Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Ιστορια 52 : Ελληνικο ψυγοχολικο θριλερ . αρκετα καλη ταινια ιδιως για τα ελληνικα δεδομενα. 7/10

Η απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον : πολυ καλη αν και το σεναριο ευννουσε μια ακομα πιο δραματουργικη μεταφορα στην οθονη 7,5/10

Σφραγισμένα Χείλη : Συνισταται για παρακολουθηση με το ετερον ημισυ. 8/10

βεντζαμιν

θυμισε λιγο forrest gump ιστορια,με μερικες προσθηκες απο ατακες(σαν αυτη στο avatar μου)

καλη ηταν

Είχα ανεβάσει ενα video που σύγκρινε τις 2 ταινίες και ήταν απίστευτο!Οι μισές ατάκες απο το forrest gump.Βέβαια το video έχει χαθεί μυστηριωδός απο όλα τα blog και τις ιστοσελίδες.Γιατί άραγε?:bad:

RocknRolla

Δεν είναι αριστούργημα, αλλά είναι καλή ταινία. Σαφώς επηρεασμένος από τους αδελφούς Coen ο Guy Ritchie, χωρίς όμως να τους αντιγράφει.

ΥΓ Είναι τυχαίο ότι έβγαλε μια αξιοπρεπή ταινία αφού χώρισε;

Μάλλον τον είχε ευνουχίσει καλλιτεχνικά. Με στραβό θα κοιμηθείς, το πρωί θα αλληθωρίζεις : P

Και το Revolver δεν ήταν άσχημο imo, παρ'όλο που πήρε κακές κριτικές. Εναλλακτικό σενάριο με κρυμένα νοήματα, την ευχαριστήθηκα αρκετά.

Και το Revolver δεν ήταν άσχημο imo, παρ'όλο που πήρε κακές κριτικές. Εναλλακτικό σενάριο με κρυμένα νοήματα, την ευχαριστήθηκα αρκετά.

Το Revolver δεν μου άρεσε.

Χρειάζεσαι καλά βοτάνια για να σου αρέσει μια τέτοια ταινία. : P

Επειδή ο τίτλος παραπέμπει σε όπλο, δες το The Mexican (κακές κριτικές επίσης) για να επαναπροσδιορίσεις την διασκέδαση. : )

Body of Lies. Πολύ μπερδεμένο ρε παιδί μου.

το παρατησα στα 26 λεπτα

με πηρε ο υπνος

θα δω τη συνεχεια αυριο:confused:

πριν λιγο ειδα στο σινεμα αυτο με τη ραντου το πεθαινω για σενα

καλο ειναι

εχει γελιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.