Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

The Dark Knight - Και τώρα που το είδα και στο σινεμά θα γράψω ελεύθερα τα σχόλια μου.

Ο Batman δεν ήταν batman.. ήταν λίγο james bond, λίγο macgyver, λίγο superman και λίγο karate kid. Με κούρασε.

Ο Τζόκερ ήταν πολύ ωραίος σε γενικές γραμμές, αλλά όχι αυτήν την θεοποίηση που άκουσα, πάντως ήταν σαφώς καλύτερος από τον Batman.

Γενικώς στην ταινία γινόταν ό,τι να'ναι απλά για να γίνει κάτι και να μη βαρεθείς στις 2.5 ώρες έργο, άνετα βαρέθηκα στην πρώτη μιάμιση ώρα.. Απορώ με το 9.3/10 του imdb, ειλικρινά.

Από σένα δεν περίμενα κάτι καλύτερο :hehe:

Αφού ξέρω ότι σ'αρέσει μόνο μια ταινία

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Εγώ τελευταία είδα το Batman ωραία ταινία αλλα σαν το Jack Nichonsol κανένας δεν ξέρω γιατί σας άρεσε αυτός ο Jocker... Η ταινία ήταν λίγο δήθεν βέβαια ειδικά η τελευταίοι διαλογη που είναι πανω από το πτώμα του διπρόσωπου και καλα.

Εγώ τελευταία είδα το Batman ωραία ταινία αλλα σαν το Jack Nichonsol κανένας δεν ξέρω γιατί σας άρεσε αυτός ο Jocker... Η ταινία ήταν λίγο δήθεν βέβαια ειδικά η τελευταίοι διαλογη που είναι πανω από το πτώμα του διπρόσωπου και καλα.

στο τελος απλα θα μπορουσαν να τα φορτωσουν στο τζοκερ:fist:

Είπαμε, είναι καλή ταινία αλλά όχι κι έτσι, τόση θεοποίηση. Ίσως εν τέλει της κάνει κακό γιατί ο κόσμος θα περιμένει την απίστευτη ταινιάρα και δε θα τη βλέπει εν τέλει.

Άλλωστε υπάρχουν ανώτερες μεταφορές κομικ στην οθόνη (Sin City, V for Vendetta), το έχουν τραβήξει από τα μαλλιά βγάζοντάς τη πρώτη στο imdb (το οποίο το θεωρώ για πέταμα με τη λίστα που έχει).

Batman βλέπεις, ποιός περιμένει την απίστευτη ταινία με πρωταγωνιστή το batman; Σου αρέσει ο νυχτερίδας, πας και τον βλέπεις. Για batman καλός ήταν, εγώ ψήθηκα.

Γενικά, αν δε ξέρεις τι πας να δεις ή δε σε ενδιαφέρει το θέμα... ας είναι και η απίστευτη ταινιάρα, δε θα σου πει κάτι. Προσωπικά κοιμάμαι στους άρχοντες, δε λεω οτι είναι κακές ταινίες απλά δε μου λέει τίποτα το θέμα, ούτε και ο κόσμος του Τοlkien και ας έχω διαβάσει το βιβλίο.

Μπορεί εγώ να λιώνω με alien, άλλοι βλέπουν καλικατζαράκια να τρέχουν στους διαδρόμους και 'χαζούς' να μπαίνουν μόνοι σε σκοτεινά δωμάτια.

Είπαμε, είναι καλή ταινία αλλά όχι κι έτσι, τόση θεοποίηση. Ίσως εν τέλει της κάνει κακό γιατί ο κόσμος θα περιμένει την απίστευτη ταινιάρα και δε θα τη βλέπει εν τέλει.

Άλλωστε υπάρχουν ανώτερες μεταφορές κομικ στην οθόνη (Sin City, V for Vendetta), το έχουν τραβήξει από τα μαλλιά βγάζοντάς τη πρώτη στο imdb (το οποίο το θεωρώ για πέταμα με τη λίστα που έχει).

στο Imdb ψηφιζει σχεδον ο καθενας

και εκτος αυτου δεν μπορεις να κρινεις τελειως αντικειμενικα μια ταινια

γουστα ειναι

αλλα σε γενικες γραμμες τις περισσοτερες ταινιες που εχει στο top 250 τις θεωρω πολυ καλες και θα πρεπε να ειναι εκει.

Είδα σήμερα Sweeney Todd σε dvd...Ωραία ταινία αλλά είχε κάποια "ελλατώματα", π.χ στον Johnny δεν πολυπήγαινε το musical αλλα η Elena τα έσπασε ΟΛΑ.. τα τραγούδια ΣΙΓΟΥΡΑ θα μπορούσαν να είναι καλύτερα και το τέλος λίγο με ψιλοχάλασε λολ

Καλά το Sweeney Todd όταν το είχα δει με είχε πάρει ο ύπνος αν και μου αρέσουν τα μιούζικαλ.

Hancock :T:

Πολύ ωραίο, αλλά από τη στιγμή που άρχισαν οι αποκαλύψεις το σενάριο έγινε πάρα πολύ ελλιπές και άντε-να-τελειώνουμε.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.