webhunter Νοέμβριος 16, 2008 #1121 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2008 Ου φονευσεις πολυ καλη, καταφερε να με κρατησει ξυπνιο μεχρι της 1 το βραδυ Δεν σε πιστεύω, σου άρεσε αυτή η αηδία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 16, 2008 #1122 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2008 Δεν σε πιστεύω, σου άρεσε αυτή η αηδία?Ευτυχως εχουμε διαφορετικα γουστα :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Νοέμβριος 16, 2008 #1123 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2008 :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Νοέμβριος 16, 2008 #1124 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2008 Δεν σε πιστεύω, σου άρεσε αυτή η αηδία? Αηδια δεν θα την ελεγα...αλλα σιγουρα θα περιμεναμε πολλα περισσοτερα απο αυτην την ταινια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Νοέμβριος 16, 2008 #1125 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2008 Tropic Thunder --> Μούφα, αίσχος, ντροπή!!! Narnia, Prince Caspian --> 6/10, το 1ο μου άρεσε περισσότεροMax Payne --> Απλά καλούτσικη, της βάω 5/10Mama Mia --> Αρκετά καλή αν και δεν είναι του γούστου μου 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Νοέμβριος 18, 2008 #1126 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2008 Wall-E 1080pΚαλά τι ταινιάρα.... Μάγοι οι άνθρωποι της Pixar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 18, 2008 #1127 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2008 ερωτηση.γιατι οποτε βλεπετε HD ταινια το αναφερετε?wall-e χθες.οχι δεν ηταν HD.και σημερα με κοβω για max payne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Νοέμβριος 18, 2008 #1128 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2008 Γιατί άλλο είναι όταν βλέπεις DVD με περιορισμούς στην απεικόνιση, και άλλο HD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Νοέμβριος 18, 2008 #1129 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2008 ερωτηση.γιατι οποτε βλεπετε HD ταινια το αναφερετε?wall-e χθες.οχι δεν ηταν HD.και σημερα με κοβω για max payne!Γιατί απλά όταν βλέπεις ταινίες όπως πχ το Wall-E σε HD απλά βλέπεις "άλλη ταινία"... Και την συγκεκριμένη πιστεύω δεν την απολαμβάνεις πλήρως αν δεν είναι το ελάχιστο 720p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 19, 2008 #1130 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 Γιατί απλά όταν βλέπεις ταινίες όπως πχ το Wall-E σε HD απλά βλέπεις "άλλη ταινία"... Και την συγκεκριμένη πιστεύω δεν την απολαμβάνεις πλήρως αν δεν είναι το ελάχιστο 720p.ειμαι της γνωμης οτι οι ταινιες που εχουν φτιαχτει 100% μεσω υπολογιστων (3d animation,anime etc) ειναι πολυ,πολυ καλυτερα απο οποιαδηποτε ταινια εχει γυριστει με "συμβατικο τροπο" (βλεπε εστω hd camera).0 θορυβος βλεπεις απο καμερα.666% ψηφιακο σημα!και εκει φαινεται και η μεγαλη διαφορα του dvd με του HD.ενω πχ να δεις ....το Meet Dave σε HD ,να απολαυσεις τι?ενηγουεη.καλος ο Μαξ Πεην.καλουτσικη μεταφορα.επισης σουπερ ΛΟΛ,ο Σουκρε(πριζον μπρεηκ),BB (πατερας του Ερλ απο το My name is earl)Μαυρος που επισκεπτεται η Μονα σαξ απο Heroes,οπως επισης και η Daphne απο Heroes.α και ο τζεησον απο γκρεης ανατομη.τι δγιαολο σβαρα τους πηραν?σαν τον Τ-Μπαγκ σε Χιτμαν δεν ηταν ομωsch!!! α και να προσθεσω οτι ηταν ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΝΑΤΑΣΣΑ ( Θ Ε Α ) ,ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η (αν θυμαμαι καλα απο το γκεημ διδυμη -!?!? - ) ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ.ΟΥΡΤ ΡΕ. α και ουμπερ ΛΟΛ η φουρταντο σαν ηθοποιος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 19, 2008 #1131 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 Nephilim ευχαριστώ που φρόντισες να βάλεις με τεράστια Bold γράμματα κάτι από μία ταινία που εγώ και κάποιοι άλλοι δεν έχουν δει Spoiler alert fail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 19, 2008 #1132 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 καλα ρε ανθρωπε τοσο πολυ σε εθιξε?δεν ειπα τι γινεται στον Νονο.ουτε στον Πολιτη Κεην.σε μια ταινια του κιλου(που πιστεψε με δεν εχει κανενα σεναριακο αναπαντεχο αφου ακολουθει το παιχνιδι σεναριακα και λογικα ξερεις τι θα γινει.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 19, 2008 #1133 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 Dude, δεν με έθιξε. Δεν μου αρέσει να ξέρω λεπτομέρειες από ταινία που δεν έχω δει, πως να γίνει; Πρώτη φορά το ακούς ή σου κάνει περίεργο; Το παιχνίδι το έπαιξα χρόνια πριν και δεν θυμάμαι και τόσα πια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Νοέμβριος 19, 2008 #1134 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 Καυτο Απορητο....πολυ ωραια ταινια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 19, 2008 #1135 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 Dude, δεν με έθιξε. Δεν μου αρέσει να ξέρω λεπτομέρειες από ταινία που δεν έχω δει, πως να γίνει; Πρώτη φορά το ακούς ή σου κάνει περίεργο; Το παιχνίδι το έπαιξα χρόνια πριν και δεν θυμάμαι και τόσα πια. εγω προσωπικα αν και εχω καλη μνημη (πολλα gb και με καλα timings) μεχρι να δω κατι ,θα το χω ξεχασει και πιστεψε με θα το θυμηθεις το σεναριο πανω στο 5λεπτο! ενηγουεη κανω εντιτ το παραπανω και σορυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 20, 2008 #1136 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2008 Perfume γενικα σιχαινομαι θανασιμα τις συγκρισεις αυτων που λενε "το βιβλιο ηταν καλυτερο".αλλα τι να κανουμε σ αυτη την περιπτωση ισχυει.η βασικη ιστορια ηταν ιδια,με αρκετες παραλαγες και σαφως λιγοτερες λεπτομεριες.οσοι δεν εχετε διαβασει το βιβλιο καντε το ΤΩΡΑ.12 ευρω εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 20, 2008 #1137 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2008 The Constant Gardenerλίγο ζόρικη για αυτούς που προτιμούν ταινίες απλά για να περάσει η ώρα.καλογυρισμένη με καλές ερμηνείες.και μια είδηση που έχει να κάνει με το θέμα της ταινίαςhttp://www.skai.gr/master_story.php?id=101158 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Νοέμβριος 20, 2008 #1138 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2008 Wanted. Εκτός απο την Jolie δεν είχε να δείξει τπτ η ταινία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 20, 2008 #1139 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2008 Crank @720p...καλή χαζομάρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Νοέμβριος 21, 2008 #1140 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 *Standing Ovation*Righteous Kill... Τι να λέμε.. De Niro & Pacino σε μια ταινία, can't be bad!Απο τις πιο ωραίες ταινίες που εχω δει τον τελευταίο καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.