Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Max Payne...ψηλομουφιτσα ηταν...:whistling

απλα σκετη μουφα

The Curious Case of Benjamin Button

Υπερεκτιμημενη

πολυ καλη

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Seven Pounds, 7/10 καλό κοινωνικό δράμα.

Pride and Glory, 7/10, καλό αστυνομικό δράμα.

The Curious Case of Benjamin Button, 7.5/10, αξιόλογο τριπάκι η ταινία.

Επεξεργασία:

Σας προτινω (αν και με πρόλαβε ο magicman) να το δειτε το Gran Torino - http://www.imdb.com/title/tt1205489/

Το βαθμολογισαν με 8.4. Πολύ καλή ταινία που μου θύμισε τις καλές ταινίες του Eastwood στα νιατα μου.

Καλο Βράδυ

bloodrayne................................8/10

XAXAXAXAXAXAXA.

καλο το αστειακι.

Loaded για μενα σημερις.

χαζομαρα.

και ναι 4η σερι ταινια που βλεπω με ντραγκια κλπ.

αντε πες το κουμαρ2 ηξερα τι θα ναι τα αλλα...

no idea.

Nephilim, lol, το ίδιο σκεφτόμασταν και με τον chroma τις προάλες, ούτε hand-picked να ήταν οι ταινίες που είδαμε.

Protégé αν δεν θες να χαλάσεις το σερί.

Defiance και Einstein and Eddington είχε σήμερα το μενού, καλά εργάκια και τα 2.

Nephilim, lol, το ίδιο σκεφτόμασταν και με τον chroma τις προάλες, ούτε hand-picked να ήταν οι ταινίες που είδαμε.

Defiance και Einstein and Eddington είχε σήμερα το μενού, καλά εργάκια και τα 2.

thx for the tip.

ελεγα για το πασιγνωστο traffic ,μιας και δεν το εχω δει (ντροπη μ)

Πω ρε π00τη, άρρωστος RootX σε συνδιασμό με άρρωστη mrs, το rate τους αγγίζει τα 4mpd (movies per day)

Slumdog Millionaire... δεν θα τις έδινα 8.7/10 που τις έχουν δώσει στο imdb...

Δεν μου άρεσε το τέλος βασικά, γι' αυτό τις κόβω πόντους, αλλιώς καλή ήταν...

* Για το Gran Torino με κάλυψαν τα παιδιά παραπάνω, μην την χάσετε, ο κ. Eastwood είναι απόλαυση.

* Hunger - Πολύ σκληρή ταινία.

Δεν παίρνει θέση για τα γεγονότα στην Β. Ιρλανδία, δεν διαλέγει πλευρές αλλά περιγράφει με ανατριχιαστική λεπτομέρεια τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης, την πίστη στα ιδανικά(λάθος ή σωστά δεν είναι το ζητούμενο) και την ύστατη μορφή διαμαρτυρίας των κρατουμένων στα H-Blocks.

* The Wrestler - δεν ξέρω με τι είμαι περισσότερο θυμωμένος... με τον εαυτό μου που την είδε όλόκληρη ή με τους 10.000 που της έβγαλαν μέσο όρο 8.7 στο imdb.

To Resident Evil - Degeneration, αν και το ψιλο-έθαψαν, προσωπικά μου άρεσε...

Και κυρίως έμεινα :nerd: από τα γραφικά του και την ατμόσφαιρά του... απίστευτη δουλειά και λεπτομέρεια οι τύποι... υπόψη είναι όλο 3d, δεν έχει ηθοποιούς...

To Resident Evil - Degeneration, αν και το ψιλο-έθαψαν, προσωπικά μου άρεσε...

Και κυρίως έμεινα :nerd: από τα γραφικά του και την ατμόσφαιρά του... απίστευτη δουλειά και λεπτομέρεια οι τύποι... υπόψη είναι όλο 3d, δεν έχει ηθοποιούς...

χαχα.

απλα τραγικο.τα "γραφικα" του (ανιμεσιον το λενε στο χωριο μου) ειναι πολυ πισω.

αν σκεφτεις πχ το φαηναλ φαντασι : σπιριτς γουθιν του 2001 (νομιζω) που ωρες ωρες σκαλωνες απο την ποιοτητα.

το σεναριο εχει κατι τρυπες σαν του μετρο θεσσαλονικης.

και ναι ειμαι φαν της σειρας.

αν σκεφτεις πχ το φαηναλ φαντασι : σπιριτς γουθιν του 2001 (νομιζω) που ωρες ωρες σκαλωνες απο την ποιοτητα.

Τότε, ναι.

Τώρα, όχι. Πρέπει να είσαι απίστευτα ανίδεος για να σκαλώσεις. Πλέον σκαλώνεις με κάτι τέτοιο:

http://www.youtube.com/watch?v=bLiX5d3rC6o

;)

Τότε, ναι.

Τώρα, όχι. Πρέπει να είσαι απίστευτα ανίδεος για να σκαλώσεις. Πλέον σκαλώνεις με κάτι τέτοιο:

;)

cheat!

οταν το δα παντως ειχα σκαλωσει.ειδικα στα μεσης αποστασης πλανα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.