pie - Geek's House.:o

Τρομερό,αξέχαστο,η καλύτερη κωμωδία που έχω δει τους τελευταίους μήνες! :D

Παίρνει 9.7/10.

Το 9.7 αντί για 10 το παίρνει επειδή αν και τέλεια ταινία,δεν έχει στοιχεία από τα πρώτα American Pie,όπως και τα 2-3 προηγούμενα American Pie,και όσο να'ναι κάτι λείπει!:meeting:

American Pie for the win λέμε!:happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.