Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

The Transporter 3, η αλλιώς:

• Τα Audi βγαίνουν αγρατζουνιστα ακόμα και απο γενναία στούκα

• Δεν μπορείς ποτέ να καταφέρεις να ξεφουσκώσεις τα λάστιχα απο ενα Audi

• Το αδύνατο σημείο των αλεξίσφαιρων τζαμιών είναι η κλωτσιά

Και αλλα 149 σημεία στα οποία έχεις οπλισμένο το Alt+F4...

Ας όψεται που έπαιζε ο Statham...

The Transporter 3, η αλλιώς:

• Τα Audi βγαίνουν αγρατζουνιστα ακόμα και απο γενναία στούκα

• Δεν μπορείς ποτέ να καταφέρεις να ξεφουσκώσεις τα λάστιχα απο ενα Audi

• Το αδύνατο σημείο των αλεξίσφαιρων τζαμιών είναι η κλωτσιά

Και αλλα 149 σημεία στα οποία έχεις οπλισμένο το Alt+F4...

Ας όψεται που έπαιζε ο Statham...

ψιλομουφα κουμπαρε...το 1 και 2 σαφως ανωτερα

slumdog millionaire...

καλο ηταν δεν μου εκανε ομως ΤΟΟΟΟΣΟ μεγαλη αισθηση για 8 οσκαρ...

Låt den rätte komma in (Let the Right One In), εξαιρετικό θρίλερ !!!

Πραγματικο Θριλερ σε καποια φαση μου ηρθε να σπασω την οθονη μου με το αναθεματισμενο το κοριτσακι...

Slumdog Millionaire......

ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.....!!!!!!

10/10

Ειπα να δω το Slumdog Millionaire...

Αξιζε τα Οσκαρ που πήρε, αλλα μου την δίνει το οτι ενώ θίγει ενα πολύ μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα, το 95% των ανθρωπων που θα το δούν, θα το δούν σαν να έβλεπαν το Star Wars, τελειως επιστημονική φαντασία. Προφανώς, θα προσέξατε οτι το έργο ηταν παραγωγή της Celador, της εταιρίας στην οποία ανηκουν τα πνευματικά δικαιώματα και του τηλεπαιχνιδιού...

Δυστυχώς ήταν μια (ακρως επιτυχημένη) απόπειρα να επαναφέρουν στο προσκήνιο την χαμένη τηλεθέαση του τηλεπαιχνιδιού, και σε καμία περίπτωση δεν νοιάστηκαν για τα προβληματα του τόπου που παρουσίαζε... Δεν είναι ιστορικό γεγονός για να μπορέσεις να το "ξαναζήσεις", ούτε επιστημονική φαντασία για να φτιάξεις ροζ τέρατα με μεγάλα κανόνια. Τουλάχιστο σε ότι αφορά τόσο σημαντικά ζητήματα, δεν υφίσταται "ποιητική αδεία" και θα έπρεπε να δείξουν λίγο τακτ.

Αν κάποιος ιθύνων έβγαινε και έλεγε οτι "θα λυώσουμε το αγαλματίδιο και θα το πουλήσουμε, και οσα χρήματα μαζέψουμε θα τα δώσουμε στην ινδια*, μαζι με όλες τις εισπράξεις", τοτέ ναι, να πω μπράβο. Ας προσποιούνταν έστω οτι νοιάζονται...

*οπου στην ευχη του θεού θέλουν, τελος παντων.

Bolt 6-7-8*/10

Valiant 4-5-6*/10

Αναλόγως τις ηλικίες (για μένα είναι οι πρώτοι βαθμοί)

Låt den rätte komma in (Let the Right One In), εξαιρετικό θρίλερ !!!

Με το που είδα το εξώφυλλο, σκάλωσα στο "Best. Vampire Movie. Ever."

Προσωπικά, δύσκολα πιστεύω ότι θα βγει κάτι καλύτερο από τη Συνέντευξη. Παρόλα αυτά μου κίνησε το ενδιαφέρον. Ελπίζω να αξίζει, γιατί με τέτοια δήλωση τυπωμένη στο εξώφυλλο, ρισκάρει πολύ. Θα τη δω το βραδάκι.

Το είδα και γω το Låt den rätte komma in..

Να σας πω δεν τρόμαξα, στην κατηγορία Horror ή θρίλερ δεν το βάζω. Αισθηματικό δράμα το είδα, σε στυλ "έρωτας που δεν μπορεί να υπάρξει".

Στο είδος αυτό όμως είναι καλή, της δίνω 7,5/10.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.