jpavly Ιανουάριος 12, 2009 #1281 Ιανουάριος 12, 2009 Τώρα, όχι. Πρέπει να είσαι απίστευτα ανίδεος για να σκαλώσεις. Πλέον σκαλώνεις με κάτι τέτοιο:Να σκαλώσω; Όχι ρε μαν, η μαγκιά δεν είναι να κάνεις το ψεύτικο να είναι αληθινό. Αυτό που δείχνεις δεν αφήνει κανένα "feeling". Δηλαδή γιατί να δω 3d animation ταινία με τέτοια ποιότητα; No wai! Θέλω το 3d Animation να είναι 3D Animation!
Jaco Ιανουάριος 12, 2009 #1282 Ιανουάριος 12, 2009 χαχα.απλα τραγικο.τα "γραφικα" του (ανιμεσιον το λενε στο χωριο μου) ειναι πολυ πισω.αν σκεφτεις πχ το φαηναλ φαντασι : σπιριτς γουθιν του 2001 (νομιζω) που ωρες ωρες σκαλωνες απο την ποιοτητα.το σεναριο εχει κατι τρυπες σαν του μετρο θεσσαλονικης.και ναι ειμαι φαν της σειρας.Tα 3d animation που λέτε στο χωριό σου δεν έχουν γραφικά...? μόνο wireframe βλέπετε στο χωριό...? :no:
Borg Ιανουάριος 12, 2009 #1284 Ιανουάριος 12, 2009 To Resident Evil - Degeneration, αν και το ψιλο-έθαψαν, προσωπικά μου άρεσε...Και κυρίως έμεινα από τα γραφικά του και την ατμόσφαιρά του... απίστευτη δουλειά και λεπτομέρεια οι τύποι... υπόψη είναι όλο 3d, δεν έχει ηθοποιούς... 8 χρονια + και ειναι τρελα καλητερα τα γραφικα του Final Fantasy ( http://www.imdb.com/title/tt0173840/ )
Jaco Ιανουάριος 12, 2009 #1285 Ιανουάριος 12, 2009 Ρε παιδιά μην χάνουμε το νόημα... και η ferrari είναι χειρότερη από την Bugati Viron, αλλά αυτό δεν κάνει μάπα την πρώτη... εντάξει είναι καλύτερο το FF, άρα δεν υπάρχει τίποτα άλλο...?Μια χαρά γραφικά έχει το RE... πολύ όμορφα και τρομερή ατμόσφαιρα...
Maximus Ιανουάριος 12, 2009 #1286 Ιανουάριος 12, 2009 Να σκαλώσω; Όχι ρε μαν, η μαγκιά δεν είναι να κάνεις το ψεύτικο να είναι αληθινό. Αυτό που δείχνεις δεν αφήνει κανένα "feeling". Δηλαδή γιατί να δω 3d animation ταινία με τέτοια ποιότητα; No wai! Θέλω το 3d Animation να είναι 3D Animation! Για αυτούς που ασχολούνται με τα 3D γραφικά, αυτός είναι ο απόλυτος στόχος - η πλήρης αληθοφάνεια. Ούτε κι εμένα με συγκινεί ιδιαίτερα, αλλά "σκαλώνεις", το λες το "wtf?". Για να σκαλώσεις συναισθηματικά, και ένα κομμάτι χαρτί με κιμωλία ή κάρβουνο φτάνει (π.χ. Persepolis )
jpavly Ιανουάριος 13, 2009 #1288 Ιανουάριος 13, 2009 The Curious Case of Benjamin Button, 7.5/10, αξιόλογο τριπάκι η ταινία.Μπολύ καλό, με κράτησε με αγωνία.
alexis2044 Ιανουάριος 13, 2009 #1289 Ιανουάριος 13, 2009 Ε όχι και άσχημο το degeneration ρε παιδιά...Οι σκηνές του αεροδρομίου ήταν σαν real life.(Δεν πρόφτασα να το δω όλο ακόμα)The Strangers 7/10Ωραίο θριλεράκι, καλοδουλεμένο, ψυχολογικό, βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Λίγο πολύ σκοτεινό για τα γούστα μου.To τέλος αφήνει πολλά ερωτηματικά, αλλά δεν έχει διαλευκανθεί πλήρως και η υπόθεση...
magicman Ιανουάριος 13, 2009 #1290 Ιανουάριος 13, 2009 defiance, αρκετα καλη θα ελεγα....ειναι και πραγματικη ιστορια.
Borg Ιανουάριος 15, 2009 #1294 Ιανουάριος 15, 2009 Burn After Reading, δεν ενιωθα και δεν καταλαβα την ουσια του εργου, αλλα ειχε πλακα ο pitt :X:
Maximus Ιανουάριος 16, 2009 #1295 Ιανουάριος 16, 2009 Michael ClaytonΣυναρπαστικό θρίλερ με εξαιρετικές ερμηνείες. Στο απλό, ανεπιτήδευτο και χωρίς μανιερισμούς παίξιμο, του άνετου με κουστούμι -γραβάτα George Clooney, οι αμερικάνοι βρήκαν τον διάδοχο του Cary Grant. Λίγο απλοϊκό το τέλος και γενικά η απόδοση ευθυνών, αλλά μάλλον δεν θέλανε «μπλεξίματα». Υ.Γ Τόσες φρατζόλες, ο ξεφτιλισμένος σκηνοθέτης δεν έβαλε έναν να κόψει μια γωνία : ) To ξαναείδα - τα ίδια λέω και πάλι. Ότι είπε και ο ΓιαγκΤ, απλά μια καταπληκτική ταινία, από όλες τις απόψεις (μουσική, ηθοποιία, σκηνοθεσία). Όντως το τέλος λίγο "φλου", αλλά δε με νοιάζει και τόσο - από τις λίγες φορές που ευχαριστιέμαι τόσο να βλέπω ένα ***spoiler*** ending...
elefsinaras Ιανουάριος 17, 2009 #1296 Ιανουάριος 17, 2009 Grandmaster Yip Man η αλλιως Ip Manπαρα πολυ καλο
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 17, 2009 #1297 Ιανουάριος 17, 2009 DefianceΔεν είναι κακή ταινία, αλλά: Τα βάσανα των Εβραίων διήρκεσαν περίπου 4 χρόνια. Αν προσθέσουμε τα δίωρα των ταινιών με αυτό το θέμα, πάμε για δεκαετία.
Nephiλiμ Ιανουάριος 17, 2009 #1298 Ιανουάριος 17, 2009 DefianceΔεν είναι κακή ταινία, αλλά: Τα βάσανα των Εβραίων διήρκεσαν περίπου 4 χρόνια. Αν προσθέσουμε τα δίωρα των ταινιών με αυτό το θέμα, πάμε για δεκαετία.χαχα.ποστ μου στο anime.grσυμφωνω απολυτως και στα δυο!ΟΧΙ αλλοι εβραιοι.ενταξει σας κανανε οτι σας κανανε .εχετε κανει τοσες εβραιο-ταινιες που πραγματικα στην επομενη θα κανω εγω το επομενο ΡΑΙΧ και θα συνεχισω απο κει που εμειναν οι Γερμανοι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.