Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Την περασμένη εβδομάς, είπα να κινηθώ αντιμπλοκμπαστερικά

1. Tokyo Gore Police aka...

Σέξυ γκόμενα σαμουράι-αστυνομικίνα που κυνηγάει κάτι μεταλλαγμένους κακοποιούς που όταν τους κόβεις πχ το χέρι, φυτρώνει όπλο (εύρημα; ). Τρελό γέλιο, τρελό σπλάτερ. :p

-6.0/10

2. My name is Bruce aka...

η επιστροφή του Bruce Campbell (ο οποίος υποδύεται τον εαυτό του) σε μια δικιά του φθηνοπαραγωγή στην οποία τον παρασέρνουν εν αγνοία του σε μια πόλη φαν του(; ) για να πολεμήσει τον αρχαίο θεό προστάτη του πολέμου και της κρέμας φασολιών (;;;;;; ). Η ταινία συνοψίζεται σε μια λέξη: "Ελεος".

-5.0/10

Και τέλος και μια νορμάλ ταινία...

Midnight Meat Train

ΤΟ σπλατερ. Τόσο αίμα είχα καιρό να δω. Καλή ηθοποιία ψιλοκαλό σενάριο.

6,5/10

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Tokyo Gore Police, σάπιο gore/splatter, διασκεδάζει αν είστε fan.

Maradona by Kusturica, θα σας εκπλήξει ευχάριστα αν είστε fan του Emir Kusturica.

Iowa, μοντέρνα εκδοχή του Requiem for a Dream, τίποτε το ιδιαίτερο.

The Hurt Locker, καλογυρισμένη πολεμική περιπέτεια αλλά όχι για 7.5(imdb)

Αυστηρώς κατάλληλο. 7,5/10

Μάρεσε, έχει πολύ γέλιο και καλό κάστ. Ανάλαφρη και φρέσκια. Την προτείνω. :)

Vicky Cristina Barcelona

πλακα ειχε σαν σεναριο.

Απο ρω γιατι το φιλι της Γιοχανσον με την Κρουθ(αλα ισθπανικα) εγινε τοσο τεραστιο.

Στη συγκεκριμενη αυτο που κανει την διαφορα ειναι η Φωτογραφια της.

Πραγματικα ειναι το κατι αλλο.

Αξιοσημειωτο και το στησιμο με τον αφηγητη.

Η εναντιωση

Αρκετα αξιολογη ταινια, δεν αποφευγει μερικες φορες τους χολυγουντιανους μελοδραματισμους και την αμερικανικη αφηγηματικη σκηνοθεσια αλλα ξεχωριζει για το περιεχομενο και τα ερεθισματα για προβληματισμους.

Vicky Cristina Barcelona

πλακα ειχε σαν σεναριο.

Καλα, ολοι οι ταλαντουχοι καλλιτεχνες και πετυχημενοι επαγγελματιες μαζευτηκαν σε αυτην την ταινια.

Φευγοντας απο τον κινητογραφο ενιωσα....τιποτενιος!

Αυστηρώς κατάλληλο. 7,5/10

Μάρεσε, έχει πολύ γέλιο και καλό κάστ. Ανάλαφρη και φρέσκια. Την προτείνω. :)

Τζουλι πάρτονε !!!!!! :hehe::hehe:

Seven Pounds

Ένας ψυχικά ασθενής περιστοιχιζόμενος από ανθρώπους φυτά, αφήνετε να το παίξει θεός. Ούτε στα καράτε τέτοια απίστευτα σενάρια.

Η ερμηνεία του Will Smith μερικές στιγμές αμήχανη, ικανοποιητική στο σύνολο της. Πιο καλά έπαιξε Rosario Dawson.

Seven Pounds

Ένας ψυχικά ασθενής περιστοιχιζόμενος από ανθρώπους φυτά, αφήνετε να το παίξει θεός. Ούτε στα καράτε τέτοια απίστευτα σενάρια.

Η ερμηνεία του Will Smith μερικές στιγμές αμήχανη, ικανοποιητική στο σύνολο της. Πιο καλά έπαιξε Rosario Dawson.

καλο ηταν ρε συ

Seven Pounds

δεν θα συμφωνήσω

καθως σε ολες τις ταινιες που εχουν ανθρωπους φυτα

ειτε ειναι hacker είτε έχουν δύναμη για να εντοπίζουν εξωγηινους

ειτε δεν ξερω εγω τι...

ειναι μια ωραια ταινια

που κυμαίνεται στα φυσικα ορια

:OT: η ιδέα της μέδουσας για ενυδρειο καταπληκτικη

δεν θα συμφωνήσω

ειναι μια ωραια ταινια

που κυμαίνεται στα φυσικα ορια

Στην κανονική ζωή όταν κάποιος εκδηλώνει τάσεις αυτοκτονίας, θεωρείται ασθενής και κλίνεται στο ψυχιατρείο από τους οικείους του, που ενδιαφέρονται για αυτόν.

Το Prozac και τα παρεμφερή βγήκαν για να αντιμετωπίσουν αυτές ακριβώς τις ασθένειες.

ο ανθρωπος αυτοκτόνησε επειδή αγαπησε:flag:

ξανα δες την ταινια γιατι δεν έπιασες το νόημα

γιαγκο κατι δεν καταλαβες νομιζω ε :p η λαθος εκτιμηση για τους ασθενεις αυτους εχεις !

γιαγκο κατι δεν καταλαβες νομιζω ε :p η λαθος εκτιμηση για τους ασθενεις αυτους εχεις !

Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι αν ήταν αδελφός σου η φίλος σου δεν θα τον έσερνες στον ψυχίατρο αλλά θα τον παρακολουθούσες απαθής.

Προφανώς έχω λάθος εκτίμηση , γιατί αν ήταν δικός μου την επόμενη μέρα της σύγκρουσης θα απολάμβανε τις βόλτες του στον κήπο του δρομοκαήτιου.

Να προσθέσω ότι 20-25 βαθμούς διαφορά το ένα νερό από το άλλο απλά είναι ακαριαία θανατηφόρο για τη μέδουσα που κατά 95% αποτελείτε από νερό.

platoon,πολυ καλη,αν και την περιμενα ακομα καλυτερη

rocknrolla,η πρωτη ωρα ηταν αηδια,η δευτερη ειχε ενα αλφα ενδιαφερον

Προφανώς έχω λάθος εκτίμηση , γιατί αν ήταν δικός μου την επόμενη μέρα της σύγκρουσης θα απολάμβανε τις βόλτες του στον κήπο του δρομοκαήτιου.

.

Μα μεταξύ τους ήταν στην ουσία όλοι τους ασθενείς με ασθενης κοινωνική ζωή και τρόπος ζωής

Να προσθέσω ότι 20-25 βαθμούς διαφορά το ένα νερό από το άλλο απλά είναι ακαριαία θανατηφόρο για τη μέδουσα που κατά 95% αποτελείτε από νερό.

λεπτομερειες για αυτο που ηθελε να περασει η ταινια

τεσπα, γουστα ειναι αυτα και αντιληψεις

platoon,πολυ καλη,αν και την περιμενα ακομα καλυτερη

Είναι πολύ καλή, αλλά Αποκάλυψη Τώρα, όσο κι αν προσπαθεί ο Stone, δεν είναι. Είδα πρόσφατα για πρώτη φορά το Uncut Remux της και...δεν έχω λόγια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.