deninho Ιανουάριος 6, 2009 #1241 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 *Burn after reading. Ελπίζω να έχει συνέχεια μπας και καταλάβω το νόημα της ταινίας ένα 3, και πολύ είναι *Τριστάνος και Ιζόλδη. Δε μου άρεσε ούτε την πρώτη φορά που το είδα, ούτε και τώρα. Πολύ μελό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 6, 2009 #1242 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Εν αρχή ήν ο Chuck Norris. Ο οποίος κάποια στιγμή κουράστηκε και άφησε στο πόδι του τον Jason Statham. Death Race - Ανέλπιστα καλό, και για ακόμα μια φορή συνοχή στην ηθοποιϊα του Statham... Μπορώ να πω οτι ειναι πλεον απο τους αγαπημένους μου ύστερα και απο το έπος που λεγόταν Crank Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 6, 2009 #1243 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Death Race - Ανέλπιστα καλό, και για ακόμα μια φορή συνοχή στην ηθοποιϊα του Statham... Μπορώ να πω οτι ειναι πλεον απο τους αγαπημένους μου ύστερα και απο το έπος που λεγόταν Crank Mητσάρα αφού σ' αρέσει ο Jason(fan κι εγώ) δες και το Bank Job αν δεν το έχεις δει ήδη...:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 6, 2009 #1244 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 +1 στο The bank job +1 στο Burn after reading και την αθλιότητά του ως ταινία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 6, 2009 #1245 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Transporter 3 -> What is mean doomy gloomy? lawl εντελώς. καλή δράση αλλά πολύ μελόδραμα. Πρέπει να γυρίστηκε μαζί με το dark knight μάλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 6, 2009 #1246 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 +1 στο Burn after reading και την αθλιότητά του ως ταινία...Όχι κι άθλια ρε το Burn after reading. Είχε πολύ καλές στιγμές κι ο Brad Pitt ήταν πολύ αστείος σε περιπτώσεις. Ο Malkovic ως συνήθως φοβερός! Γενικά όλη η πλοκή της ιστορίας είχε χιούμορ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 6, 2009 #1247 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Ακούω πολύ καλά λόγια για το Seven Pounds και είμαι πολύ intrigued.Κορίτσια στο ήλιο (του Δουβλίνου) θα κάνουμε καμιά επιδρομή στους σινεμάδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 6, 2009 #1248 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 βασικά μόνο η "τρέλα" του χαρακτήρα που υποδυόταν ο pitt ήαν που άξιζε για εμένα (και η επτυχία του Pitt να υποδύεται τέτοιους ρόλους ). Κατά τα άλλα, για εμένα η ταινία είναι "burn before watching" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 6, 2009 #1249 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Γαμάτη ήταν, τρελή παρωδία. Το χω ξαναπεί, στο τέλος με εκείνους τους υψηλόβαθμους ειδικά είχαμε δακρύσει απ τα γέλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιανουάριος 7, 2009 #1250 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Pride and Glory...καλη ταινιουλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιανουάριος 7, 2009 #1251 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 The Curious Case of Benjamin ButtonΥπερεκτιμημενη.ΑppaloosaΚαλουτσικο western Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 7, 2009 #1252 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 gran torino με τον κλιντ. και η ταινια δεν μου φαινεται να διαφερει και απο την πραγματικοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Ιανουάριος 9, 2009 #1253 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 El Aura k Nueve reinas Πολυ καλες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιανουάριος 9, 2009 #1254 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Max Payne...ψηλομουφιτσα ηταν...:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 9, 2009 #1255 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 pineapple Express.αυτος ο Seth Rogen πρεπει να εχει καψει ολα τα κυτταρα του εγκεφαλου με τοσους μπαφους που πινει.ανεγκεφαλη ταινια.γελασα ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 9, 2009 #1256 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 pineapple Express.αυτος ο Seth Rogen πρεπει να εχει καψει ολα τα κυτταρα του εγκεφαλου με τοσους μπαφους που πινει.ανεγκεφαλη ταινια.γελασα ομως.Έτσι νόμιζα κι εγώ, μέχρι που είδα το Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay.http://www.imdb.com/title/tt0481536/Η σκηνή με την φαντασίωση του Kumar, απλά unreal, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 9, 2009 #1257 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Έτσι νόμιζα κι εγώ, μέχρι που είδα το Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay.http://www.imdb.com/title/tt0481536/Η σκηνή με την φαντασίωση του Kumar, απλά unreal, lol.http://thelab.gr/showpost.php?p=845215&postcount=1197http://thelab.gr/showpost.php?p=845727&postcount=1199lulz Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 9, 2009 #1258 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Αν και δεν είμαι φαν των ανιμε (τα απαιχθάνομαι) λόγω του οτι πάντα τα θεωρούσα πολύ ρηχά και παιδικά (pre-school παιδικά), με εβαλε ενας γνωστός στο τριπάκι να δω το Death Note. Οχι την ταινία, γιατι συμφωνα με τα ιντερνετζ δεν φτουράει μια μπροστά στο ανιμε.37 εικοσάλεπτα επεισόδια σε 3 ημέρες... Οφείλω να ομολογήσω οτι εχω αιώνες να δώ τέτοια πλοκή και σενάριο... Τυφλα να χει ο Σερλοκ Χολμς... αξιζε καθε λεπτο, την συστήνω σε όλους να τα δούν... μπορείτε να τα δείτε ολα ονλάιν εδώ.. Προτιμήστε αυτα που λένε (Good Quality)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 9, 2009 #1259 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Αν και δεν είμαι φαν των ανιμε (τα απαιχθάνομαι) λόγω του οτι πάντα τα θεωρούσα πολύ ρηχά και παιδικά (pre-school παιδικά), με εβαλε ενας γνωστός στο τριπάκι να δω το Death Note. Οχι την ταινία, γιατι συμφωνα με τα ιντερνετζ δεν φτουράει μια μπροστά στο ανιμε.37 εικοσάλεπτα επεισόδια σε 3 ημέρες... Οφείλω να ομολογήσω οτι εχω αιώνες να δώ τέτοια πλοκή και σενάριο... Τυφλα να χει ο Σερλοκ Χολμς... αξιζε καθε λεπτο, την συστήνω σε όλους να τα δούν... μπορείτε να τα δείτε ολα ονλάιν εδώ.. Προτιμήστε αυτα που λένε (Good Quality)...Ωραίο το Death Note, αλλά εάν πραγματικά θες να δεις ένα uber anime βρες το Evangelion. To πρώτο μου anime και το καλύτερο. Θυμάμαι έψαχνα μετά για ένα μήνα στο ίντερνετ πληροφορίες, για να καταλάβω τι ακριβώς είχε παιχτεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 9, 2009 #1260 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Twilight.Δεν ήταν άσχημο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.