KoMM Μάρτιος 10, 2009 #1501 Μάρτιος 10, 2009 Δεν το έχω δει, αλλά μόνο απο το βίντεο καταλαβαίνει κανείς πως πεθαίνουν στο τέλος. Ε? αν εισαι φαν του ειδους -περιπετειες εκρηξεις μπαμ μπουμ σκοτωμοι- δες το.πραγματικα ειναι all time classic.
Maximus Μάρτιος 11, 2009 #1503 Μάρτιος 11, 2009 Hitman... Κακόμοιρε 47, τι σου μελε να πάθεις. Ευτυχώς να λέμε που κράτησαν έστω και λίγο το ύφος του και δεν τον κάναν "Bond"... Σαν ταινία δεν ήταν τόσο τραγική, βλέπεται αν θέλει κάποιος απλά να περάσει την ώρα του με pop corn. Σαν film όμως που εκπροσωπεί το παιχνίδι...δεν αξίζει σε απολύτως καμία περίπτωση. Ο 47 θέλει ένα film noir χωρίς ευαισθησίες και ανούσια δράση που βγήκε από τις παρωδίες του John Woo, ο τύπος είναι Silent Assassin, όχι ο Rambowww...
jpavly Μάρτιος 11, 2009 #1504 Μάρτιος 11, 2009 Εμένα μου άρεσε Να πω την αλήθεια το περίμενα πολύ χειρότερο από αυτό.
Maximus Μάρτιος 11, 2009 #1505 Μάρτιος 11, 2009 Ξέρεις τι - απλά οι συντελεστές της ταινίας, μάλλον κάθε φορά που παίζαν το παιχνίδι, στο τέλος κάθε επιπέδου είχαν τίτλους όπως "Blood Thirsty Psychopatch", δεν εξηγείται αλλιώς Διπλά machineguns και χορευτικά αλά Matrix/Equilibrium και Gunships (!!@>!?!!) δεν ταίριαζαν στον 47... Α! Μην ξεχνάμε και τη μάχη με τα katana, άλλο lol roflcopter fail εκείνο Δυστυχώς δεν κράτησαν το "feeling" του παιχνιδιού τόσο πολύ :turn:
Goku Μάρτιος 11, 2009 #1506 Μάρτιος 11, 2009 Ξέρεις τι - απλά οι συντελεστές της ταινίας, μάλλον κάθε φορά που παίζαν το παιχνίδι, στο τέλος κάθε επιπέδου είχαν τίτλους όπως "Blood Thirsty Psychopatch", δεν εξηγείται αλλιώς Διπλά machineguns και χορευτικά αλά Matrix/Equilibrium και Gunships (!!@>!?!!) δεν ταίριαζαν στον 47... Α! Μην ξεχνάμε και τη μάχη με τα katana, άλλο lol roflcopter fail εκείνο Δυστυχώς δεν κράτησαν το "feeling" του παιχνιδιού τόσο πολύ :turn: +10000 λυπήθηκα πιό πολύ για την άσχημη μεταφορά του 47 παρά για τα 8€ που είχα δώσει να το δω.. Έναν ηθοποιό με πιό τετράγωνο πρόσωπο δεν μπορούσαν να βρούν?ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ? ballers ftw
ΓιαγκΤ Μάρτιος 11, 2009 #1507 Μάρτιος 11, 2009 Ξέρεις τι - απλά οι συντελεστές της ταινίας, μάλλον κάθε φορά που παίζαν το παιχνίδι, στο τέλος κάθε επιπέδου είχαν τίτλους όπως "Blood Thirsty Psychopatch", δεν εξηγείται αλλιώς Διπλά machineguns και χορευτικά αλά Matrix/Equilibrium και Gunships (!!@>!?!!) δεν ταίριαζαν στον 47... Α! Μην ξεχνάμε και τη μάχη με τα katana, άλλο lol roflcopter fail εκείνο Δυστυχώς δεν κράτησαν το "feeling" του παιχνιδιού τόσο πολύ :turn: Η ταινία πρέπει να πουλήσει στο ευρύ κοινό και όχι μόνο στους λάτρεις του παιχνιδιού. Έτσι αναγκαστικά γίνετε πιο εύπεπτη. Όσο για τον πρωταγωνιστή, νομίζω μια χαρά τον έπαιξε το ρόλο. Άλλωστε δεν είναι εύκολο να ταιριάξεις κάποιον με τι δύμετρη κούκλα. Στο τελευταίο με τον κλαψιάρη κυκλοφορούσε μόνιμα με σανδάλι σαν πελταστής
Maximus Μάρτιος 11, 2009 #1508 Μάρτιος 11, 2009 Η ταινία πρέπει να πουλήσει στο ευρύ κοινό και όχι μόνο στους λάτρεις του παιχνιδιού. Έτσι αναγκαστικά γίνετε πιο εύπεπτη. Δε διαφωνώ με αυτό που λες, γιατί το Hollywood για το κέρδος ενδιαφέρεται πρωτίστως. Είδες όμως το Sin City π.χ. - μια δύσκολη μεταφορά από κόμικ, η οποία κατάφερε και έγινε σχεδόν αυτούσια, ενώ είχε και ανάλογη επιτυχία. Κάτι τέτοιο θα περίμενε κάποιος και για τον Hitman, αλλά του βγήκε κάτι σε Call of Duty Όσο για τον πρωταγωνιστή, νομίζω μια χαρά τον έπαιξε το ρόλο. Άλλωστε δεν είναι εύκολο να ταιριάξεις κάποιον με τι δύμετρη κούκλα. Στο τελευταίο με τον κλαψιάρη κυκλοφορούσε μόνιμα με σανδάλι σαν πελταστής Κοίτα, για το ρόλο που του δόθηκε, καλά το πήγε - δε φταίει αυτός άλλωστε για το σενάριο που του πεταξανε. Για την κούκλα τώρα...όσο κι αν μ αρέσει η Κιριλένκο, δεν είχε λόγο ύπαρξης σε ταινία με θέμα τον 47. (τελικά μήπως απλά ήταν καλύτερο να το δίναν στους συντελεστές του Bourne?)
KoMM Μάρτιος 11, 2009 #1510 Μάρτιος 11, 2009 transporter 3.... meh η ταινια, ομορφη η κοπελια.αν εβγαζε κ τπτ θα ηταν καλυτερη η ταινια παντως..
l2phile Μάρτιος 11, 2009 #1511 Μάρτιος 11, 2009 transporter 3.... meh η ταινια, ομορφη η κοπελια.αν εβγαζε κ τπτ θα ηταν καλυτερη η ταινια παντως..ο λόγος που ξενέρωσα με το 3, ήταν ότι ξέχασε ο πρωταγωνιστής να παίξει τον transporter...Που πήγαν οι κανόνες ΟΕΟ;@Nephilim: Τόσο καλό; Από το trailer έχω ψηθεί και εγώ
Nephiλiμ Μάρτιος 11, 2009 #1512 Μάρτιος 11, 2009 σηκωθειτε απο ντιβανια καρεκλες τραπεζια κρεβατια πορτ μπεμπε και δειτε το.
hayabusa Μάρτιος 11, 2009 #1513 Μάρτιος 11, 2009 Quantum Of Solace Συμπαθητική γενικά αλλά έχει και κάτι σημεία που είναι να τραβάς τα μαλλιά σου. Ενδεικτικά: 1) Η Aston Martin δέχεται δεκάδες χτυπήματα και πυροβολισμούς και αντί να γίνει καρφίτσες βγαίνει με μια πόρτα λιγότερη μερικές γρατζουνιές και λίγο χώμα. 2) Ο (υπέρ)-ήρωας μας πέφτει από ένα αεροπλάνο που πετούσε σε ένα σεβαστό ύψος, ανοίγει το αλεξίπτωτο της φίλης του στα τελευταία δέκα μέτρα (και ενώ σύμφωνα με την φυσική θα πρέπει να πέφτει με τουλάχιστον 200χμ/ω ) και παρά την πτώση το πουκάμισο του βρίσκεται ακόμη ατσαλάκωτο μέσα μεσα στο παντελόνι του 3) Μπορεί να καίγεται όλο το σύμπαν αλλά το σημείο στο οποίο στέκεται ή περπατάει ο πρωταγωνιστής είναι άθικτο. Ο Chuck Νorris ο δεύτερος
Jaco Μάρτιος 12, 2009 #1514 Μάρτιος 12, 2009 Ο Chuck Νorris ο δεύτερος + Βέβηλε + + Βάρβαρε + + Ιερόcυλε + +++ Cτην πυρά αμέcωc +++
jpavly Μάρτιος 12, 2009 #1515 Μάρτιος 12, 2009 Ρε φίλε James Bond βλέπεις, λίγα είναι αυτά που λες Είδα χθες το Twilight, αρκετά καλό για να το δείτε με το έτερο ήμισυ, αφού θα σας κρατήσουν μια χαρά οι βαμπιροδουλειές
Jerry007 Μάρτιος 12, 2009 #1516 Μάρτιος 12, 2009 Slumdog MilionaireΚαταπληκτική ταινία,περνάει πολλά μηνύματα και δείχνει την άλλη πλευρά της ζωής μακριά απο όλα όσα ξέρουμε.Εμένα με ταρακούνισε και συνιστώ σε κάθεναν να την δεί!9.5/10
winters Μάρτιος 13, 2009 #1517 Μάρτιος 13, 2009 Eιδα το watchmen.. Νταξει, καλο ειναι αλλα δεν τρελαθηκα κιολας...
hayabusa Μάρτιος 13, 2009 #1518 Μάρτιος 13, 2009 flags of our fathers Πραγματικά ωραία ταινία (μετά τη χτεσινή αποτυχία με τον σουπερ ντούπερ 007 ) αν και είχε και μερικές πολύ σκληρές σκηνές.
l2phile Μάρτιος 13, 2009 #1519 Μάρτιος 13, 2009 Watchmen.τελος.-σηκωθειτε απο ντιβανια καρεκλες τραπεζια κρεβατια πορτ μπεμπε και δειτε το.Καλά τα λέει ο Λιακο-Nephilim.Μόλις το είδα. Απλά μην περιμένετε αντιήρωες X-Men. Αρκετά ψαγμένο
Nephiλiμ Μάρτιος 13, 2009 #1520 Μάρτιος 13, 2009 Eιδα το watchmen.. Νταξει, καλο ειναι αλλα δεν τρελαθηκα κιολας... ban? ειναι ανετα στις ταινιες της χρονιας/ flags of our fathersΠραγματικά ωραία ταινία (μετά τη χτεσινή αποτυχία με τον σουπερ ντούπερ 007 ) αν και είχε και μερικές πολύ σκληρές σκηνές. εμενα δεν μ αρεσε.ουτε αυτο ουτε το Ιβο Τζιμα. Και φαντασου ειμαι και φανμποης του Κλιντ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.