Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Το 3 δεν με τρέλανε.

Χθες είδα το "Αυστηρώς Κατάλληλο" - Βρίζουμε και κάνουμε σεξιστικά σχόλια για να γελάσετε...

Επίσης:

Blindness 6/10 (μπορούσαν να το κάνουν κ καλύτερο)

Loaded 5/10 (πέρασε η ώρα αρκετά ευχάριστα)

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Seven Pounds. TAI - NI - A - ΡΑ!

9.5/10 από εμένα. Will Smith δίνει ρεσιτάλ, Woody Harrelson συγκλονιστικός αν και σε μικρό ρόλο.

Slumdog Millionaire

Ταινίαρα λέμε... όχι άδικα τα 8 Οσκαρ που κέρδισε

αυτο θα θελα να το δω αν και με φοβαμαι σε τετοιες ταινιες..αρχιζω τα διαλείμματα..:hehe:

> Jack Hunter And The Quest For Akhenatens Tomb.........αρκετα καλο 7/10

περιμενω να δω και το δευτερο μερος.

Επιχειρηση Βαλκυρια 7/10

Αρκετα καλη αν και η "ευκολια" στην εκτελεση μιας αποπειρας δολοφονιας του χιτλερ ηταν μαλλον σκηνοθετικο δημιουργημα

Μόλις είδα το Milk, πραγματικά το άξιζε το όσκαρ ο Sean Penn.

Επίσης τις προάλλες είδα το Finding Neverland, αν και είναι παλιά. Καταπληκτική σκηνοθεσία, πολύ ωραία εφέ και πολύ καλύτερη από το κανονικό Peter Pan.

Τέλος το Righteous Kill. Με πήρε ο ύπνος στη μέση.. τρελή απογοήτευση για Pacino και De Niro.

Death Race 8/10

μια φυλακή διαφορετικη απο τις αλλες

σαν ταινια αρκετα καλη

+1 για μενα 10/10 τρελο action το ταινιακι και πρωτοτυπο σεναριο

2008deathrace007.jpg

Μόλις είδα το Milk, πραγματικά το άξιζε το όσκαρ ο Sean Penn.

Επίσης τις προάλλες είδα το Finding Neverland, αν και είναι παλιά. Καταπληκτική σκηνοθεσία, πολύ ωραία εφέ και πολύ καλύτερη από το κανονικό Peter Pan.

Τέλος το Righteous Kill. Με πήρε ο ύπνος στη μέση.. τρελή απογοήτευση για Pacino και De Niro.

To Finding Neverland είναι καταπληκτικό.

Righteous Kill έφαγα τα λεφτάκια μου cinema κιόλας. Περίμενα κάτι καλύτερο από τους δύο κι εγώ.

Μόλις είδα το The Reader, σενάριο με πολύ μεγάλα κενά. Η Winslet απορώ γιατί πήρε Oscar για αυτή την ερμηνεία, στο Revolutionary Road (φετινό) ήταν πολύ καλύτερη.

Εχθρος προ των πυλων.

παλαιοτερη ταινια, προταση φιλων οταν τους ρωτησα για ταινιες Β'ΠΠ

Μακραν η ηλιθιοτερη προπαγανδιστικη αμερικανια που εχω δει.

Ειδικα τον χρουτσοφ τον εκαναν σαν τα μουτρα τους : γκαγκστερ μαφιοζο:hehe: 4/10

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.