Billys Οκτώβριος 18, 2008 #1021 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2008 Tropic Thunder...πλακα ειχε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 19, 2008 #1022 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 Indianna Jones and the kingdom of the crystall skullΤο στόρυ μου άρεσε, όπως και ο κόντρα ρόλος/εμφάνιση της Cate Blanchett. Τον πιτσιρικά τον βλέπω να ειναι ο επόμενος Indy πάντως....4 μέρες πάλευα να το δω.. και κοιμόμουν πάντα στο τέταρτο.. το παράτησα τελικά.Είδα το Babel και το Recycle εχθές. Πολύ καλές κι οι δύο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 19, 2008 #1023 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 4 μέρες πάλευα να το δω.. και κοιμόμουν πάντα στο τέταρτο.. Δεν εφταιγε η ταινια ρε χαλβα! Απλα ησουνα κουρασμενος απο την δουλεια, γιαυτο "τον επαιρνες". Καταλαβαινω οτι ειναι κουραστικο να τραβας ολη μερα φωτογραφιες με την κουστουμιά για το fb Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Οκτώβριος 21, 2008 #1024 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2008 stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 23, 2008 #1025 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 JarheadΗ τραγική : P ιστορία ενός αμερικανού πεζοναύτη στον πόλεμο του κόλπου, που παρά την ακραία εκπαίδευση, και τις τραυματικές εμπειρίες που υπέστη ( τον παράτησε η γκόμενα : P), δεν τον άφησε το στρατιωτικό κατεστημένο να σκοτώσει ούτε έναν ιρακινό. (!)Αλλιώς : Χιλιάδες οι στόκοι που είναι πρόθυμοι να δώσουν την ζωή τους, υπηρετώντας οικονομικά συμφέροντα μιας χούφτας έξυπνων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 23, 2008 #1026 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Καταλαβαινω οτι ειναι κουραστικο να τραβας ολη μερα φωτογραφιες με την κουστουμιά για το fb Άει βρε χαμένε! Ειδικά τις τελευταίες δύο βδομάδες.. 10ώρα-11ώρα κάθε μέρα.. με την διαφορά ότι εδώ τις πληρώνομαι καλά τις υπερωρίες Στο θέμα μας.. The Incredibles.. μ'άρεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Οκτώβριος 23, 2008 #1027 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 The prestige: Το ειδα ξεκάρφωτα, μου άρεσε αλλα με κούρασε λιγο το τέλος που σε βάζει να σκεφτείς... Ειμαι των αναλαφρων εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 23, 2008 #1028 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 hulk (2008) Παλια γνωριμη φιγουρα ο Lou Ferigno:D (Μη ρωτησει κανενας πιτσιρικας ποιος ειναι ο Lou Ferigno ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 26, 2008 #1029 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Hercules in New York.Αν και ειναι σοβαρη ταινια. Θα λιώσετε στο γέλιο. Ειναι απίστευτα άθλια. Δηλαδή αξίζει να την δείτε για να διαπιστώσετε πόσο άκυρος μπορεί να γίνει κανείς. ΕΠΟΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 26, 2008 #1030 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Kung fu Panda Πλάκα είχε.Πολύ ωραίο animation Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 26, 2008 #1031 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 The kite runner.. μιλάμε για πολύ βαριά ταινία, πάρα πολύ καλή βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 26, 2008 #1032 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 ZohanΞερω 'γω, νταξ'.... Την περιμενα πολυυυυ χειροτερη. Προοβιβαζεται με 5.5 απλα λογω χαβαλετζιδικης μεταφορας του "εθνικ" χιουμορ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 26, 2008 #1033 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 ZohanΞερω 'γω, νταξ'.... Την περιμενα πολυυυυ χειροτερη. Προοβιβαζεται με 5.5 απλα λογω χαβαλετζιδικης μεταφορας του "εθνικ" χιουμορ.Την προσπάθεια ανάμεσα στις βλακείες ας κάνουμε μωρέ και λίγο προπαγάνδα, δεν την είδε κανείς;Αυτό το ξεκάρφωτο επιχείρημα της δεκάρας, μιλώντας ειρωνικά σε αυτόν που έριξε από το μπαλκόνι: « οι πρόγονοι μου δεν ήταν ποτέ εδώ σε αυτά τα μέρη » δεν κακοφάνηκε σε κανέναν;Εξίσωση των πάντων στο κρεβάτι του Προκρούστη, από εβραϊκών συμφερόντων εταιρία παραγωγής με εβραίο ηθοποιό(!) Αν ήθελε κάτι να πει, ας υποδυόταν τον παλαιστίνιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 26, 2008 #1034 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Χαχα αυτό συζητάγαμε τις προάλλες με τον Cherryman Γιάγκο.. ότι είχε πολύ κρυφή προπαγάνδα το πράγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Οκτώβριος 26, 2008 #1035 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 τι κρυφη? μπαμ εκανε απο χιλιομετρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Οκτώβριος 26, 2008 #1036 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Μπας και είδε κανείς το "Αυστηρώς Κατάλληλο" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 27, 2008 #1037 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2008 Kautokeino-opprøretΒασισμένο σε αληθινή Νορβηγική ιστορία που εξελίσσεται στον 19ο αιώνα. Για άλλη μια φορά στο όνομα κάποιου θεού σκοτώνεται αθώος κόσμος. Αξίζει να το δείτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 27, 2008 #1038 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2008 21 τσουβαλοποιημενη mainstream προσεγγιση του θεματος. Τιποτα το εξαιρετικο που θα την κανει να ξεχωρισει απο τις αλλες ταινιες με χαρτια/καζινο/"επιστημη-του-χαρτιου-παμε-να-κλεψουμε-το-καζινο". Τζαμπα κοπος για τον Κεβιν και τον Λαρρυ. Την προσπάθεια ανάμεσα στις βλακείες ας κάνουμε μωρέ και λίγο προπαγάνδα, δεν την είδε κανείς;Αυτό το ξεκάρφωτο επιχείρημα της δεκάρας, μιλώντας ειρωνικά σε αυτόν που έριξε από το μπαλκόνι: « οι πρόγονοι μου δεν ήταν ποτέ εδώ σε αυτά τα μέρη » δεν κακοφάνηκε σε κανέναν; Εξίσωση των πάντων στο κρεβάτι του Προκρούστη, από εβραϊκών συμφερόντων εταιρία παραγωγής με εβραίο ηθοποιό(!) Αν ήθελε κάτι να πει, ας υποδυόταν τον παλαιστίνιο. Ειδα την ταινια μην γνωριζοντας τιποτα για την πλοκη της. Περιμενα απλα να δω αλλη μια πατατα του Σαντλερ. Τωρα με το που καταλαβα τι παιζει στα πρωτα 2 λεπτα, ηξερες οτι αναμεσα στις politically incorrect χοντραδες που ακουγονται σε τετοιου ειδους ταινιες (ειδικα του Σαντλερ και του Ρομπ Σναϊντερ), θα "περασουν" και 1-2-5-10 φρασεις υπερ των Εβραιων. Αλλα δεν μπορειτε σοβαρα να πιστευετε οτι οι Εβραιοι περιμενουν να σωθουν απο τις ταινιες του Σαντλερ. Ημαρτον δηλαδη... Η καθε ταινια του γενικα περναει στο ντουκου... Τωρα αν για αυτον ακριβως τον λογο ειναι ιδανικη για να περασει καποια μηνυματα, αντιθετα π.χ. με την "Λιστα του Σιντλερ" δεν εχω τις βασικες αρχες ψυχολογιας για να το γνωριζω. Προσωπικα, αν θελετε την γνωμη μου ειναι πολυ τραβηγμενο να πεις οτι "κανει προπαγανδα". Πολυ βαρια λεξη. Με την ιδια λογικη, τους παρουσιαζει σαν ενα λαο, που ολη την ωρα πινει εκεινη την κιτρινη αηδια, τρωει εκεινο τον κιτρινο "πουρε" και προβαλλει ολα τα στερεοτυπα για τους Εβραιους που εχουμε μαθει. Αναμεσα σε καταιγισμο σειρων/ταινιων σοβαρων και οχι με πρωταγωνιστες/κομπαρσους Εβραϊκης καταγωγης (παρα πολλες για να τις αριθμησω) ειναι αφελες να πεις οτι η συγκεκριμενη σε "πειραξε/τσαντισε/χτυπησε ασχημα". Απο την αλλη... γενικα αν δεν παιζει "αδερφος" πρωταγωνιστης ειμαι λιγο αναισθητος σε προσπαθειες ταινιων να μου περασουν μηνυμα, οποτε δεν ειμαι ισως ο καταλληλοτερος ανθρωπος για με πειραξουν αυτα τα πταισματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 27, 2008 #1039 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2008 Δεν είχε στόχο εσένα η ταινία SLN ούτε τους περισσότερους συνειδητοποιημένους ευρωπαίους.Στόχο είχε τους ημιμαθείς αμερικανούς, που «μορφώνονται» από το σινεμά.Leon The ProfessionalΜια φορά στο σινεμά, και 2-3 σε βίντεο. Αριστούργημα που άνοιξε τον δρόμο για το χολιγουντ στον εξαίρετο Jean Reno.Μια ένσταση μόνο για την πιτσιρίκα που παίζει εκπληκτικά: Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να ήταν λίγο μικρότερη και όχι τόσο «γυναικεία» όμορφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Οκτώβριος 27, 2008 #1040 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2008 TakenΟ Bourne συνάντα τον Man On Fire.Ωραία ερμηνεία από τον παππού πλέον Liam Neeson στον ρόλο του πάτερα-συνταξιοδοτημένου-κατασκόπου που ταξιδεύει στο Παρίσι να σώσει την κόρη του που την απήγαγε κύκλωμά εμπορίας γυναικών.Imdb: 7.9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.