Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

10.000BC @ Blu Ray - μου άρεσε πολύ. Όσο για την ποιότητα.. μου πετάχτηκαν τα μάτια, απίστευτη εικόνα :neo:. Άντε να 'ρθουν τα ηχειάκια να δέσει το home cinema :D

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

νταξ το rocknrolla καλη ταινιουλα αλλα εγω βαρεθηκα καπου στη μεση...με το ζορι την ειδα ολη. περιμενα κατι σε lock stock 2 barrels + snatch αλλα απογοητευτηκα..

Εχει δει κάνεις: Το κύμα? (die welle)

Πάμε αυρο με το σχολείο :shifty:

Με το σχολείο κιόλας?

Καλή φάση.:hehe:

Die Welle φοβερο.

πηρα και απο Κυριακατικη τα Χριστουγεννα ,3 Γερμανικες ταινιες.

καραδιαλεγμενες.

Das Experiment

Das Leben der Anderen

Der Untergang

δειτε τα ολα.

Συμφωνώ για το W, ω σαν την αγελάδα...

Vicky Cristina Barcelona, καλό αν το δείτε με την κοπελιά/γυναίκα σας... μπαίνουν ιδέες βέβαια :p

Miracle at St. Anna, δεν τρελαινόμουν να το δώ αλλά με έπεισε ο Πέτρος ότι οι εισπράξεις πάνε στο SLN foundation κλπ... πολύ καλό !

Changeling

Εξαιρετική ταινία με κορυφαία ερμηνεία από την jolie.

Αλλιώς : Δεν έχω εγώ δικά μου βάσανα να ψυχοπλακωθώ και μου φορτώνει η ταινία ξένα!. Μου χάλασε τη μέρα η ταινία.

Changeling

Αλλιώς : Δεν έχω εγώ δικά μου βάσανα να ψυχοπλακωθώ και μου φορτώνει η ταινία ξένα!. Μου χάλασε τη μέρα η ταινία.

Εξαιρετική πραγματικά, και η ερμηνεία αλλά και η ταινία στο σύνολό της.

Επίσης εννοείται ότι ο John Malkovich, αν και μικρός ο ρόλος του, είναι ένας λόγος ακόμα για να δεις την ταινία.

Εχει δει κάνεις: Το κύμα? (die welle)

Πάμε αυρο με το σχολείο :shifty:

:T: πολυ καλο, να το δείτε

slumdog millionaire

ξεφεύγει απο τις αμερικανικες ταινιες

9/10 δείτε το

Changeling

ευαισθητο αγορι

The Wrestler

Κορυφαίοι όλοι οι συντελεστές ,απο τον Aronofsky μέχρι και τον Mickey αλλά την παράσταση κλέβει η γνωστή απο τα αισθηματικά κομεντί Marisa Tomei στον ρόλο της σιτεμένης στριπτιτζούς.Δείτε το οπωσδήποτε...

Outlander.

Ο Highlander συναντάει bad-ass εξωγήινους στην 700 μετά Χριστού Νορβηγία.

Καλή ταινία δράσης, την προτείνω για κανένα βράδυ. Ο ήρωας μοιάζει με τον ήρωα του Mass effect. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.