Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Τώρα, όχι. Πρέπει να είσαι απίστευτα ανίδεος για να σκαλώσεις. Πλέον σκαλώνεις με κάτι τέτοιο:

Να σκαλώσω; Όχι ρε μαν, η μαγκιά δεν είναι να κάνεις το ψεύτικο να είναι αληθινό. Αυτό που δείχνεις δεν αφήνει κανένα "feeling". Δηλαδή γιατί να δω 3d animation ταινία με τέτοια ποιότητα; No wai! Θέλω το 3d Animation να είναι 3D Animation!

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
χαχα.

απλα τραγικο.τα "γραφικα" του (ανιμεσιον το λενε στο χωριο μου) ειναι πολυ πισω.

αν σκεφτεις πχ το φαηναλ φαντασι : σπιριτς γουθιν του 2001 (νομιζω) που ωρες ωρες σκαλωνες απο την ποιοτητα.

το σεναριο εχει κατι τρυπες σαν του μετρο θεσσαλονικης.

και ναι ειμαι φαν της σειρας.

Tα 3d animation που λέτε στο χωριό σου δεν έχουν γραφικά...? μόνο wireframe βλέπετε στο χωριό...? :no:

To Resident Evil - Degeneration, αν και το ψιλο-έθαψαν, προσωπικά μου άρεσε...

Και κυρίως έμεινα :nerd: από τα γραφικά του και την ατμόσφαιρά του... απίστευτη δουλειά και λεπτομέρεια οι τύποι... υπόψη είναι όλο 3d, δεν έχει ηθοποιούς...

8 χρονια + και ειναι τρελα καλητερα τα γραφικα του Final Fantasy ( http://www.imdb.com/title/tt0173840/ )

Ρε παιδιά μην χάνουμε το νόημα... και η ferrari είναι χειρότερη από την Bugati Viron, αλλά αυτό δεν κάνει μάπα την πρώτη... εντάξει είναι καλύτερο το FF, άρα δεν υπάρχει τίποτα άλλο...?

Μια χαρά γραφικά έχει το RE... πολύ όμορφα και τρομερή ατμόσφαιρα...

Να σκαλώσω; Όχι ρε μαν, η μαγκιά δεν είναι να κάνεις το ψεύτικο να είναι αληθινό. Αυτό που δείχνεις δεν αφήνει κανένα "feeling". Δηλαδή γιατί να δω 3d animation ταινία με τέτοια ποιότητα; No wai! Θέλω το 3d Animation να είναι 3D Animation!

Για αυτούς που ασχολούνται με τα 3D γραφικά, αυτός είναι ο απόλυτος στόχος - η πλήρης αληθοφάνεια. Ούτε κι εμένα με συγκινεί ιδιαίτερα, αλλά "σκαλώνεις", το λες το "wtf?".

Για να σκαλώσεις συναισθηματικά, και ένα κομμάτι χαρτί με κιμωλία ή κάρβουνο φτάνει (π.χ. Persepolis ;))

The Curious Case of Benjamin Button, 7.5/10, αξιόλογο τριπάκι η ταινία.

Μπολύ καλό, με κράτησε με αγωνία.

Ε όχι και άσχημο το degeneration ρε παιδιά...

Οι σκηνές του αεροδρομίου ήταν σαν real life.

(Δεν πρόφτασα να το δω όλο ακόμα)

The Strangers 7/10

Ωραίο θριλεράκι, καλοδουλεμένο, ψυχολογικό, βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Λίγο πολύ σκοτεινό για τα γούστα μου.

To τέλος αφήνει πολλά ερωτηματικά, αλλά δεν έχει διαλευκανθεί πλήρως και η υπόθεση...

Burn After Reading, δεν ενιωθα και δεν καταλαβα την ουσια του εργου, αλλα ειχε πλακα ο pitt :X:

Michael Clayton

Συναρπαστικό θρίλερ με εξαιρετικές ερμηνείες.

Στο απλό, ανεπιτήδευτο και χωρίς μανιερισμούς παίξιμο, του άνετου με κουστούμι -γραβάτα George Clooney, οι αμερικάνοι βρήκαν τον διάδοχο του Cary Grant.

Λίγο απλοϊκό το τέλος και γενικά η απόδοση ευθυνών, αλλά μάλλον δεν θέλανε «μπλεξίματα».

Υ.Γ Τόσες φρατζόλες, ο ξεφτιλισμένος σκηνοθέτης δεν έβαλε έναν να κόψει μια γωνία : )

To ξαναείδα - τα ίδια λέω και πάλι. Ότι είπε και ο ΓιαγκΤ, απλά μια καταπληκτική ταινία, από όλες τις απόψεις (μουσική, ηθοποιία, σκηνοθεσία).

Όντως το τέλος λίγο "φλου", αλλά δε με νοιάζει και τόσο - από τις λίγες φορές που ευχαριστιέμαι τόσο να βλέπω ένα ***spoiler*** ending...;)

Defiance

Δεν είναι κακή ταινία, αλλά: Τα βάσανα των Εβραίων διήρκεσαν περίπου 4 χρόνια. Αν προσθέσουμε τα δίωρα των ταινιών με αυτό το θέμα, πάμε για δεκαετία.

Defiance

Δεν είναι κακή ταινία, αλλά: Τα βάσανα των Εβραίων διήρκεσαν περίπου 4 χρόνια. Αν προσθέσουμε τα δίωρα των ταινιών με αυτό το θέμα, πάμε για δεκαετία.

χαχα.

ποστ μου στο anime.gr

συμφωνω απολυτως και στα δυο!

ΟΧΙ αλλοι εβραιοι.ενταξει σας κανανε οτι σας κανανε .εχετε κανει τοσες εβραιο-ταινιες που πραγματικα στην επομενη θα κανω εγω το επομενο ΡΑΙΧ και θα συνεχισω απο κει που εμειναν οι Γερμανοι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.