Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Tropic Thunder --> Μούφα, αίσχος, ντροπή!!!

Narnia, Prince Caspian --> 6/10, το 1ο μου άρεσε περισσότερο

Max Payne --> Απλά καλούτσικη, της βάω 5/10

Mama Mia --> Αρκετά καλή αν και δεν είναι του γούστου μου 6/10

ερωτηση.

γιατι οποτε βλεπετε HD ταινια το αναφερετε?

wall-e χθες.

οχι δεν ηταν HD.

και σημερα με κοβω για max payne!

Γιατί απλά όταν βλέπεις ταινίες όπως πχ το Wall-E σε HD απλά βλέπεις "άλλη ταινία"...

Και την συγκεκριμένη πιστεύω δεν την απολαμβάνεις πλήρως αν δεν είναι το ελάχιστο 720p.

Γιατί απλά όταν βλέπεις ταινίες όπως πχ το Wall-E σε HD απλά βλέπεις "άλλη ταινία"...

Και την συγκεκριμένη πιστεύω δεν την απολαμβάνεις πλήρως αν δεν είναι το ελάχιστο 720p.

ειμαι της γνωμης οτι οι ταινιες που εχουν φτιαχτει 100% μεσω υπολογιστων (3d animation,anime etc) ειναι πολυ,πολυ καλυτερα απο οποιαδηποτε ταινια εχει γυριστει με "συμβατικο τροπο" (βλεπε εστω hd camera).0 θορυβος βλεπεις απο καμερα.666% ψηφιακο σημα!

και εκει φαινεται και η μεγαλη διαφορα του dvd με του HD.

ενω πχ να δεις ....το Meet Dave σε HD ,να απολαυσεις τι?

ενηγουεη.

καλος ο Μαξ Πεην.

καλουτσικη μεταφορα.

επισης σουπερ ΛΟΛ,

ο Σουκρε(πριζον μπρεηκ),

BB (πατερας του Ερλ απο το My name is earl)

Μαυρος που επισκεπτεται η Μονα σαξ απο Heroes,

οπως επισης και η Daphne απο Heroes.

α και ο τζεησον απο γκρεης ανατομη.

τι δγιαολο σβαρα τους πηραν?

σαν τον Τ-Μπαγκ σε Χιτμαν δεν ηταν ομωsch!!!

α και να προσθεσω οτι ηταν ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΝΑΤΑΣΣΑ ( Θ Ε Α ) ,ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η (αν θυμαμαι καλα απο το γκεημ διδυμη -!?!? - ) ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ.

ΟΥΡΤ ΡΕ.

α και ουμπερ ΛΟΛ η φουρταντο σαν ηθοποιος!!!

καλα ρε ανθρωπε τοσο πολυ σε εθιξε?

δεν ειπα τι γινεται στον Νονο.ουτε στον Πολιτη Κεην.

σε μια ταινια του κιλου(που πιστεψε με δεν εχει κανενα σεναριακο αναπαντεχο αφου ακολουθει το παιχνιδι σεναριακα και λογικα ξερεις τι θα γινει.)

Dude, δεν με έθιξε. Δεν μου αρέσει να ξέρω λεπτομέρειες από ταινία που δεν έχω δει, πως να γίνει; Πρώτη φορά το ακούς ή σου κάνει περίεργο; Το παιχνίδι το έπαιξα χρόνια πριν και δεν θυμάμαι και τόσα πια.

Dude, δεν με έθιξε. Δεν μου αρέσει να ξέρω λεπτομέρειες από ταινία που δεν έχω δει, πως να γίνει; Πρώτη φορά το ακούς ή σου κάνει περίεργο; Το παιχνίδι το έπαιξα χρόνια πριν και δεν θυμάμαι και τόσα πια.

εγω προσωπικα αν και εχω καλη μνημη (πολλα gb και με καλα timings) μεχρι να δω κατι ,θα το χω ξεχασει:happy:

και πιστεψε με θα το θυμηθεις το σεναριο πανω στο 5λεπτο!

ενηγουεη κανω εντιτ το παραπανω και σορυ.

Perfume

γενικα σιχαινομαι θανασιμα τις συγκρισεις αυτων που λενε "το βιβλιο ηταν καλυτερο".

αλλα τι να κανουμε σ αυτη την περιπτωση ισχυει.

η βασικη ιστορια ηταν ιδια,με αρκετες παραλαγες και σαφως λιγοτερες λεπτομεριες.

οσοι δεν εχετε διαβασει το βιβλιο καντε το ΤΩΡΑ.12 ευρω εχει.

The Constant Gardener

λίγο ζόρικη για αυτούς που προτιμούν ταινίες απλά για να περάσει η ώρα.καλογυρισμένη με καλές ερμηνείες.

και μια είδηση που έχει να κάνει με το θέμα της ταινίας

http://www.skai.gr/master_story.php?id=101158

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.