Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Είδα το Bolt. Το ευχαριστήθηκα αρκετά. Ειχε και αυτό τα μηνυματάκια του... ;)

8.0/10

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
χαμηλωσε το brightness της οθονης σου τοτε.:p

Μακαρι να μπορουσα.. :crazy_pilot: Στην maXXX screen το ειδα

Watchmen (Ποιος θα μας φυλάει από του φύλακες; Πλάτων)

Προσπαθώντας να εμβαθύνει στα φιλοσοφημένα, γίνεται ασφυκτική λέγοντας τετριμμένα με βαρύγδουπο τρόπο.

Αναζητώντας το καλό και το κακό της ανθρώπινης φύσης, παρασύρετε σε ωμές δολοφονίες με δόσεις αμπελοφιλοσοφίας.

Τέλος κορυφώνετε με την μπούρδα: Σκοτώνω εκατομμύρια για να σώσω δισεκατομμύρια. Και γιατί ρε μάστορα να μην εξαφανίσεις τις βόμβες στον Άρη, καθαρίζοντας και τα 50-60 συμφέροντα;

Η ταινία των υπερηρώων (κατά το: Οι τέσσερις ευαγγελιστές ήσαν τρεις, οι εξής δυο, ο Λουκάς) δεν είναι κακή. Δεν είναι όμως και αριστούργημα.

Καταφέρνει να σε κρατήσει, και όταν τελειώσει χαμογελάς και δεν βλαστημάς για τον χαμένο σου χρόνο.

Rachel Getting Married. Νταξ, δεύτερη φορά την πατάω φέτος με Oscar nominee.

Καλή ιδέα, θεωρείς ότι θα δεις ένα θέμα σχετικό με την αποτοξίνωση και τις επόμενες μέρες. Όχι όμως, θα δεις αναλυτικά όλο τον ελεεινό γάμο της Rachel, σκηνές που θα έπρεπε να κρατάνε 3-5 λεπτά κράτησαν μισή ώρα! Πονέσανε τα αυτιά μου, έφριξα με τα δήθεν "έθιμα" των αμερικάνικων γάμων και πόνεσε το μάτι μου από το κούνημα της κάμερας. Ναι, είναι γυρισμένο με την κάμερα στον ώμο και κάνει μπαμ.

Ευτυχώς καπάκι είδαμε το Bolt το οποίο είναι καταπληκτικό και σώθηκε η μέρα.. :D

My Blueberry Nights.. Χωρίς υπόθεση και χωρίς σκοπό.. παρόλ' αυτα μπορώ να πω ότι δεν ήταν εντελώς χάλια, απλά βαρετό σε κάποιες φάσεις.

donnie darko 8.5/10 ωραια ταινια,μπερδεμενη πλοκη που σε κραταει,αρκετα ψυχοπλακωτικο

american beauty 10/10 και λιγα λεω.μεσα στις 5 καλυτερες ταινιες που εχω δει.:rolleyes:

watchmen .... για τον μπετσο καβαλα κριμα τα λεφτα και τις ωρες που σπαταλησα :S ban me ! :p

Gran Torino..ενα 7.5/10 πιστευω ειναι καλα..:)

Θα του έδινα λίγο παραπάνω. Είχε από όλα η ταινία και τα είχε καλά.

Είδα το Milk, ωραίος ο Penn αλλά σαν ταινία δεν...

Από την άλλη με εξέπληξε θετικά το Quarantine!

Θα του έδινα λίγο παραπάνω. Είχε από όλα η ταινία και τα είχε καλά.

Ναι θα μπορουσες να του εδινες παραπανω...ισως εγω την περιμενα πιο καλη,συμφωνα με αυτα που μου λεγανε οτι ειναι ταινιαρα,κλπ..:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.